Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 853
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Ще откриват нов магазин Лили в София и пак ще има колело на късмета:
https://www.facebook.com/events/333752093901763/?ti=cl

Къде ще го откриват? В работата не отварям ФБ.

# 1 591
Tsvetkova85 Много си права във фейса печелят все едни и същи хора. Някои участват с много на брой профили, други пишат стотици коментари за дадена игра,а трети се подмазват на страниците.

# 1 592
  • София
Ще откриват нов магазин Лили в София и пак ще има колело на късмета:
https://www.facebook.com/events/333752093901763/?ti=cl

Къде ще го откриват? В работата не отварям ФБ.

# 1 593
  • Карнобат
Tsvetkova85 Много си права във фейса печелят все едни и същи хора. Някои участват с много на брой профили, други пишат стотици коментари за дадена игра,а трети се подмазват на страниците.

Май ще започна да си подбирам игрите,то аз играя заради тръпката,но някои хора направо от лакомия или и аз не знам причина ама чак едно нагло такова.Дано не обидя някой само.Хубав петъчен ден и късмет в игрите.

# 1 594
  • при късмета
Откакто има игри във ФБ е всеизвестно, че печелят едни и същи. Тези оплаквания започнаха още преди да се забележи, че клана печели от всякакви игри. Изключително рядко играя там

Тези с многото данни от тесерим, поне се обадете по телефона в КЗЛД да ви ориентират какво да правите
https://www.cpdp.bg/?p=pages&aid=5

# 1 595
То веднъж да спечелиш, второ да си получиш наградата, трето  - служебна бележка, четвърто - данъчна + данък - твърде много неща станаха и то за незначителни награди... И аз вече почвам да подбирам повече, защото не ми се губят време и нерви за прахосъбирачки. Голяма недомислица са тези служебни бележки, да не говорим пък как личните ни данни се развяват къде ли не...

# 1 596
За ФБ игрите и аз си мислех, че всичко е нагласено, но откакто братовчед ми спечели от игра на едно уиски едноседмична екскурзия до Англия и среща с отбора на формула 1, който уискито спонсорира, с тест драйв  и т.н се цъквам и аз тук-там. Той ми е разказвал, че като са му се обадили, си е помислил, че някой го бъзика и до последно не е вярвал, че ще отиде. Иначе аз във фейса съм печелила само 50% отстъпка от един детски магазин.

# 1 597
  • Лясковец
Често наистина печелят хора със десетки коментари,и като видя такива печеливши удрям по едно коментарче на играта,наскоро все ми се набиваше една жена с моята фамилия която оставяше по 30-40 коментара в игра,тя пък взе че ме блокира,явно гузен негонен бяга.

# 1 598
  • Сандански
Grinning

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 19:41 от Ivaylo77

# 1 599
  • Сф
Във фейса има игра на Prezident .

# 1 600
  • Сливен
Преди няколко дни спечелих от игра във фейсбук.По принцип там играя за спорта . Grinning   Бонбони Ментос-искаха само Име,телефон и адрес за доставка.Попитах в Месинджера какво печеля и ми написаха,че наградата е продуктова.И сега чакам. Grinning

# 1 601
И аз съм печелила, но не в игри с много коментари. Вчера се записах в игра на сайта Додис - питат "кой е любимият ви продукт, закупен от нас". По-голямата част от участващите не са закупували нищо от тях, според мен, не е честно да зачитат тяхното участие.

# 1 602
  • София
Аз от фейсбук игри съм печелила скрин и бутилка вино. По принцип рядко игра там, ама чат пат се случва.

# 1 603
В Тесерум и аз получих служебна бележка.Но пише дата на издаване 22.01.2019г
А сумата е от миналата година.
Сега кога трябва да я подам тази или следващата година?

# 1 604
  • ЛОВЕЧ
В Тесерум и аз получих служебна бележка.Но пише дата на издаване 22.01.2019г
А сумата е от миналата година.
Сега кога трябва да я подам тази или следващата година?
Тази година се декларират, а чужди бележки получи ли или само твоята беше ?

Общи условия

Активация на акаунт