Лидл 123 - 01/2019

• 172 005
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Взех гъбата за ФДТ, не ми харесва  прекалено твърда е (намокрена естествено). Четките ги загледах, ама не ми харесаха също, нямаше преливащи, ама такива за руж имам доста

# 1 921
Царевичната паста е много хубава и евтина
Има ли изразен царевичен вкус? Лесно ли се разварява?
Мацето, значи да не съжалявам за гъбичката! Исках и за хайлайтър, но друг път.

# 1 922
  • Бургас
Имам си един шареничък такъв директно от китайско и много си го тача - по-голям, доста по-здрав и устойчив на вятър, удобен за носене, съхранение и прибиране (в смисъл, задето мокрото остава от вътрешната страна де, иначе си е голям за носене), и пази от намокряне доста по-добре от обичайните чадъри Wink
bradata, може ли линк към китайския ти чадър (може и на лично)? Благодаря предварително!
Алекс, от този продавач ми е - този с небето и облачетата имам Simple Smile

# 1 923
.. Взех и бежов комплект XS, не видях да има червени, но пък  те започват от S и ще ми е голям навярно.
Ще  помоля и теб тогава, след като си взела бежов XS. Когато закопчаеш жилетката и седнеш, копчетата разтварят ли се? Нямам предвид да се разкопчават, а да се разтваря жилетката между копчетата и да се вижда блузата отдолу. Нещо ме съмнява в бежовия модел.
Току що отново пробвах. Да, отваря се жилетката между копчетата и то не само като седна.  Peace Не мисля, че ми е голяма, пък и не съм с толкова голям бюст. Може би копчетата натежават. Сравнявам я с друга жилетка от Лидл, с топчести копчета, тя също се отваря като седна, по-малко, но се отваря. Peace
За мен не е проблем, аз жилетките ги нося повече разкопчани.  Peace

# 1 924
Вчера взех авокадотата в торбичка. Много приятни излязоха.

# 1 925
  • до едно тепе
Авокадотата в торбичката бяха намалени днес в Лидъл на Източен. Там имаше и в едно кошче разните четки и гъби за фон дьо тен. Не разгледах какво точно е останало, само ги мернах. Гледах момчешките пижами. Нещо 122-128 късо ми се видя долнището, а леко широчко отгоре. Реших да не я вземам. На моя клечо май от ХМ са му по по мярка. Ще ги дебна като ги разпродават излизат на същите пари горе долу.

# 1 926
  • В друг свят...
Цитат на: steli4ka s link=topic=1083796.msg38123680#msg38123680 date=1548702672 quote
Това защо го няма в брошурата?
И има ли го в магазините наистина?
Имам уникален дифузер от лидл, но купен лятото и е друг модел и по-евтин при това.
Аз знам, че имаше доволни от предишни пускания на дифузер и се надявах да е този, но явно съм изтървала. Може ли снимка на твоя? Кога е купуван и колко по-евтино?

# 1 927
  • have faith and be patient ..
Царевичните спагети ги има поне от година и не, нямат вкус на царевица и да, лесно се сваряват, взимала съм много пъти.. Малката изобщо не е усещала разликата, смесвах ги с обикновенна паста от лидл, 1кг , голям пакет..
Хора, аз ли откачам или ми се привидя реклама с пижами за деца и имаше момиченце със такава на  мики маус? Никъде не намерих нищо подобно..

# 1 928
Инхалатора, когато е на батерии няма ли да работи по- слабо?

# 1 929
Ще пробваме царевичната паста. За малката ми трябва да разнообразявам понякога.
Фидето, кус куса изглеждат ужасно- липсват ми тези с яйцето. Дано ги върнат пак в асортимента...
От петък ще има от киселите краставички Гранис.

# 1 930
  • Асеновград
Инхалатора, когато е на батерии няма ли да работи по- слабо?
Не работи слабо, този сега е по нов модел.Ползвам до само с физиологичен разтвор, не ми се е налагало да слагам лекарство.Но според нашата ЛЛ ставал по нейна препоръка взех от Лидл. В последствие купихме и още един от намаление лятото някой тук в темата беше писал и ММ обикаля из София докато намери магазина в който са. Втория го ползва дъщеря ми , при тях и тримата все са болни и почти не спира, дори мислеха да вземат още един.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 08:21 от Panayotu

# 1 931
Fortuna, благодаря ти за пробата!🌼

Момичета, такъв цвят синьо зареждат ли дънки от време на време? Не се заглеждах по дънки принципно, но този цвят синьо ми влезе в сърцето 🙂, а размери малки изобщо не са заредили. 

# 1 932
На мен педиатър ми препоръча да вземем такъв вид инхалатора от Лидл. Имам преден модел на Санитас, вече писах, доволна съм.

# 1 933
Fortuna, благодаря ти за пробата!🌼

Момичета, такъв цвят синьо зареждат ли дънки от време на време? Не се заглеждах по дънки принципно, но този цвят синьо ми влезе в сърцето 🙂, а размери малки изобщо не са заредили. 

Сините започваха от 38-ми номер, при нас имаше.

# 1 934
Да, и аз взех 38 да пробвам, но в талията са много широки. Трябва ми 36 или най-добре 34. Нещо побъркаха номерацията и в цяла ЗЕ. Лепнали са и стикери "нова подобрена номерация" в някои вериги (не Лидл). Едно време носех 38. Оттогава малко да съм отслабнала, не 2 номера.

Общи условия

Активация на акаунт