Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 66 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Агент, какви са тези сини и зелени капки?

# 376
  • У дома !
Простете нахълтването ми, но може ли да получа съвет за хубава палитра за лице до 20 лв.? Може да се състои само от бронзант и хайлайтър, понеже руж си купих вече. Мерси много предварително!
На Никс е много хубава палитрата за хайлайтери и контури.

# 377
Благодаря Ви Heart

# 378
Агент, какви са тези сини и зелени капки?
Ето ги, представи си коректор за червенееща и жълтееща кожа, но течен и смесвам с крем/фдт/вв/сс/слънцезащитата. Прасковените са за тъмни кръгове. Имала съм такива във вид на пудра, на стикове, на пастообразни "сенки" последните 20 год, но чак с тези течните се сработих!

PS всъщност синьото се води коректор за "sallow skin", което за да съм абсолютно точна не е баш жълтееща.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 22:04 от Agent Provocateur

# 379
  • София
Здравейте, препоръчайте ми златисто червило или глос.Иска ми се нещо такова..

# 380
L’Oreal Colour Rich има gold obsession линия, има подобен цвят, който загледах в ДМ наскоро.

# 381
  • София
Благодаря,ще ги погледна:blush:

# 382
Здравейте, препоръчайте ми златисто червило или глос.Иска ми се нещо такова..
Скрит текст:

блясъкът над горната устна и в центъра на долната е много блестящ и напластен хайлайтер, не е червило

# 383
Подобно е

# 384
  • София
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хубав зелен коректор. Цената не е от значение, може да е 10, може 50. Просто наистина да е хубав. Благодаря! Hug

# 385
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хубав зелен коректор. Цената не е от значение, може да е 10, може 50. Просто наистина да е хубав. Благодаря! Hug
Камуфлажа на Катрис  Peace

# 386
Здравейте момичета!

Нахлувам в темата с малко въпроси и много ще се радвам, ако ми отговорите. Flowers Hibiscus
Търся си руж и сенки и искам да се допитам до вас.
В момента ползвам руж Dior rosy glow https://www.google.com/search?q=dior+rosy+glow&tbm=isch& … c=WZ5pfrSwqZosyM:
Много е хубав и икономичен, ако не го бях изпуснала няколко пъти, щях да си го ползвам още 100 години.
Вчера пробвах Guerlain two tone blushhttps://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup232/ и много ми допадна. Сега се чудя кой от двата да избера. Ако някой го е ползвал, ще съм много благодарна да сподели мнение. Или пък да ми препоръчате някой друг, от който сте доволни.
Относно сенките - голямо еднообразие. Първите три цвята на Naked basic 2 и нищо друго. Искам нещо ново, пак в кафявата гама, но малко по-интересно. Носи ми се и нещо лилаво...

Та това е, моля помагайте! Flowers Rose

ПП с бяла кожа съм и зелени очи.

# 387
Препоръчвам ружовете на Wet n wild. Много са хубави като текстура, ще ги ползваш много време и са бюджетни. Apricot in the middle ми е любимият цвят.

За сенки в лилавата гама, ако си склонна да дадеш повече пари Natasha Denona Lila Palette е страхотна. Заслужава си всяка стотинка, както и тези на Pat Mcgrath Labs. Нереални са, още по-скъпи са, но друга палитра няма да искаш да пипнеш с години и за мен си заслужават.  Peace

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 00:56 от mimihops

# 388
Аз ти препоръчвам палитрата на Too faced Bon bons. Има приятни неутрални цветове, има и нелошо лилаво в нея.

# 389
А аз- Huda nude. Имаш и обичайните кафяви, и ‘нещо по-интересно’- шимърите, и лилаво, и розово. На мен лично много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт