Сайтове за запознанства

• 134 793
  • 622
  •   1
Отговори
# 90
Такива има много - и жени и мъже. Това, което ми прави впечатление у теб е, че нямаш много уважение на жените. С други думи една жена трябва да ти се "докаже" и "да заслужи" уважението ти.

За теб е добре да промениш това, ако искаш да привлечеш неманипулираща жена, защото тези, които нямат нужда да играят игрички нямат и нужда да се сравняват, съревновават и доказват.

Това значи, че такава жена като те чуе как говориш за ония, лошите, лъжливите жени и как всички от тези места са лъжливи - най-малкото ще те подмине като неподходящ, а може и на приятелките си да каже да те подминат.

# 91
  • Пловдив
Скрит текст:
Такива има много - и жени и мъже. Това, което ми прави впечатление у теб е, че нямаш много уважение на жените. С други думи една жена трябва да ти се "докаже" и "да заслужи" уважението ти.

За теб е добре да промениш това, ако искаш да привлечеш неманипулираща жена, защото тези, които нямат нужда да играят игрички нямат и нужда да се сравняват, съревновават и доказват.

Това значи, че такава жена като те чуе как говориш за ония, лошите, лъжливите жени и как всички от тези места са лъжливи - най-малкото ще те подмине като неподходящ, а може и на приятелките си да каже да те подминат.
Съставяш си погрешни изводи. Нямам уважение към хора (и мъже, и жени), които изначално нямат уважение към другите; като под това най-общо се има предвид лицемерното им поведение, правенето на тънки сметки и умишленото изпитване какво би сторил другия в някоя нагласена от тях случка (така наречените "ла***ни тестове", които има защо да са назовавани по този начин). Ако за теб това е повод за уважение, значи имаме коренно различни разбирания. Simple Smile

Никога не съм очаквал жена "да заслужи" уважението ми или "да ми се докаже". Това е навик на много жени (не всички). Уважение се печели именно с дела, а не с престорени приказки.

Темата е относно мнения за страниците за запознанства и особеностите, свързани с тях. Тук пиша за наличието на такива неуважителни и лъжливи хора, защото те са мнозинство из тези места и е добре хората да си имат едно наум, че не всяка написана дума е истина и не всяка снимка отговаря на действителността. Точно такива лукави хора трябва да се подминават.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:21 от На кака жребчето

# 92
Ох, Пиронче, как пък все теб те лъжат?!

# 93
  • Пловдив
Ох, Пиронче, как пък все теб те лъжат?!
Нека позная - ти не си мъж и съответно няма как да си се нагледала на женски лъжи и женски изневери, защото целевата ти група за връзки е от мъжкия пол. Smiley По-скоро си мисля, че си се нагледала на мъжки изцепки, защото все пак си жена.

Другата причина за лъжите и изневерите е класика в жанра. Това явление не е рядкост при двама души, единият от които е много раздаващ се за другия и той, дори и да е бил също такъв в началото, по някое време решава, че ще прави каквото си поиска, само защото така му е изгодно и без да цени какъв човек има до себе си.

# 94
Какви са ви впечатленията от tinder (тези които са го ползвали)?

Мъжете нямат големи успехи с Tinder. Дори да си сериозен и разбран човек, никоя не си прави труда да ти пише или да те опознава. Личен опит имам и също така от приятели. Е, не пречи да си направиш един профил и да чакаш някоя да те хареса, но не се надявай на много, ще попаднеш на това, което не търсиш. Тиндър е провал в България, но това е заради хората. Загорели мъже, жени темерути, такива дето само чатят, златотърсачки. Няма избор. Не се залъгвай от някакви самохвалковци, 100% нямат успех в Tinder. От там се запознах с едно симпатично момиче, с което така и не се видяхме и рязко се отказа. Беше добродушна и с чувство за хумор, но твърде несигурна. Идиотското в Tinder - много жени попадат на мъж, който винаги са искали и го подминават с предубеждения и лекомислие, а извън приложението само оглеждат такива и въздишат. Просто не можеш да прецениш човек там.

# 95
  • София
Здравейте.
Моля някой с опит от сайтовете за запознанства. Кой сайт да избера?

# 96
Здравейте.
Моля някой с опит от сайтовете за запознанства. Кой сайт да избера?

Няма значение, ако си жена ще е едно и също във всеки, но ако си мъж, не, няма да се случи нищо, е, може и да се случи, ама трябва да си заможен, да си в твое жилище или със скъп наем в хубав квартал. Иначе мълчат, не коментират никакви въпроси(нямат и акъл) и така. Някой се цепят, че гледали сеир, ама и мозъчето трябва да им бачка, а не ми се виждат интелигентни. Ако си мъж, това е.

# 97
  • София
Жена съм. Според мен златотърсачките са по други сайтове.

# 98
Стана ми интересно по кои сайтове са златотърсачките.

Имав профили в 2-3 приложения и навсякъде попадам на профили на мъже, в които пише да не им пишат златотърсачки. На мен това ми говори, че явно им се е случвало повече от един път и са имали причина да го напишат.

По въпроса, може би най-много хора има в twoo. Сестра ми преди няколко години срещна мъжа си там, така че е и въпрос на късмет.

# 99
И на мен ми е интересно що за животно е това златотърсачката. Ей така, само да я видя - като във вица. Ще ме запознае ли някой? Толкова ли е страшна, хора ли яде? Накъдето и да се обърна - жени работят на всякакви позиции, непрекъснато им се начуква канчето самички всичко да си поемат и лично аз за толкова години не съм срещала жена, която по желание трайно да си седи вкъщи. Ахаа, да не би да искат жените И мъжът да прави нещо за тях, а не само да приема грижи и внимание? Е, това вече е друго нещо, много различно от златотърсачка.

# 100
  • Пловдив
Едни около 90% от жените в страниците за запознанства кибичат там единствено с цел да си надуват по изкуствен начин липсващото самочувствие. Много от тях са обвързани или дори омъжени и просто губят времето на мъжете, които им пишат. Схемата е следната. Влизат там с цел да видят какви и колко на брой мъже ще ги харесат (което невинаги е така, защото много мъже опитват да свалят за една нощ дори и нетолкова хубави и слаби жени, които по представите им минават за тип "Абе, бих се прежалил да я мина веднъж"). Когато тези жени установят, че тук-там им пише по някой и друг симпатяга, те се самонавиват, че са уж много вървежни сред масата други жени и живеят с идеята, че щом им пишат и такива мъже, значи заслужават още по-качествен мъж.

Такива жени търсят мъжкото одобрение и ако някой мъж напише добри думи за тях (например, че е впечатлен колко умно се изказва), те моментално губят интерес към него и спират да отговарят, защото вече са прочели хвалебствията, които така отчаяно са търсели да им бъдат написани.

Част от тези времегубки са с провалена връзка и въпреки отровните отношения, живеят при мъжа, когото нямат търпение да напуснат, единствено заради това, че все още не са си гарантирали при кой заместник да отидат да живеят. Те са наясно, че ако понечат да зарежат мъжа веднага, също така веднага ще секнат всякакви почерпки по барове и ресторанти, возене с колата насам-натам (включително и извънградско, по хижи, в планината и т.н.), ходене на кино и т.н.. Ако пък нямат и собствено жилище, обикновено са в жилището на мъжа или в плащаната от него квартира. Затова и до последния възможен момент тези водени от интереса си жени не смеят да напуснат мъжа, когото вече мразят, защото всичките гореописани безплатни за тях неща ще секнат моментално и рязко ще ги удари задължението да плащат пари за наеми, ток, храна и друг сметки. Много от киснещите в страниците за запознанства жени са безработни и спадат именно към гореописаната категория.

Друг често срещан тип жени в страниците за запознанства са и търсачките на безплатни вечери по ресторанти. Те излизат само и единствено с мъже, които обещаят да ги водят на ресторант още първата вечер. Няма значение дали е красив или грозен, стига да им предоставя желаното изживяване в по-скъп ресторант. При тях обикновено втора среща няма, освен ако мъжът не даде ясна заявка, че ще повтори същото и на следващата вечер.

Никак не са малко и жените с деца, които крият от мъжете съществуването на детето/децата си до последния възможен момент. Понякога дори и с месеци.

Общото между почти всички жени (независимо дали са сами, обвързани, с деца или не) в страниците за запознанства е, че повсеместно слагат внимателно подбрани свои стари снимки отпреди няколко години, на които изглеждат по-слаби и млади, отколкото са в действителност. И отделно от това, ако снимките все пак са по-нови, се прибягва до определени ъгли на снимане от по-отвисоко, така че брадичката и тялото да изглеждат тесни. По този начин лесно се скрива истинския размер на тялото под кръста, а гърдите изглеждат двойно по-обемни.

Много от жените пишат в профилите си как не се интересуват от мъже с мускули, модни прически, стоящи в или пред скъпи коли, с пари, татуировки и т.н. Твърдят, че търсят за сериозни отношения нормален мъж, способен на отговорност, вярност, уважение, доверие. Ако обаче си направите проба с мъжки профил, на който присъства якичък и красив мъж тип "мъжка кифла", който се изразява неграмотно и грубо в профила и писмата си, почти всички от тези уж морални жени показват истинското си лице и му играят по свирката. Много от тях с лекота му изпращат свои снимки по бельо или дори без бельо и сами се натискат да поддържат разговора, дори и мъжът да им изпаща твърде кратки и лаконични отговори, от които лъха на безразличие и скука. Бързо дават и телефонния си номер, дори и той да не го е поискал. Това въздейства силно на тези жени, защото толкова са го харесали външно, че пренебрегват неговите ценностна система и поведение. Когато той им пише с безразличие, те се чувстват недооценени и правят всичко от себе си да се докажат пред този мъж. Държат се крайно глупаво, както се държат и някои мъже пред много красивите жени. Толкова за безпочвените им твърдения, че търсят мъж, който практически е точно обратното на мъжа, на когото стремглаво се натискат.

Основен принцип е да се вярва не на думи, а на действия. Това важи и за двата пола.

# 101
Жребче, интересен анализ на присъстващите в такива сайтове. Но с толкова подробен такъв, ми е интересно колко време си прекарал/прекарваш по такива сайтове и написаното по-нагоре само от твоя опит ли е? Не за друго, но звучиш като човек с много натрупан такъв.

# 102
Е, тези жени чак нищо ли не правят за мъжа до себе си, или по навик женските усилия не се забелязват? Защо да не ме заведе на ресторант, кино или бар, след като И аз го водя? Или да поеме той по-голямата част разходи този месец, за да поглезя аз, след като предния месец е било обратното? В нормалните връзки така се прави. А и у нас с едната заплата не знам колко мъже биха издържали от-до жена. Все пак не сме се събрали тук само тузари, вярвам.
За чесането на егото - има ги такива комплексари и от двата пола. Има много мъже, които симулират флирт, даже и връзка и после... "Ама ти нещо не си разбрала.." Това е болен човек, аз ги съжалявам. Опарих се жестоко, при факта, че съм предпочитала и година-две сама, но да е споделено и да не лъжа никого.
За вървежността - не мисля, че външният вид сам по себе си нещо гарантира. Хубави хора с ужасна съдба много.
Ако не отговаряме на съобщения или отклоняваме учтиво предложения - не е чесане на его, а услуга към другия. По-добре да си намери подходяща жена за него, а не да си играем месеци и после: "Май няма да се получи".
Вие как си го представяте да се каже на някого: "Не ставаш"? Този човек достойнство няма ли? Какво се случва със самочувствието му?
За криенето на деца и семеен статус вече съм съгласна, но това няма как да се крие до безкрай.
Такива "несполуки" трябва да се приемат и като късмет - отървал си се навреме, за да дойде нещо по-добро. Какви случаи има - насилия, кражби, чужди дългове, убийства... Ще седна аз да плача, че Ганьо не ме бил харесал на снимката!

# 103
Ddesenchantee, благодаря за коментара. Сега се сетих за снимките, че аз също съм имала доста такива случаи с мъже. Сигурно дори с 10 години по-млади на снимките, на живо не можеш да ги разпознаеш.

А за семеен статус - ами аз мои познати мъже съм виждала в такива сайтове и приложения, уж необвързани, а вкъщи си имат жена и дете/деца.

# 104
За мен самото коментиране на външен вид е ужасно лошо възпитание. Никога не съм си позволявала! Нашите лични критерии са си само наш проблем и не би трябвало да засягат другите. Смешно ми е било, когато се пробва да ме обиди мъж, когато аз самата не бих погледнала, но дори и тогава съм била тактична. Много съм била искала и съм щяла сама да си умра.. Е, не сме се намерили на улицата, все пак, ще имаме очаквания, и още как! Чудно как аз с претенциите не съм сама обаче, а за естетите все няма достойна.
Забелязала съм, че разочарованите от мъжете жени се обръщат към образование, професия, хоби, спорт и т.н. нещо градивно, инвестират в себе си, докато мъжете в такава позиция стават яростни женомразци и всичко женско ги дразни. Тая била грозна, оная дебела, третата дърта, четвъртата - "с ремарке"...

Общи условия

Активация на акаунт