Форумски липси - тема 8

• 86 716
  • 850
  •   1
Отговори
# 465
Е, естествено, че ме домързява да правя хронологичен анализ. Това не е ли от темите, в които се изписват по стотина страници празни приказки дневно? Ако трябва хронологично да ги проследя такива теми от лятото, когато е спрял да пише с Алехандро, ще ми отнеме поне седмица. Ако става с търсене в гугъл да се открие нещо за 1-2 минути, кажи, иначе не ми се занимава.

# 466
  • SHOOT ME 10 $
Казах ти да прехвърлиш участниците в спама и ще осееш " житото от плявата"

# 467
  • София
Темата за дивана на Популе беше уникална, жалко че си изпуснах нервите и я заклеймих като луда. Не че не го мисля все още. Joy
Липсва ми Марадона. Пък и хубавец беше.

# 468
  • София
Това не е ли от темите, в които се изписват по стотина страници празни приказки дневно?
По скоро за няколко седмици. Празни, колко да са празни. Simple Smile Не по-празни от някоя "сериозна", само дето никой не се вживява прекалено и не анализира някое мнение по 15-20 страници. Simple Smile

# 469
Много хора ми липсват.На някои, никовете съм забравила, дори.
Сийке, драги ми е да те прочета
Да си създадем една БГ-баба ли?

# 470
За мен ТЕМАТА ще си остане онази с дърпането на пиш..те, за да пораснат. Особено дамата, която сподели за успешно постигнати 5 см. след редовно подръпване 🤣

# 471
Да си създадем една БГ-баба ли?

Крайно време е.  Grinning

# 472
Имаше една потребителка Ескарина, приятна беше. После май си смени ника и й изгубих следите.
Вълкът тук ли е?
Тези дни видях, че се е появил Kamen, доста интелигентен мъж.
Имаше и едно момче, все женски теми го вълнуваха, съдове за готвене, хлебопекарни, пазаруване от сайтове, болежки разни, май от дискова херния се оплакваше, но не мога да се сетя за ника:)

# 473
Камен ако е същият, за когото си мисля- твърдо не.

# 474
За кое- твърдо не?Simple Smile

# 475
  • Mediterraneo
Не съм го срещала. Бивш ли е? Потребител имам предвид.

# 476
Имаше една потребителка Ескарина, приятна беше. После май си смени ника и й изгубих следите.
Вълкът тук ли е?
Тези дни видях, че се е появил Kamen, доста интелигентен мъж.
Имаше и едно момче, все женски теми го вълнуваха, съдове за готвене, хлебопекарни, пазаруване от сайтове, болежки разни, май от дискова херния се оплакваше, но не мога да се сетя за ника:)

Ескарина ми се струва, че отиде в другия форум.

Вълкът и аз не го бях засичала, но при предишно споменаване му цъкнах профила и беше активен, просто пише рядко.

Starrydream си е тук, ама сега се сетих, че не разбрах какво стана с частната детска градина и СУВ-а за бъдещотото му дете и жена, осигури ли ги?

# 477
Имаше един учител с по-възрастна приятелка - Argent или нещо подобно, беше много активен.

# 478
Аааа, това за частната детска градина не съм го чела, но доста често, докато съм му четяла постовете съм си мислела, че пише някоя баба, честно!:)

# 479
  • Другата България
Starrydream си е тук, ама сега се сетих, че не разбрах какво стана с частната детска градина и СУВ-а за бъдещотото му дете и жена, осигури ли ги?
Това този ли е, дето мрънкоти в темата за работа, че е с ДХ и как да си намери "блага" работа, в която да не се чанчи?

Общи условия

Активация на акаунт