Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 455
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Накрая може да го пуснат по БНТ. Явно Nova не може да му намери място или не иска.

# 481
Накрая може да го пуснат по БНТ. Явно Nova не може да му намери място или не иска.

Не вярвам, след толкова реклами и промо-та по Нова да сменят телевизията. Та даже и интервю направиха в „Здравей България“.

# 482
  • София
Как ще го пуснат по БНТ като сериала е продуциран от Нова.
Понякога ги пишете едни....

# 483
Хора, спокойно ще обявят дата рано или късно, няма къде да идат! То и за ОЖ още не са обявили като гледам, така че... Simple Smile

# 484
  • София
ОЖ почва на 26.02.
Дата има.

# 485
Очаквайте го по Диема фемили 🤣

# 486
Днес засякох реклама на сериала, не бях от няколко дни и ми се стори някак орязана, май не чух "скоро" 😂
Имам чувството, че ще го пуснат ей така без да обявят дата. За повече мистика 😂

# 487
Днес засякох реклама на сериала, не бях от няколко дни и ми се стори някак орязана, май не чух "скоро" 😂
Имам чувството, че ще го пуснат ей така без да обявят дата. За повече мистика 😂
Ще е много забавно ако го изпраскат някой Февруари без да казват! Grinning Grinning Grinning

# 488
Ще направят загадка "разкрий убиеца" и който го разкрие, ще получи специален код, с който да гледа първата серия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489
Ще направят загадка "разкрий убиеца" и който го разкрие, ще получи специален код, с който да гледа първата серия Stuck Out Tongue Winking Eye
Първа серия, която вестник 24 часа разказа надълго и нашироко, а пък актьорите пазят тайна Simple Smile

# 490
  • Карнобат

# 491
Вече "скоро" премина в броени седмици Joy

# 492
Да вземат да го пуснат ударно за 3 седмици , пък ОЖ да стане  седмичен и да запълват дупки с него .

# 493
И на него вече му омръзна да го питат за старта и затова предварително си казва, че не знае 😃

Излагат се тия от Нова вече, не бива да е топ секретния сериал....

# 494
Не смеят да го пуснат, за да не ги осъди друга продукция за авторски права 😱.
Закачам се, не се сърдете Wink

Общи условия

Активация на акаунт