Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 846
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Чужбина
Тифани, може ли да дадеш това клипче за The Haunting of the Hill House? Аз днес го започнах и го гледам засега през пръсти, много скачам на стряскащи моменти. Simple Smile Обачеее ми дойде идея за името на 2ри сезон.
Скрит текст:
Нали Стивън е писател и всичките му книги се казват "The Haunting of ... нещо си", а в 1ви еп. видяхме една редичка с няколко такива книги, може там да се крие следващата история.

abs, има ли много моменти, в които ще си крия очите с възглавницата?

# 406
  • Вестерос
Ау интересно прозрение Simple Smile))

Няма да ти го давам, че е със спойлери, като изгледаш пиши и ще го пусна,

# 407
  • Вестерос
Май ще има нов сериал по Orphan Black
https://nerdist.com/article/new-orphan-black-universe-tv-series- … gRh7aELJvauLxn88U

We have exciting news to share with you, and we mean all the versions of all of you. AMC is currently working on a new television series that will be set in the same world of Orphan Black, and it won't just be a clone of the original.

# 408
  • Berlin
....
abs, има ли много моменти, в които ще си крия очите с възглавницата?

Ами на 2ри еп. съм. Досега имаше 2-3 (за мен поне) и още 2-3 подвеждащи или по-скоро натоварващи с очакване. Simple Smile Нямам идея какво става във филма и очаквам от всяка сцена да изскочи нещо.

# 409
  • Вестерос
Има моменти, но с разплитане на нещата се нагласяват и не ти оставя чувството за страх Grinning

# 410
Да ви питам кой сериал гледахте последно с кеф или интерес? За мен това беше Narcos: Mexico. Relaxed
Тази вечер попревъртях няколко сериала и се усетих, че не ми харесват толкова и реших да спра да ги гледам.
Гледах Flack първа серия - не е кой знае какво, две серии от After life - има хумор, но е малко натоварващ; отказах се да гледам Mrs Wilson след като бях чела статия, в която се разказваше за историята с четирите съпруги, вече не ми е интересно, а и харесвам Рут най-много в The Affair и така искам да я запомня за сега; отказах се да гледам Baby - струваше ми се интересен, въпреки, че е тийн, но нямам време за това; гледах малко от четвърта серия на The Marvelous Mrs Maisel - сладко сериалче е, но 55-56 мин. ме убиват и последно Fleabag втора серия от новия сезон - засега ще го гледам.
Остават ми няколко серии от The Punisher, чакам субтитри на This is Us, ще превъртя Empire като излезе и нямам друг сериал, който да ми грабне вниманието. Е, намерих Гениалната приятелка с дублаж, но май сериите пак са по 1 час Rolling Eyes, и поредицата за Мари Кондо, но ми се иска да следя нещо с интерес...

# 411
За мен е Чадърената академия. За нефантастика - не мога да кажа; няма такъв, който да ми е бил страшно интересен и да съм го гледала последната половин година.

# 412
В HBO Go е излязъл първия епизод на 3ти сезон на "Добрата битка".

# 413
  • Вестерос
Последно време с най-голям кеф гледах Umbrella Academy, The haunting of hill house, A discovery of witches и новата Сабрина.
 С голям интерес 13 reasons why и Instinct.
Приятен сериал се оказа и новата версия на Charmed, бледнее пред оригинала, но наистина ми е приятен Grinning

# 414
  • Berlin
Criminal Minds! 14 сезона не ми е омръзнал, ама следващият ще е последен, за съжаление.

# 415
Снощи почнах Flack, малко ми е като женската версия на Рей Донован, още не знам дали ми харесва.
Ии The Protector от 26-ти април Smile

Хихи- сега попаднах и на друг, сниман заедно с The Protektor, но май не е на Нетфликс - Immortals. Ще го прегледам когато ми остане време. И това доживях - турски сериал а вампири. ЖДНБ!  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 12:53 от pticasprujina

# 416
На BluTv e, аз го знам като Yasamayanlar. Попревъртях трейлърите, защото трябва да си плащаш за BluTV, за да го гледаш - ами простотия си е. Лоши перуки и грим.
Има и турска версия на True Detective - Bozkir. Ами и той не ми хареса. Пак е на BluTv, първата серия може да се гледа свободно.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 12:37 от ~Carolina~

# 417
Criminal Minds! 14 сезона не ми е омръзнал, ама следващият ще е последен, за съжаление.
И на мен! 14-ти сезон тепърва започвам да го гледам. 15 епизода мисля, че бяха, ще ги наваксам за норматив.

# 418
  • Чужбина
Момичета, Pantick Melrose ми направи огромно впечатление.

И в анкетата го има. Много добра игра на Къмбърбач.

Сериалът е тежък ... и си поплаках доста.

# 419
Момичета, Pantick Melrose ми направи огромно впечатление.

И в анкетата го има. Много добра игра на Къмбърбач.

Сериалът е тежък ... и си поплаках доста.
Трудно го гледах, но съм съгласна с теб.

Общи условия

Активация на акаунт