Частни училища - информативна тема 23

• 68 072
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Относно локацията  Simple Smile Дето притеснява Пипи….
Всеки би бил щастлива детето му да учи на 2 преки от дома. Така както беше преди много години.
За съжаление такава опция няма в момента, защото в голяма част от новите квартали даже и училище няма.
Та дали ще караме детето на две спирки в кварталното или на 10 в частното не е кои знае какво.
Отгоре на всичкото големи фирми почнаха да изнасят офисите си извън София , а и работата стана толкова космополитна, че 2 дни в седмицата работя даже в друга държава. Та едни 10 километра повече или по-малко далеч не могат да определят избора ни.

# 661
  • София
Ауч, голям удар ми е тази статистика на мен. Много лошо представяне на Дрита и Светлина след 7ми клас.

# 662
  • Пловдив/София
Рейни, дискусията за НВО се премести в Говорилник, Частно/Държавно образование.
Знаете ли кога "Азбуки" ще влязат в статистиката? Сега шести клас ли завършва там?

# 663
  • София
Знаете ли кога "Азбуки" ще влязат в статистиката? Сега шести клас ли завършва там?

Според сайта им - пети

Цитат
Добре дошли

Училищен комплекс Азбуки е образователен комплекс, състоящ се от детска градина Little Steps (2,5 – 6г.), основно училище „Азбуки” – от подготвителен клас  до 5 кл. и езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов“ от 8 кл. до 12 кл.
от главната им страница

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 15:11 от Onna-bugeisha

# 664
  • София

Според мен сега през 2019 г. трябва да имат завършващи седми клас. През 2016-та, през лятото ходихме на интервю за детската градина в Азбуки и ни казаха, че имат един випуск, който беше завършил 4-ти клас. Този същият трябва да е 7 клас през 2019 г.

# 665
  • София
Insane, надявам се да ни зарадваш с положителен резултат от събеседването в Питагор. Не бъркам, нали беше днес?

# 666
  • София

Имат и  6.,  и  7.  клас в момента. Незнам защо държат тази заблуждаваща информация на сайта си, че имат само до 5.

# 667
  • София
Insane, надявам се да ни зарадваш с положителен резултат от събеседването в Питагор. Не бъркам, нали беше днес?
Днес бяхме. Резултати не съм питала кога, предполагам като приключи всичко и минат всички деца. Не съм питала нищо, изнизахме се набързо.Събеседването е с психоложката и учителката. Той каза, че тя психоложката давала по-трудни задачи, едната била особено трудна, но той я бил направил, но не разбрах каква, май смятане на някакви определени числа и да се получи краен резултат. Имало запомняне, казвали са му някакви думи, нямало е приказка да разказва както предния път.Една от задачите е била за време, нещо чертал там, не знам какво. Има и такса-20лв. Имаше и други деца, ако някой се включи да каже нещо повече, че моят син вече е на друга тематика и нищо не споделя.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:33 от insane

# 668
Да, на срещата в Азбуки казаха, че ще имат 7ми клас за първи път тази година.

# 669
  • София
Аз да разбирам ли, че моето дете в присъствения ден ще бъде изпитано от психоложката и другата учителка?
А за Вас, insane, това последния кръг ли беше преди окончателните резултати, т.е. приемането Ви, надявам се?

# 670
Имам чувството, че някои мнения са изтрити. Вчера четох коментар за азбуки, че били незаслужено напред в някаква класация, тъкмо щях да питам в коя, а мнението май вече е изтрито. Някой има ли отзиви от изпита вчера, имаше ли много хора, приличаше ли на тези от сс, Питагор. Ние не успяхме да отидем, а и още се колебая му ДУ/ЧУ, но азбуки поне по инфо от сайта ми харесват.

# 671
  • София
Част от вчеращните разговори са преместени в Говорилника. Не мисля, че има нещо изтрито

# 672
  • София
Аз да разбирам ли, че моето дете в присъствения ден ще бъде изпитано от психоложката и другата учителка?
А за Вас, insane, това последния кръг ли беше преди окончателните резултати, т.е. приемането Ви, надявам се?
Не знам, при вас нали протича по друг начин като детето стои цял ден при децата от ПУК, би трябвало да не ги привикват да ги изпитват самостоятелно. Не знам. Иначе мисля е последен кръг. Аз съм се настроила, че няма да бъде приет, обратното би ме изненадало, а дори и да бъде вече не съм убедена, че искам да учи там. Има неща, които не ми допадат, но това си е мое мислене, друг би ги намерил за предимство. Успех ви желая на вас.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 19:19 от insane

# 673
Имам чувството, че някои мнения са изтрити. Вчера четох коментар за азбуки, че били незаслужено напред в някаква класация, тъкмо щях да питам в коя, а мнението май вече е изтрито. Някой има ли отзиви от изпита вчера, имаше ли много хора, приличаше ли на тези от сс, Питагор. Ние не успяхме да отидем, а и още се колебая му ДУ/ЧУ, но азбуки поне по инфо от сайта ми харесват.

Дъщеря ми беше на изпита,но не съм разпитвала много подробно какъв е бил. Това,което знам - лабиринт,събиране и изваждане, по български не помни нищо(освен някакви скучни ченгели). Английски-индивидуално са питали децата едни и същи неща,но другите не били чували какво се пита и какъв е отговора. Общо взето са питали кое животно как се казва на английски,.Дъщеря ми, също така, са я накарали да представи себе си и семейството си на английски.
Това е от мен,но аз откровено не съм питала какво е имало, това тя реши да го сподели.
Дано се включи някой с повече инфо.

# 674
Но твоят коментар вероятно е за 1 клас, щото за ПУК изпитване по английски няма.

Общи условия

Активация на акаунт