Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 297
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Тоца, мъж и дете.  Беше се барнала с чизми с висок ток, фриволна къса поличка и едно от зашеметителните й бели с шарени кръпки кожено, косместо пАлто. Мъжът й пръв убавец, глава по-нисък от нея, както се беше струпала.

# 256
Днес само неприятни личности виждах. Недялко Недялков Йорданов, Калин Терзийски и Павел, който беше репортерче при Милен Цветков

# 257
Павел? Павел Владимиров от Сутрешния блок или Даниел Петканов, който беше репортер при Милен Цветков? Или някой трети, за който не се сещам?

# 258
Да, Павел Владимиров

# 259
Калин Терзийски и аз вчера го видях. Оплиташе крачета в младосткото Хепи.

# 260
През уикенда редовно виждам Черната Златка в хранителните магазини в родния й квартал в Бургас.
По-точно първо я чувам, защото се движат на глутница с родата й и вдигат такъв шум, че всички да ги забележат.
Онзи ден в района на кварталния пазар крешеще: " Какооооо!" след сестра си вероятно. Веднъж в Кауфланд търсеха маскарпоне по щандовете, всеки се беше позиционирал на различне щанд и си даваха наставления взаимно. Целият Кауфланд разбра, че Златка търси маскарпоне. Селяния до шия:)

# 261
Шеф Ангелов е много харизматичен на живо. Миналата година ги срещнах на един полет всичките “шефове”, летяхме до Болоня заедно. Е много са готини, забавни... Обаятелни мъже са.

# 262
Шеф Ангелов е много харизматичен на живо. Миналата година ги срещнах на един полет всичките “шефове”, летяхме до Болоня заедно. Е много са готини, забавни... Обаятелни мъже са.
И аз съм фен на Шеф Ангелов, много готин мъж, а сега Никола от Хелс Китчън е същинско негово копие, просто по-млад😁 толкова много да си приличат 🤣

# 263
Вчера видях Валери Симеонов. Много нисък ми се стори, а преди не ми е правил такова впечатление. Или просто не съм го отразявала

# 264
Бившата съпруга на Румен Луканов на "Дондуков". Рязко се е разхубавила след развода.

# 265
Миналата събота Ники Кънчев, излизаше от НДК с дъщеря си. Много усмихнат беше, шегуваше се с някого, явно негов приятел. Доста отслабнал ми се видя, но висок.
Преди няколко дни - (кака) Лара и един актьор, на който не му знам името. По работа беше виждането ни с двамата.
Днес - Евгения Джаферович.

# 266
Водещият на Семейни войни - страхотно чувство за хумор демонстрира!
Жената и синът на Иван Лечев, в не много добра светлина, а точно снощи го слушах колко са прекрасни

# 267
  • Бургас
Женя Лечева е отвратителна!Лични впечатления.

# 268
  • София
Водещият на Семейни войни - страхотно чувство за хумор демонстрира!
Скрит текст:
Жената и синът на Иван Лечев, в не много добра светлина, а точно снощи го слушах колко са прекрасни
Докато не го удариш по джоба, в смисъл - когато не допуснеш "да мине метър". Тогава почва и да заплашва.

# 269
Женя Лечева е отвратителна!Лични впечатления.

И моите бегли впечатления от нея са такива. Детето също съм виждала, освен че е разлигавено, друго не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт