Сайтове за запознанства

• 134 824
  • 622
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Хах, да. Това го видях вече. Идеално е за теб, но странно, че не излиза през друга операционна система.
Но ме дразни това с 24 часа. И си плащаш, ако искаш да се удължи срока. Това важи и за мъжете, ако искат съвпадението да излиза за повече време, за да ги затоворят.
Да, но според разни статистики, успешните срещи след запознанство в Bumble са три пъти по-голям дял спрямо тези в Tinder, когато се сравнява еднакъв брой взаимни харесвания. Това е така, защото Tinder често се използва просто като начин много жени да помпят самочувствието си по най-лесния възможен начин, получавайки харесвания, без изобщо да имат за цел да се стига до разговори и срещи. Неслучайно на Запад Tinder е известен като "Women ego booster". Другата причина за по-голямата успеваемост на Bumble се дължи на факта, че регистриращите се там жени предварително са наясно, че те ще трябва да са първите, които заговарят, съответно това отсява повечето от най-несериозните жени и те въобще нямат изгода да се регистрират там.

А това за плащането го има под една или друга форма във всяка страница за запознанство или сходните приложения. Ето, например одеве ми писали две жени в Badoo и когато дойде ред да отговоря на втората, ми изписа, че съобщението ми ще изчаква 4 часа, преди да достигне за нея, освен ако не си платя някакви 15 лева такса за 1 месец. На ден може да се изпраща "безплатно" съобщение само на една жена, и то само ако тя е била първа или ако е имало взаимно съвпадение. Голяма простотия. Simple Smile Жени там обаче са ми казвали, че за тях няма подобни ограничения и явно важат само за мъжете.

# 346
Bumble е с по-различна цел, така като гледам.

Това за Badoo са ми казвали, че го има и в Twoo. Ако не сте се харесали, 4 часа изчакване.

# 347
  • Пловдив
Забавно е що обвързан народ има в страниците за запознанства. Горе отбелязала "Обвързана съм", а по-долу другото - "Търся сериозна връзка". Sweat Smile Е, който търси сериозна връзка, не следва ли преди това ясно и открито да се е разделил вече с човека, с когото повече не желае да бъде и на когото търси заместник? Другата класика е "Омъжена съм" и долу в полето за цел на запознанството - "Търся флирт"...

# 348
Аз си плащам чинно абонамента. Е, няма да обеднея с някакви там 100-200$ на година. Къде, къде за по-големи глупости ги използвам. Я, дайте акъл по-опитните в тая дейност, за какво точно си говорите с някой, който харесате? Искам да си сверя часовника, че имам чувството, че дрънкам (като празна дамаджана) прекалено много глупости. Joy И като се насложи, че ги дрънкам на 2 чужди езика, положението става Халифакс. Ама нищо, весело да става! Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:19 от Ravenna

# 349
  • Пловдив
Аз от известно време не губя време да се обяснявам там с писма дни наред. Първо е желанието да се чуем, защото при пряката реч веднага се разбират много неща, които няма как да се усетят писмено. Питам дали е свободна да се видим до края на деня или в следващите 2-3 дни, но не по-късно. Ако увърта или каже "Не зная", с цел да си проси похвали и да я забавлявам по време на скучното ѝ ежедневие, трия и преминавам нататък. Ако каже "След два дни", отговарям "Добре, обади ми се във въпросния ден да се видим. Дотогава!". Пести време.

# 350
Ravenna, зависи от човека. Помисли защо го харесваш - външен вид ли, интереси, нещо друго. Говорете за това. Аз хич нямам рецепта и ако някой човек ми допадне и имамше общи интереси, от само себе си върви разговорът. А трябва и другата страна да ти "помага". Понеже ако ти му задаваш въпроси и ти се отговаря съвсем кратко, бързо ще извъртите темите.

А за плащането, аз не плащам. И без това повече ги тествам тези приложения и после я остана, я не. А и да си признаем, при жените е доста по-улеснено. Ако бях мъж и някое приложение много ми допадаше, сигурно щях да си платя. Плащала съм нещо в Елмаз едно време, със СМС беше, не помня какво и колко, но едва ли е било много.

# 351
Абе, ние от вчера си играем на някакви глупави игри, та се зачудих, кой кого забавлява, ама не изпускам възможността за ангажираност, така че не знам. Затова и питам. С Ковид ситуацията с виждането, поне при нас, е до безумие усложнена.

# 352
Възползвай се, не звучи като да ви е някакъв сухарски разговора. Всеки подхожда различно. Сигурно така разчупва леда и ако после все още има интерес, ще минете и към някакви конкретни теми. Мен лично ме уморяват еднообразните: Как си, какво правиш, какво ще разкажеш за себе си...

# 353
Ravenna, зависи от човека. Помисли защо го харесваш - външен вид ли, интереси, нещо друго. Говорете за това. Аз хич нямам рецепта и ако някой човек ми допадне и имамше общи интереси, от само себе си върви разговорът. А трябва и другата страна да ти "помага". Понеже ако ти му задаваш въпроси и ти се отговаря съвсем кратко, бързо ще извъртите темите.
Засега е само външен вид. Щях да получа удар вчера като ме заговори. А той ми зададе въпрос: "Намираш ли ме за привлекателен? "    Ама той във физиономията е втори Zac Efron и още пита. Дано да не е пак някой, дето си търси "мамче", че аман! Не обичам да се правя на маймуна за тоя, дето клати гората. Joy

# 354
Как си, какво правиш, какво ще разкажеш за себе си...
Това като го прочета,директно паля моторетката. Никаква креативност,не знам,самочувствие ли им липсва на такива мъже,интерес ли,мозък ли...
За безкрайното писане съм съгласна.И аз мразя това кълване в телефоните.Телефонен разговор-среща-втора...или,ариведерчи,беше ми "приятно".
Равена,тоя младеж по-скоро има нужда от напомпване,егото му май е по-голямо от нужното.Ма ако те кефи за нещо краткосрочно,що не Animal See No Evil

# 355
Ох, Ravenna. Скоро си пишех с един господин на 46 години и след като се видяхме, ме питаше дали бил хубав. А ако трябва да цитирам зет ми,приличал на мутра, хаха. Лично за мен мъж и хубав не трябва да съществуват изобщо в едно и също изречение, а какво остава те да си просят комплименти за това. Все си мислех, че може да очаквам нещо подобно при по-млади мъже, но при по-възрастни, клонящи към 50...
За твоя господин... Или има нужда и той да се чувства харесван и да му се помпа самучовствието, или гони краткосрочни цели и за това пита дали го намираш за привлекателен. Тоест външно дали го харесваш и ако да, да преминете към нещо физическо. Ако не ти пречи, хвърляй се.

VanessaDE, с въпрос 1 и 2 се примирих, отговарям с няколко думи, да ги видя после какво ще измислят. Но това с разказването много ме дразни, все едно съм на интервю за работа. Всъщност точно така им отговарям, не съм на интервю за работа.

# 356
Аз пък много мразя първото изречение да е "С какво се занимаваш?". Много тъпо ми звучи.

# 357
Мда, бях го забравила и този бисер. Когато си попишем с някой и ме попита, не ми се струва странно. Но като е веднага, много ме дразни. Като интервю е пак, дали да отметнат поредния въпрос за бъдещо гадже/връзка и т.н.

Тук мъжете да кажат жените питат ли ги веднага, за да си правят сметка колко пари може би изкарват.

# 358
  • София
Ами кажете тогава какво искате да се говори, или да се започне разговор. Че мъжете са некреативни и глупави, ясно. Но нали жените сте царкини на приказките? Споделете малко ноу-хау, да се образоваме Simple Smile

# 359
Grinning Тангра,не го приемай лично. Не всички мъже подхождат по този начин,просто дадохме пример за отблъскващо начало.Съгласи се,че ако жена започне разговор с "Как е" и "Какво си правиш" (буквален превод), няма да ти е приятно и ще подходиш малко по-предпазливо,така да го наречем.

Аз не питам мъжете с какво се занимават,не че не ме интересува,но не ми е тема номер едно. В процес на разговор ще се стигне и до тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт