Абитуриентски страсти 2019

• 213 456
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 805
  • London
Именно в такива случаи силикона изобщо не е грях. Говорим да си докараш чрез него нормален бюст, не да се правиш на Пам. Иначе за мен с къдри, воалчета, някаква натруфена предница, която дава обем щеше да е по-добре като начало.

# 2 806
Грях е да обясняваш на някой, че има нужда от силикон, само защото не се вмества в твоите представи за красиво.

# 2 807
  • London
Същото като да обясняваш, че голям бюст няма място в разголено деколте.😉

# 2 808
За абитуриентка и според мен няма, иначе зрялата жена София Вергара изглежда прекрасно. Момичето от предната страница с пищния бюст също ми харесва.

Между другото тия дни гледах стари серии на "Отчаяни съпруги", в които Ева Лонгория е плоска като дъска и си умира да ходи с подобни деколтета. Определено й заспиват, страшно секси е.

# 2 809
Конкурсът не е за мис мокра фланелка така или иначе.

# 2 810
Ох, хайде сега...липсата на всякакъв бюст е секси. То изглежда като дете, няма как да е секси, освен ако не става въпрос за педофил. Просто човек се научава да прикрива или не подчертава недостатъка или пък го поправя. Няма нужда да казваме на черното бяло.

Луна, така е. Ние обсъждаме до колко роклите са съобразени с фигурата. Не виждам някой да гласи за победителки момичетата с най-голям бюст.

П.п. Не намирам снимки на Ева Лонгория плоска като дъска. С малък бюст - да, но това не е “плоска като дъска”.

# 2 811
С тия,вече преливащи коментари за размера на бюста натам отива и то според вкуса на пишещите, не според вкуса на обсъжданите.

# 2 812
Ами тук хора със всякакв вкус обсъждат, нормално е. Нали е форум и върви дискусия.

# 2 813
Извинявам се, че породих дискусията, но пък тя е полезна, и по темата. Все пак наистина е редно всеки да се съобрази с тялото си и да подбере подходящ тоалет. Тук обикновено се посочват несполучливи избори, доста често- с право.

# 2 814
Скрит текст:
На 19 години са тийнейджърки. Гърдите им ще пораснат тепърва, особено пък ако имат деца.
А това за килограмите - не случайно написах, че Ники Илиев ще избере момиче под 50 кг(понеже той самият сигурно е под 50 и всичките му гаджета малко приличат на скелети в тялото). Като си спомням и аз колко съм била, и братовчедките ми, и приятелките ми от училище (да, обсъждахме си килограмите в цифри, не сме ги крили) - почти всички бяхме над тази граница и никой не е страдал от затлъстяване.

# 2 815
Тук обикновено се посочват несполучливи избори, доста често- с право.
Да, и аз смятам, че не до там красивите неща трябва да се прикриват, тушират и т.н Момичето е страхотно, избора на модел не, но това не значи, че трябва да си слага изкуствен силикон! И така тази красива жена определено ще бъде забелязана от мъжете, дори и с нежния си бюст! Не всеки мъж обича преливащи телеса, дори един колега ми каза, че харесва дребни, нежни женички, приличащи на ученички и с малки ц*ц*и....някак си крехкостта е символ на младост, на нежност и никак не е несекси!
Преди години ме бяха направили на нищо в темата защото казах че дебели крака не е красиво да се показват в къси до задника поли......! Аз също имам дебели крака и полагам усилия да се акцентира на други части от тялото ми, талия, деколте и т.н. не на тях!

# 2 816
Да, голям грях е да се спомене нечии недостатък. Според мен именно това е важно, за да изглежда добре човек - да се облече така че да подчертае най-доброто в себе си и да прикирие недостатъците. Ако са дебели крака, липса на бюст, малък задник/голям и е ок с това, не е длъжен да го променя. За всяко тяло си има подходяща дреха, така че да изглежда по най-добрия начин. Иначе има мъже, които харесват кльощави крака, други - по-едри, еди какъв си задник, това не е предмет на темата.

# 2 817
  • София
Ами то естествен силикон няма  Joy Бих оправдала жена с такива размери, която си е сложила.
Но тук говорим за лоша кройка или сутиен, поне според мен. А пуш ап могат да са и с малка чашка, като изкарват нагоре колкото имаш плът, а надолу е подплънка. Сутиените с хубава кройка точно от нищо правят нещо. Никой не иска от нея да си направи размер Е, но за бал е нормално да се нагласиш и тушираш недостатъците.
Не зная защо се бърка липса на комплекси и липса на огледало.

Ето едно семпло (за мен малко прекалено), но красиво момиче.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 15:33 от Cuckoo

# 2 818
Между дъска и големи цици има поне два размера разлика.
И без да ти висят циците до пъпа не е особено удобно да ги носиш без да се придържат от сутиен и презрамка. Дори не е необходимо да люшкаш хоро и чалга, за да ти е некомфортно с такава рокля, освен ако не умираш от желание да си играеш да я наместваш цяла вечер, вместо да си гледаш спокойствието. София Вергара изглежда великолепно така на снимките, но не вярвам да е бесняла на дансинга в този си вид.

# 2 819
Е, те такъв клъч не бях виждала...

Общи условия

Активация на акаунт