Къде в Пловдив??? - 79

• 55 256
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
+1
Били сме и във Фреско, не са идеално лоши пиците.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 14:28 от Сийка*

# 331
  • близо под тепетата
"Пикантино" е в пресечка на "Богомил" /на ул. "Родопи"/. Хубави са им пиците.

Пикантино, Паладиум, Рафи.

На Домино веднъж поръчахме в офиса, бяха малки и с много дебел блат.
От 8 човека нито един не си хареса пицата.

# 332
И в Златната круша не са лоши пиците.

# 333
  • Пловдив
Домино и аз не бих взела!
От Аморето има попадения, но сме взимали и кофти... Явно различни пицари ги правят

# 334
В Домино блата си го поръчваш, а също ръбчето може са е пълно със сирене.
И на Аладина пиците не са лоши, на останалите цените са твърде високи за лошото качество, което предлагат.

# 335
МОЛ-овете бяха изключени, но на Виктория пиците много ни харесаха. Имат и доставка.

# 336
  • Пловдив
Още един минус за Домино.
Ние от една година открихме една малка пицария на „Руски” - „Да Пиетро”. Страхотни пици правят, а и не са скъпи.

# 337
  • Пловдив
Доминос ми бяха любими пици и като ходех в София задължително ядях от тях. Е, дойдоха и тук в Повдив,ама..качеството им не е същото за мое голямо съжаление... И все пак да кажа, ние наскоро "открихме" Пица лаб в мола и до момента сме супрер очаровани! Голямо предимство е да си сложиш каквото желаеш на пицата... Те имат пицария и на главната,на италианската уличка. Там не съм ходила, но мисля,че не са типичната пицария с обастановка като ресторант тип "Верди".

# 338
Някой може ли да даде съвет коя пицария е за предпочитане?
Ла страда на бул. Васил Априлов

# 339
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив има магазин за артикули ръчна изработка? Освен в Джъмбо и Бижуленд... трябват ми неща за украса, не за бижута... Търся си и пенокартон, но онлайн ми излизат магазини, които не са в Пловдив или само за поръчки на едро Sad
Провери в книжарница "Дали" до градинката на Джумаята, посока Стария град и в МАрт на ул."Скайлер".

# 340
  • Пловдив
Някой може ли да даде съвет коя пицария е за предпочитане?
Ла страда на бул. Васил Априлов

Ла Страда и ние ги харесваме. Пица Лаб също, но първити са ми една идея по-вкусни.

# 341
  • Пловдив
Пица Лаб на мен ми харесват много,защото си ги правя по мой избор.
Верди също са добри,дори си мисля,че са променили нещо в приготвянето. Днес поръчахме за офиса и пицата беше уникална. И тестото беше различно отпреди и ужасно вкусно. До преди година ми приличаха на пица на парче.

# 342
Препоръчайте хубав (чисто и вкусно) китайски ресторант в Пловдив?
 Има ли още Тярт фламбе?

# 343
  • Пловдив
Тарт фламбе е в Капана от доста време.
Китайско последно взехме от China panda. Не мога да кажа, че беше нито добро, нито лошо. Та, и аз ще се радвам на препоръка.

# 344
  • Seattle-USA
Не. Ако няма промени, не носиш друго освен старата карта. Печатат заявлението на място, проверяваш, снимат евентуално, плащаш с карта и чакаш да стане.
Ако старата лична карта е изтекла преди десет години, пак ли няма нужда от друг документ?

Общи условия

Активация на акаунт