Форумски липси - тема 8

• 86 570
  • 850
  •   1
Отговори
# 705
И пак 48- ма страница! А днес за момент сякаш и 49 мернах.  Joy

За протокола- Дуци, Мармаладката / Lady Marmalade/, Стрелче и Буба. За последната поне знам, че в реала е добре.  Laughing

# 706
  • София
Според мен темата просто трябва да си върви, няма нужда от нова. Преди месец беше почти замряла, сега се посъживи, после пак ще утихне. Липсите тук не са нещо, за което човек се присеща всеки ден.

# 707
  • постоянно
Явно се прави " пълна профилактика" , " зимна резидба " на темата. Поне така мисля аз . Ще се изчисти всичко , което се води за " недопустимо " и ако се продължи , ще се наблюдава из късо.

Аз съм на 48-ма страница от петък Ая  Stuck Out Tongue Winking Eye

Липсват ми бебешките години и обмяната на опит с потребителите.

Сега всеки иска  да е " чут, видян и на първо място "

# 708
  • София - Варна
Сериозно ли толкова потребителки са напуснали заради бан на друга?!?
За Румцайс съм леко учудена. Беше ми направила впечатление като много умерен, деликатен потребител. За останалите нямам преценка поради липса на наблюдения, но пак въпросният (из)ход в моите все още почти девствени форумски очи изглежда странен, да не кажа детински.

# 709
  • I want it all and I want it now.
Страх ме е да пиша😆 да не стигнем случайно на 49 страница. Липсват ми доста от старите потребители. 🌸 За съжаление, вече не пишат тук.

# 710
  • Другата България
Сериозно ли толкова потребителки са напуснали заради бан на друга?!?
Laughing
Спокойно, издържаха само два дни и започнаха да се връщат с нови профили.
Ясно беше като бял ден, че така ще стане, предвидима работа.
Толкова за принципите и справедливостта.

Герри
на мен ми липсва, свежар беше, ако е тук с друг профил, да се обозначи.

# 711
Има ли някъде инфо къде са новите регистрации?

# 712
И аз искам да видя къде са новорегистрираните, има ли такава опция?
Между другото, искам да се върнат всичките. Каузата, заради която си тръгнаха, беше тъпа. А човек не погазва принципи единствено за добри каузи.
Затова и прераждането им ще приема с облекчение.
Пиша, защото знам, че след малко ще ни заметат, преминахме допустимата страница.

# 713
  • Пловдив
Четох, само като гост, поне 3 години. Вервайте ме всички ги познавах. Ясни като бял ден. Много е по-забавно да гледаш сеир без да участваш. Аз и сега така правя. Stuck Out Tongue Winking Eye Никого не познавам лично. Нито пък пиша в теми активно. Бързо ми омръзва. А, преди да заключат темата. Лиска хич не ми липсва. Bowtie

# 714
  • София
Четох, само като гост, поне 3 години. Вервайте ме всички ги познавах. Ясни като бял ден. Много е по-забавно да гледаш сеир без да участваш. Аз и сега така правя. Stuck Out Tongue Winking Eye Никого не познавам лично. Нито пък пиша в теми активно. Бързо ми омръзва. А, преди да заключат темата. Лиска хич не ми липсва. Bowtie
Аз четох година преди да пропиша, накрая имах чувството, че половината ги познавам лично.
ДеВа е права, Клюто вече е спокойно, чак скучно.

# 715
А ако някой си е деактивирал профила или има бан...какво се случва с потребителското име?Може ли на другия ден да има новорегистриран със същото потребителско име?И ако не му се гледа много профила и мненията, другите да останат заблудени, че пише същия потребител.

# 716
Кукумицинка ми липсва в темата за новите профили.

# 717
А ако някой има бан, може ли да се регистрира отново от същото ай пи? Това не е ли нарушение на правилата?

# 718
  • София
Бижу не се ли подвизава с нов ник..сменяше ги по едно време. Краси също, тамън запомня как се зове, и тя цъфне с друг.

# 719
Краси е класика. Все едни такива лигави ги мисли. Ако не е Амур, ще е Франсоаз Joy

Общи условия

Активация на акаунт