Пазаруване от H&M (27) ➤ Януари 2019

• 103 360
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 905
Приложението не ми работи

# 1 906
  • София
Аз пък пробвайки в трите профила,които имам дали няма да проработи кода и изведнъж в единия от тях на артикула който бях сложила в кошницата ми излезе безплатна доставка,но не бях въвела кода изобщо.Отстъпка не даде обаче Sweat Smile Вече като се мине обаче на втора стъпка и безплатната доставка изчезна ....

# 1 907
Аз пък пробвайки в трите профила,които имам дали няма да проработи кода и изведнъж в единия от тях на артикула който бях сложила в кошницата ми излезе безплатна доставка,но не бях въвела кода изобщо.Отстъпка не даде обаче Sweat Smile Вече като се мине обаче на втора стъпка и безплатната доставка изчезна ....
Баш същото и при мен днес.
Аман от бъгове...дето са в наш ущърб..Joy

# 1 908
  • София
Дали може някой да сподели кодът, който работи?

# 1 909
На мен винаги  ми дава БД на първа стъпка, в който и да е профил. Без код. Но после ми начислява 6,90.

# 1 910
Ей, не ги е срам, на това намаление нямаше бъг в техен ощърб. Само потребителите прецакват... 😁

# 1 911
  • София
Като гледам зорлем може би за 14-ти февруари да ни подхвърлят някое любовно кодче Gift Heart

# 1 912
  • София
Тази парка коментирана ли е? Чета отзивите в английския сайт и не мога да се ориентирам, 50/50 са за умалена/уголемена. За някои много тънка, за други къса...
https://www2.hm.com/en_gb/productpage.0650122005.html

# 1 913
Като гледам зорлем може би за 14-ти февруари да ни подхвърлят някое любовно кодче Gift Heart
За код не си спомням, но миналата година имаше промоция на пижами да 14 февруари, а може би и на част от бельото

# 1 914
Виж коментарите за парката и в другите сайтове- американски, канадски, френски, италиански, испански... за англоезичните се сменя в интернет адреса, там където е “en_gb...”( за английския)-  “gb” с “us” за американския, “ca” - за Канада.

# 1 915
Тази парка коментирана ли е? Чета отзивите в английския сайт и не мога да се ориентирам, 50/50 са за умалена/уголемена. За някои много тънка, за други къса...
И аз я гледам с надежда да я намалят още малко Simple Smile На ръкавите е плат и малко вата, а предниците и гърба са без вата, само с мъхеста подплата. Майка ми има подобна от предишни години и не става за студена зима, по-скоро за пролет и есен.

# 1 916
  • София
Много ти благодаря! Аз я поръчах импулсивно, с кода  излиза 47 лв. Обаче , сигурно ще я откажа на куриера, мислех, че е дебело, зимно яке с тази мъхеста подплата.

# 1 917
Аз я имам, нося 34 или 36 за горни дрехи, от парката имам 36 - добре ми е, свободна, без да е чувалеста. Вероятно и 34 щеше да ми стане, просто щеше да е по-прибрана.
За дължината - аз съм нисичка и ми е екстра, та може би на по-височки дами ще им дойде къса.
И последно, за дебелината, парката нося в най-големите студове, днес ми стана топло с нея (но това все пак е субективно усещане Simple Smile )

# 1 918
Някой мнение за това палто:
Скрит текст:
Скрит текст:
Дали го има налично,не го намирам?Ако може и някой да ме ориентира с размер висока съм(1,74) и съм слабичка Sweat Smile
Находки от The mall
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 919
  • Mostly in my mind
еее, това палто стои страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт