Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 66 085
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
С какви четки блендвате кремообразен контур? Гледах едно клипче снощи,една мадама се контурира много добре,но не видях с каква четка после разнесе,а изглеждаше много лесно и удобно
С уникалната 170 на Мас. Има и малка за нос /коректор/ и тя е страшно добра.

# 406
С Артис. Според мен са страхотни за това, но глупаво скъпи. Подарък са ми обаче и ги ползвам с кеф.

# 407
Дами, имам глупав въпрос, на 40+, със суха кожа и бръчици. Фдт подчертава бръчиците, въпреки малките количества, които нанасям.
Мисля за ежедневен грим да пробвам ВВ крем. Какво ви е мнението за тези кремове? И какво бихте ми препоръчали?

# 408
  • Пловдив
nells, според мен си се насочила правилно. И аз съм със суха кожа и много малко ФДТ- ни ми стоят добре и то не през всички сезони, затова предпочитам СС и ББ. Коя марка да бъдат зависи от бюджета, цвета на кожата, поносимост и т.н. Пробвай където и ако е възможно. Искай си мостри и да ти отсипват. Само така ще намериш своя точен продукт.

# 409
  • Варна
Здравейте.  Имам светла, чувствителна кожа (подобна на тази снимка). Напоследък имам торбички под очите от преумора и в близките 2 години няма да мога да се наспя Simple Smile

Бихте ли ме посъветвали как да ги маскирам? Абсолютна невежа съм в  областта на гримирането.

# 410
Трябва ти добър и покривен коректор. Дай малко идея с какъв бюджет разполагаш, за да ти дам предложения.

# 411
Здравейте.  Имам светла, чувствителна кожа (подобна на тази снимка). Напоследък имам торбички под очите от преумора и в близките 2 години няма да мога да се наспя Simple Smile

Бихте ли ме посъветвали как да ги маскирам? Абсолютна невежа съм в  областта на гримирането.
Червенина ще премахнеш с цветни коректори. И отгоре ББ СС крем или фон дьо тен.

# 412
Есмералда, препоръчай и на мен-хидратиращ, но покривен моля.

# 413
  • Варна
esmeralda23, тъй като получавам алергична реакция от повечето кремове за лице, се боя, че същото може да се получи и с коректора. Затова ми е по-важно да е хипоалергенен, за да не се получи по-евтиното по-скъпо.

densi, има ли нещо конкретно, за което да внимавам, подбирайки си такъв крем, или кой да е хипоалергенен ще ми свърши работа?

# 414
nells, според мен си се насочила правилно. И аз съм със суха кожа и много малко ФДТ- ни ми стоят добре и то не през всички сезони, затова предпочитам СС и ББ. Коя марка да бъдат зависи от бюджета, цвета на кожата, поносимост и т.н. Пробвай където и ако е възможно. Искай си мостри и да ти отсипват. Само така ще намериш своя точен продукт.
Много благодаря 😊

# 415
Кои марки имат мостри?
Аз съм по-скоро за СС крем - някой по-бюджетен (или DD, макар че такива до момента не съм виждала на пазара, а и не съм търсила). И моята кожа е светла, подобна на тази от снимката,  но без ярко червените бузки Simple Smile. Имам известна слонност към зачервяване, както и следи от белези, които трябвада се прикрият. Бихте ли ми препоръчали марка - без Гарние и Микса, защото съм имала реакция към техни продукти и не купувам нищо от тях.

# 416
ББ кремът на Флормар е чудесен на добра хидратирана кожа, в това време навън. Много е евтин.

# 417
  • Велико Търново
СС крема на Лумене е също много добър. Има тестери, в Лили е зареден.

# 418
С Артис. Според мен са страхотни за това, но глупаво скъпи. Подарък са ми обаче и ги ползвам с кеф.

Аз имам някакъв немски аналог на прилична цена и върши страхотна работа.

Тотално съм се отказала от всички бб, сс, дд и подобни кремове. Последно пробвах на Шисейдо и сега ме е яд чак като го гледам в чекмеджето.

# 419
Четките са супер, наистина Артис обаче са луди цени.
Може ли линк към немския аналог?

Аз пробвах bb/cc/dd и всякакви двубуквия на Estée Lauder, Erborian, Chanel, dr Jart, Shiseido, Garnier, Nuxe. Май е това, за моята суха кожа с нужда от покривност и по-тъмен, маслинен летен цвят, dr Jart ми допадна най-много.

Общи условия

Активация на акаунт