Звездни компромати- 392 част

• 74 844
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Те сигурно са знаели вече, че неизбежното наближава, макар и винаги да има малка надежда. леля ми почина на 52 от цироза, като не беше близвала алкохол никога , а години наред беше на много строга диета. Последните дни си беше в кома и се знаеше, че нищо повече не може да се напрви Sad

# 151
Страшно мъчно ми стана:((( За оставащите  след него... За децата, за Алекс, от това което съм чела и чувала много са се обичали.
Светла му памет. Много жалко...

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 11:26 от JACKLIN*

# 152
Ами поне е оставил нещо. Има хора, дето освен лайна друго не оставят.

# 153
Запазете достойнство, моля ви..
Отишъл си е тихо и без мъки..
Господ така си взима добрите хора..
Сили Алекс да има само! 🙏

# 154
Много сили пожелавам на семейството му 😢
Беше безжалостен към пошлостта в държавата.
Почивай в мир, 😢

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 18:53 от Няма смисъл

# 155
Кактус, не мисля, че за теб се отнасяше.

Съвсем очаквано е сега всички да се втурнат да обясняват как си го е заслужавал. Сигурно и всички Златки, които е напсувал, ликуват.

# 156
Мъчно ми ...и за него, и за Алекс, детето, близките...
Сякаш, срещайки някого често в медийното пространство, по леко странен начин започваш да го чувстваш близък, познат. И страдаш за него. Нека почива в мир.
Алкохолизмът, депресията, паник атаките отсрани толкова лесно се заклеймяват като слабост (донякъде са точно това), но който не е горял в този огън, той не знае колко е трудна битката...и понякога силите се изчерпват.
Много съжалявам, надявах се на добър развой.

# 157
Polikseni е споделила, за близък, който не е близвал алкохол и е починал от същото.
Така че, не се знае, дали, ако не беше пил, щеше да е жив!
Нека не го съдим, а само лек път и добра среща с небесните си приятели!

# 158
Още един Човек с характер си замина! Почивай в мир, Иване!

# 159
  • София
Лека му пръст.  Господ да даде сили на семейството му.

# 160
Мъчно ми е... Много ми беше те ли Чочо като си отиде. Там беше внезапно. Тук имаше няколко дни на надежда. И все пак ..тъжно е! Много!
Не знам след години дали ще има такива актьори..

# 161
Съболезнования и от мен.
Емблематична личност, ярък характер, непримирим воин и талант.
Алекс труден живот живее - загуби толкова млада най- обичаните и важни за нея хора.
А е толкова добричка . Дано намери сили да продължи по- силна!

# 162
Много тъжно ми стана за Иван Ласкин, макар че при излезлите информации, не беше неочаквано Sad. Татко си замина точно преди месец, на същата дата, пак голям празник, по подобни причини, но поживя едни 10-ина години повече от Ласкин. Много е мъчно за тези, които остават, пожелавам им сили, а на паметта на Иван Ласкин нека е вечна и светла!
Скрит текст:
Не мога никого да виня, за много хора действителността е/беше непоносима по някакви си причини, не един актьор изгоря, а и съвсем обикновени хорица като татко, да не се втелясвам в житейски и битови подробности.
Да, ужасен порок и много травмиращ за близките, но помощ насила не можеш да дадеш.
- - -
Николчето
Скрит текст:
Вече не мога да разбера актуални снимки ли пуска или още са от архива.

# 163
От болест не се умира. Свършили са му дните тука и толкоз. Няма смисъл да задълбаваме . Умират хора и на много малка възраст, умират и деца. Умират супер здравословно живели. Просто като се родиш и ти запалват свещицата, изгори ли колкото имаш да живееш, угасва. Да не я драчим повече. Свършил му е земния път и си отиде.
Предпочитам да виждам хора като него, отколкото намазани и направени курви, без капка морал и мозък.

# 164
  • Варна
Много ми е мъчно ......много.
Светла му памет на Иван! Сигурна съм, че отгоре ще помага на любимите си хора.
Още една светла душа си отиде!

Общи условия

Активация на акаунт