Абитуриентски страсти 2019

• 213 392
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 625
  • В един копнеж!
Не съм забелязала коментарите на онази страница, стана ми интересно, ще взема да прегледам...
Ето едно хубаво момиче с красива рокля, но не знам за какво му е било да сложи и снимка само на гърдите си:

Ето я девойката в цял ръст.
Скрит текст:

Голям сладур, а роклята... Ами, харесва ми. Смело мога да кажа, че за мен тя беше най-готината абитуриентка в Лом. И кавалерът е симпатяга. Харесват ми като двойка. Добро съчетание на тоалети.
Е, не съм безпристрастна, тъй като са от родния ми град. Grinning

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 00:13 от Aurora_Borealis

# 2 626
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичето точно до нея е прекрасно Simple Smile

# 2 627
  • гр.София
И какви стройни момчета!

# 2 628
  • sofia
И имат коса, не са като новобранци Smiley
Хубави деца!

# 2 629
  • София
Имаше едно момиче, иначе нелошо, но прекалено непретенциозно, с диадемка като от китайски магазин и поне аз не видях никакъв грим. чак толкова натуралност не ми харесва.
И аз се радвам, когато ми хареса софиянка, обаче не са много. Но пък от тях имаше 1 или 2 колоритни....ромки, особено една в лилаво.  Sick

# 2 630
  • На морето!
Страхотни са, но ако позволят един съвет бъдещите абитуриентки- моля, не носете букети, не сте булки и ще ви пречат. Достатъчно е да имате клъч в ръцете, за да не се чудите какво да ги правите. Чанта и букет е много. Ето и тази снимка е доказателство 
Скрит текст:
и тази

# 2 631
Аз не мисля, че те си го носят за снимките, а по-скоро, че някоя загрижена баба или ентусиазирана приятелка от по-малките класове им ги тика в ръцете тези букети.

# 2 632
При нас, включително и на мен, кавалерът го подарява. Много неудобно наистина, моят го забравих в ресторанта навремето.

# 2 633
Момичето с червената рокля явно е съученичка на онова момиче със синята коса.
Много е сладко това с червената рокля, докато не я видях в цял ръст. Според мен тази рокля е за по-висока девойка, оптически я скъсява.

# 2 634
Стана ми ясно, че за момчетата пазарува предимно от Теодор и Андрюс, но за  момичетата от къде? Виждам прекрасни рокли, които нямам идея, от къде могат да се купят, а имам момиче гимназистка.

# 2 635
Момичето с червената рокля явно е съученичка на онова момиче със синята коса.
Много е сладко това с червената рокля, докато не я видях в цял ръст. Според мен тази рокля е за по-висока девойка, оптически я скъсява.
По-скоро талията на роклята е по-надолу, отколкото трябва, някак изсулена.

# 2 636
Хубаво момиче...и с тези обувки, просто брутално.

# 2 637
Красиво момиче и рокля, но обувките и мен ме дразнят. Нищо, че имах и аз същите Joy но преди 7-8 години.. мислех, че вече им е минала модата.

# 2 638
  • София
Така се издължава силует - с копита.  Mr. Green
И много преекспонирано синьо, да те заболят очите. Вместо фонът да е ...фон  Laughing, той доминира цветово.
Роклята и момичето много ми харесват.
Скрит текст:
На платформи съм се спъвала повече, отколкото на стандартни високи обувки.
Друг е въпросът, че реално не мога да нося 13 см ток, но пък кому е нужно...

# 2 639
Поне да не ги беше показвала, а те нарочно са така натрапени в кадрите.
Погледа отива право в тях, вместо в красивото момиче.

Общи условия

Активация на акаунт