Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 37 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета аз днес прочетох едно много негативно мнение за Тина Киркова, първоначално ми се сви сърцето, а сега се опитвам да съм дзен  Набързо ми мина през главата и план 2 естествено , да ида в Токуда като зараждам, понеже си знам болницата пък при който се падна, но си мисля, че реално никъде няма гаранция.... Условията за няколко дни ги преглъщам, не са ми важни. От тук нататък, важно ми е да има адекватна грижа за мен и бебето и бебето да е при мен колкото може по отрано, да спи при мен и т.н. За самото раждане имам доверие на лекаря си, та не го мисля:) Който се е ориентирал към Тина Киркова, какви отзиви имате? Нарочно не пускам линка с негативното мнение, да не настройвам излишно.

# 616
Аз мога да се включа по темата с чайовете. За босилек не бях чувала, но тук много препоръчват листа от Малина от 34+седмица. Пия по 3-4 чая на ден аз. Дали ще има ефект ще видим.

# 617
little_mermaid, къде го препоръчват чая от малина, да не би да си в чужбина? И пиеш по 4 чая - браво на теб. Аз успявам да изпия една чаша и си мисля, че права нещо Grinning

# 618
Момичета днес бях в МД.Там лекарите прецениха,че може да си стоя в къщи,да си пия Допегит-а и да си следя кръвното.Да си чакям спокойно термина😊Тонове,води,плацента...всичко е супер.Не знам какво да мисля,но избрах да им се доверя естествено.Дано всичко е на ред.Ще внимавам много да не се напрягам или по някакъв друг начин да си вдигам кръвното.
От лекарите в МД останах изключително доволна и приятно изненадана.Дано и за напред е така 😊

На родилите вече мами честито!Бъдете здрави и благословени

# 619
Savona, аз родих с плацента втора степен. Iv Vl. аз такива болки си имах през целия девети месец, по-скоро двете седмици, които изкарах в деветия месец. Не можеш да объркаш родилните болки, за мен те са парализиращи, спирам ако се движа, не мога да говоря, поне при мен са такива. Коремът ниско долу боли режещо, както и кръста и имаш чувството, че ти се ходи по голяма нужда.

# 620
А колко време горе долу след началото на силните болките се случват нещата?Знам,че е индивидуално ,но все пак горе долу. От около седмица и аз имам болки напомнящи менструални и умирам от страх да не тръгне раждане и да не мога да стигна навреме до болницата. Секциото ми е чак за 39 г.с.

# 621
little_mermaid, къде го препоръчват чая от малина, да не би да си в чужбина? И пиеш по 4 чая - браво на теб. Аз успявам да изпия една чаша и си мисля, че права нещо Grinning
В Чехия съм. Тук на опаковката си пише 3-4чая на ден.

# 622
Благодаря за пожеланията! И вашите бебоци нека са много здрави, а на чакащите пожелавам каквото и да е раждането да мине леко, бързо и колкото се може безболезнено и с щастлив финал.

# 623
Лимонче, различно е. Има някои за 2 часа раждат, други за 24 и повече часа. Ти ли беше писала, че болницата е на 4 часа?

# 624
Да,а сега с този сняг не ми се мисли. Става още по-сложно. Сън не ме лови от притеснение.

# 625
Момичета да се похваля вчера се роди моето момченце със секцио в 37г.с., казва се Игор тежи 3,400кг.и едълъг 49см. Simple Smile

# 626
Честит да е Игор! Да сте здрави и много щастливи заедно Simple Smile

# 627
Да,а сега с този сняг не ми се мисли. Става още по-сложно. Сън не ме лови от притеснение.
Не се притеснявай, имаш ли избран екип?Лекарят ти най - вероятно е преценил? Няма ли по-близка болница, това са си цели 4 часа път. Защо са го насрочили за 39 г. с? Не могат ли да те приемат в болницата няколко дни по-рано?

# 628
Здравейте дойде време и аз да се похваля с нашата Йоана,роди се естествено на Ивановден в 7 сутринта 3130гр и 49см.Вече сме си вкъщи и е просто прекрасна.Родих в УМБАЛ св.Георги Пловдив и имам специални благодарности към др.Кирязов който ме прие в един през нощта с 4-5 см разкритие и нерегулярни контракции.По думите на акушерката съм нямала индикации за раждане и ако бил друг лекар е щяло да ме върне и в 6 сутринта имах пълно разкритие пуснаха ми система и в 7 часът родих 4-5 дни преди термин.

Честито на всички мами с бебоци бъдете здравички,подкрепяни и обичани всичко останало ще се подреди.

А всички които чакат срещата с малките слънчица кураж и търпение милички всяка болка и контракция си заслужава още с гушкането на тези малки божествени създания.

# 629
  • София
Честита Йоана! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт