Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 49 365
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
здравейте,момичета Simple Smile дали някой може да ми разчете резултатите от микробиологията? "  4-5 епителни клетки, 20 - 25 лактобацила, 10-15 левкоцита, единични trichomonas vaginalis "? Иначе "нормална аеробна бактериална флора canndida spp. (-) отр.

# 571
Ох ние с това лежане, откачихме!!!
И аз не чувствам нищо...но си ме е страх. И аз съм с бебка малка, та изчаквам..

# 572
Баща ми имаше такова топче на врата и се оказа натрупана мастна тъкан. Неговото се увеличаваше и затова ходи да го изрежат, но лекарката му е казала ако си стои същите размери, че няма смисъл да се пипа.

# 573
Много благодаря!!!
Баща ми имаше такова топче на врата и се оказа натрупана мастна тъкан. Неговото се увеличаваше и затова ходи да го изрежат, но лекарката му е казала ако си стои същите размери, че няма смисъл да се пипа.

# 574
Само да питам,с тези грипни ваканции има ли смисъл,особено в София?Всички ще са в мола! Grinning

# 575
Аааа ние сме си на Плейстейшън и готово Simple Smile никакви молове

# 576
Според вас помагат ли маските, които ги продават в аптеките срещу заразяване? Казаха ми, че до 1 час предпазва, ама аз и до толкова не вярвам 🤨🤔 Много ме е страх да излизам сега като съм бременна в грипната епидемия, дори до магазина като ходя и си слагам, но дали има ефект..

# 577
здравейте,момичета Simple Smile дали някой може да ми разчете резултатите от микробиологията? "  4-5 епителни клетки, 20 - 25 лактобацила, 10-15 левкоцита, единични trichomonas vaginalis "? Иначе "нормална аеробна бактериална флора canndida spp. (-) отр.
Имаш трихомони, трябва да се лекуваш. Левкоцитите са от възпалението.
Жанет, помагат маските да. И аз съм бременна, на работа точно в началото всички се изредиха болни, аз благодарение на маски не се заразих.
Трябва да се сменят макс на 2 часа. Като аз си купувам едни дентални,които са в пъти по-плътни.

# 578
За предпазване си купете Медистус.
Не знам защо му спряха рекламата баш в грипната епидемия?!

# 579

Ако нямате други оплаквания и се чувствате добре, енергични, с апетит, не се шашкайте. Обикновено лимфомите, левкемиите и т.н. онкологични заболявания не приключват само с едно топче. Има доста признаци освен топчето. Стойте си за сега в къщи с бебоците, а като мине тая грипна епидемия тогава потърсете хематолог за собствена утеха.

# 580
За предпазване си купете Медистус.
Не знам защо му спряха рекламата баш в грипната епидемия?!
Лекарката го беше изписала но дребната, но тя удари крак и не искаше да го ползва. Когато аз се трупясах с грипа, го почнах. Май той е причината да не не ги изпозаразя моите хора. Не е чак толкова неприятен, има пастили за смучене с много по-гаден вкус.

# 581
  • София
Хмм.. това звучи малко като .. от тези дето звучат прекалено добре, за да е истина.

# 582

Ако нямате други оплаквания и се чувствате добре, енергични, с апетит, не се шашкайте. Обикновено лимфомите, левкемиите и т.н. онкологични заболявания не приключват само с едно топче. Има доста признаци освен топчето. Стойте си за сега в къщи с бебоците, а като мине тая грипна епидемия тогава потърсете хематолог за собствена утеха.
Ами и аз да ви кажа от 7-8 месеца съм с подути лимфни вляво под челюстта, че и надолу по врата. Изследванията не ми бяха ок, ниски леквоцити, нисък хемоглобин, отпадналост, нощно изпотяване... е през какви ли доктори не минах! Четири антибиотика изпих! Казаха- камъни в слюнчената жлеза и големи хронично възпалени сливици. Даже единият възел ми е почти 2 см. И пак ми казват категорично няма ми нищо, въпреки всички екстри които имам... не се психясвайте щом се чувствате добре. По-леко я карайте! 🌸

# 583
Моят хемоглобин и всичко друго в пкк и дкк беше наред, никак не съм потлива, но психясвам понеже имах дядо, който заболя от този вид рак....чудя се преди като не се пипах за такива неща, как бях щастлива...
Благодаря за отговора, мила.
След едни години почнах много да се вглеждам в себе си, едва на 26 съм, но...

# 584
Моят хемоглобин и всичко друго в пкк и дкк беше наред, никак не съм потлива, но психясвам понеже имах дядо, който заболя от този вид рак....чудя се преди като не се пипах за такива неща, как бях щастлива...
Благодаря за отговора, мила.
След едни години почнах много да се вглеждам в себе си, едва на 26 съм, но...
Аз също тогава много се бях изплашила, на 24 съм.. прекалено сме млади за такива мрачни мисли, а и истината е, че лошите неща наистина бързо се развиват и дори при мен за тези 7-8 месеца все нещо щеше да покаже, да не говорим за години.
Наистина е ужасно това, наборите ми се веселят, излизат, забавляват се, а аз си седя вкъщи, четейки в интернет ужасии, плачейки, че ми има нещо... съсипващо психиката е това. Сега живот и здраве на есен чакам бебе и да си призная това определено ме откъсна от мислите за болести. Голямо нещо е силата на мисълта! Повече позитивни неща, по-малко лоши! 💗

Общи условия

Активация на акаунт