Добър ендокринолог в София

• 728 717
  • 849
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Можете ли ,да ми препоръчате детски ендокринолог в София?

# 586
  • Sofia
Има една клиника в кв.Лагера,близо е до ВМА и Била,там има добър детски ендокринолог.

# 587
  • Бургас
Има една клиника в кв.Лагера,близо е до ВМА и Била,там има добър детски ендокринолог.
Случайно да знаеш име на лекаря?
И как се казва клиниката,че не сме от София и района не ми е познат

# 588
  • Sofia
Име на лекар не бих могла да кажа,тъй като не съм водила там децата си,но съм чувала положителни мнения,че са добри.Ще потърся как точно се казва клиниката и адреса и.

# 589
Може би се има предвид МЦ Детско здраве, ние сме ходили при доц. Василева, доволна съм.
Ще се опитам да дам линк - http://zdraveto.com/zdraveto/%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8/

# 590
  • Sofia
Име на лекар не бих могла да кажа,тъй като не съм водила там децата си,но съм чувала положителни мнения,че са добри.Ще потърся как точно се казва клиниката и адреса и.
https://www.google.bg/search?q=%D1%83%D0%BB.%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D … =122&ie=UTF-8

# 591
Здравейте,
Пиша на всички, които имат проблем с щитовидната жлеза и търсят добър и съвестен лекар, който да им помогне.
Не ходете при проф. ЗДРАВКО КАМЕНОВ!!!!! Не ходете, моля ви! Този не е доктор, а изрод и бизнесмен. Отидох при него с голяма надежда, че ще ми помогне, но уви....Влязох в кабинета му в МЦ Лора, разказах си цялата история с най-големи подробности, казах всичките си притеснения, направо му се изповядох. След което последва пълно мълчание от негова страна, стремеше се да си попълни всичко в амбулаторния лист, даде ми набързо да се подпиша и мълчание. Зачудих се какво се случва, все пак бях при цял ПРОФЕСОР, очаквах диалог, обяснения, знание, информираност. Нищо такова! След като подписах амбулаторните листове, усетих, че ще ме прати да си ходя без да ми е казал абсолютно нищо и без дори да ме е прегледах на ехограф, което е първото нещо при проблем с щитовидната жлеза и започнах да му вадя думите с чингел и да го питам какво мисли за състоянието ми. Общо взето нищо не ми каза, малко общи приказки, които може да ми ги каже абсолютно всеки, който не е и лекар. Даде ми листче с телефонен номер, на който да съм звъннела, за да си запазя час за ехограф, погледнах учудена и попитах няма ли сега да ме прегледа на ехограф. Отсече "Не" без никакви обяснения. Разбрах, че съм се объркала жестоко като съм си мислела, че въпросния "лекар" Здравко Каменов ще ми помогне, благодарих му и напуснах кабинета. Прибрах се вкъщи и проверих телефонния номер, който той ми даде, за да си запазя час за ехография и познайте!!! Препратил ме е към медицински център "Камедика", на който именно същия Здравко Каменов е управител. Какъв изрод трябва да си, за да мислиш само как хора със здравословни проблеми да ги излъжеш и да им вземеш парите!!! Правете си сами изводите!
Бъдете здрави!

# 592
За съжаление трудно се попада на добар лекар, та дори и да си платиш.

# 593
  • Sofia
Плаща ли се при Каменов?Или е с направление...

# 594
  • София
Здравейте,
Пиша на всички, които имат проблем с щитовидната жлеза и търсят добър и съвестен лекар, който да им помогне.
Не ходете при проф. ЗДРАВКО КАМЕНОВ!!!!! Не ходете, моля ви! Този не е доктор, а изрод и бизнесмен. Отидох при него с голяма надежда, че ще ми помогне, но уви....Влязох в кабинета му в МЦ Лора, разказах си цялата история с най-големи подробности, казах всичките си притеснения, направо му се изповядох. След което последва пълно мълчание от негова страна, стремеше се да си попълни всичко в амбулаторния лист, даде ми набързо да се подпиша и мълчание. Зачудих се какво се случва, все пак бях при цял ПРОФЕСОР, очаквах диалог, обяснения, знание, информираност. Нищо такова! След като подписах амбулаторните листове, усетих, че ще ме прати да си ходя без да ми е казал абсолютно нищо и без дори да ме е прегледах на ехограф, което е първото нещо при проблем с щитовидната жлеза и започнах да му вадя думите с чингел и да го питам какво мисли за състоянието ми. Общо взето нищо не ми каза, малко общи приказки, които може да ми ги каже абсолютно всеки, който не е и лекар. Даде ми листче с телефонен номер, на който да съм звъннела, за да си запазя час за ехограф, погледнах учудена и попитах няма ли сега да ме прегледа на ехограф. Отсече "Не" без никакви обяснения. Разбрах, че съм се объркала жестоко като съм си мислела, че въпросния "лекар" Здравко Каменов ще ми помогне, благодарих му и напуснах кабинета. Прибрах се вкъщи и проверих телефонния номер, който той ми даде, за да си запазя час за ехография и познайте!!! Препратил ме е към медицински център "Камедика", на който именно същия Здравко Каменов е управител. Какъв изрод трябва да си, за да мислиш само как хора със здравословни проблеми да ги излъжеш и да им вземеш парите!!! Правете си сами изводите!
Бъдете здрави!
все повече се убеждавам, че титлите "доцент" и "професор" в никакъв случай не означават, че човек ще получи по- обстоен и качествен преглед, напротив- в повечето случаи точно обратното- тези лекари се уповават единствено на славата, придобита преди време и не правят нищо, за да я оправдаят newsm61

# 595
Сандра, дори и да сте с направление, ехографията не се поема от ЗК и се заплаща допълнително, като обикновено това е около 30 лв. Възможно ли е в този кабинет, където сте били да не е имало ехограф, затова да са ви насочили към друг център?

# 596
А е възможно и самият процесор да не гледа на ехо, тъжно е, че го казвам но факт, не всички гледат. А за това , че е надут пуяк съм чула не веднъж, лично не съм била при него и с право. Ехографията се плаща допълнително, вярно е и не се поема от каса. Иди при Начев, няма да сбъркаш, казвам отговорно, че е най-добрият ехографист, малко е шест без десет, ама какво от това....

# 597
Каменов наистина е надут пуяк, некадърен при това. И аз си търся свестен ендокринолог, който да работи или събота, или вечер след 17,30-18 часа. И ако може да не се разкарвам на пет места за ехо, кръвни изследвания и прочее. Все пак по черните ми очи няма как да познае какво ми е един ендокринолог.

# 598
Здравейте,
Въпросния "проф." Каменов работи със дравната каса да и знам, че ехографията не се поема от ЗК. Аз бях по друга линия с допълнително здравно осигуряване и то поема ехография. До колото си спомнянм докато бях на регистратурата на 4-я етаж в МЦ Лора на Позитано 10, видях ехографски кабинет точно срещу регистратура, а и не звучу сериозно толкова известен медицински център да няма ехограф...не ми се вярва Simple Smile
И до Sisitons: Той говореше в първо лице единствено число за ехографията, каза "Трябва да ви видя на ехограф", звучеше точно сякаш той ще ме гледа.
Пълна измама е цялата работа, аз съм отишла в едно медицинско заведение за преглед, той тайничко се опитва да ме прехвърли към неговото, дори не ми каза, че иска да ме преглежда в друг мед. център. Търси си ПЛАЩАЧИ човека! Мисля, че има Господ и той вижда всичко.
А този д-р Начев къде работи и преглежда? Мисля, че съм чела и за него, но от многото информация за лекари вече не си спомням.

Поздрави.

# 599
Доктор Начев гледа в подземието на Майчин дом, там сега е ендокринологията старата от Министерство на земеделието, където е била преди. Иначе ендокринологията е мисля на 10 етаж, той е в подземието, там му е ехографският кабинет има лаборатория и кабинетите на други ендокринолози, там съм била при Лазарова., но той  има тел. в нета ще ти обясни кое, как кои дни и така....

Общи условия

Активация на акаунт