Форумски липси - тема 8

• 86 805
  • 850
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вишна! Каква чубрица Joy

# 241
То се иска акъл и кога и как да се похвалиш.

# 242
Скрит текст:
В майчински форум с какво да се похвали една жена? С любовниците ли?

Мислиш, че не са го правили ли? 😆
Тя, глупостта не ходи по гората, така че и това не е изключено да се случва, но
естественото тук е да се "хвалим" с децата си, така че намирам за излишни коментарите за показването на децата... кой, колко...

По принцип да се хвалиш...не е много положително качество.
Затова е в кавички. Пък който, както му се ще да го види, така ще го види. Не е от "хвалещия се". Той се радв, споделя, пък отсреща каквито очите, такива и мислите.

# 243
А, моля вече не са нарисувани! 🤣 Но да, според броя публикации е титлата.

Не съм ти проверила профила, просто ми направи впечатление, че новак коментира децата на съфорумки за втори път в рамките на 30 минути.

# 244
  • София
Абе, не е много удачно да се хвалиш с красив мъж или с красиви синове във форума. Особено ако са успешни.
Веднага ще ти ги налазят...

Тя май беше разказвала, че една съфорумка й го е била налазила мъжа Grinning

# 245
Мерси, Емма.

# 246
То се иска акъл и кога и как да се похвалиш.

Точно.
Зависи как е поднесена хвалбата.

Iuna...не винаги виновен е отсрещния и очите му...

# 247
А, моля вече не са нарисувани! 🤣 Но да, според броя публикации е титлата.

Не съм ти проверила профила, просто ми направи впечатление, че новак коментира децата на съфорумки за втори път в рамките на 30 минути.

Така се е случило. Как се проверява профил? Нямам и бутон за докладване, интересно.

# 248
Абе, не е много удачно да се хвалиш с красив мъж или с красиви синове във форума. Особено ако са успешни.
Веднага ще ти ги налазят...

Тя май беше разказвала, че една съфорумка й го е била налазила мъжа Grinning

Налазила го е само по снимки от форума?
Смехотворно е някак.....А дали е така-кой ще ми кажеееее?

# 249
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 20:29 от Как' Сийка

# 250
  • София
Бърди, една съфорумка е сваляла упорито един от синовете й. Нищо, че може да му бъде майка, то сега е на мода.
Бижу беше станала изключително нагла, арогантна, груба и безпардонна. Лично й го бях казала. А преди не беше такава.

# 251
teta75 , вероятно говорим за съвсем различни неща.
Според мен, за моите усещания като зрител не може да е виновна някаква снимка, показана във форум, нито за мислите ми да е отговорна тя, нито пък потребителя, който я е пуснал. 

# 252
Налазила го е само по снимки от форума?
Смехотворно е някак.....А дали е така-кой ще ми кажеееее?

Не знам дали преди, или след снимките. Ама имаше и тема във форума, от която тръгна тази история.
Който е чел, знае какво стана после. Wink

Не, че нямаше и няколко разтурени семейства. Ама там не знам дали снимките са били в началото, или личните срещи.

# 253
Бърди, една съфорумка е сваляла упорито един от синовете й. Нищо, че може да му бъде майка, то сега е на мода.
Бижу беше станала изключително нагла, арогантна, груба и безпардонна. Лично й го бях казала. А преди не беше такава.
Не стана ясно дали го е сваляла, само каза, че го е виждала лично /може би на някакво мероприятие/. Аз честно казано не вярвам да е имало свалки.

# 254
  • София
Значи аз това или съм го чела в някоя тема и беше доста неприятно, или се извинявам, ако съм го научила по друг начин. Но даже мисля, че в Компроматите имаше разискване.

Общи условия

Активация на акаунт