Боси стоножки разменят-11 тема

• 395 903
  • 2 423
  •   1
Отговори
# 2 415
ПРОДАДЕНИ!
Нови, 40н. Fly London. Отговарят си на номера. Естествена кожа

Скрит текст:
Закупени на Черен петък за 60евро

# 2 416
Birkenstock, 40н., но са уголемени. Според мен отговарят на 41. За широк крак.

Скрит текст:
95лв.

# 2 417
Току-що получих тези страхотни обувки и са ми големи... ще умра от яд. Нося 37-37,5, имам и други обувки Hogl- 37,5. Тези са ми и широки, и дълги. Дойдоха в оригинална кутия, опаковани в противопрахови торбички, чудни са. 53 евро ми излязоха.
https://www.amazon.de/dp/B0CGJ28XCY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 2 418
Предлагам маратонки за бягане Adidas Adizero
Номер по етикет 37 и 1/3,което се води 37.
Но,ще са ок за носещи 36-36,5. Много леки и удобни за бягане. Тези са ми втори чифт,но се пказа,че съм взела по-малък номер и са ми малки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
65лв.
Бих ги разменила за същите номер 38 или 38 и 1/3
Все още налични и суперски.
Скрит текст:
(ако някой си ги хареса ги давам за 55лв.)
Мъжките обувки от предния ми пост са с нов собственик.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:47 от sasi6

# 2 419
Предлагам:
Мъжки маратонки Adidas, номер 44, стелка 28 см. Цена 100.00 лв.

Мъжки маратонки Adidas, номер 44, стелка 28 см. Цена 200.00 лв.

Сникърси Reebok, номер 38, стелка 24.5 см, цена 84.00 лв.

Това е реалният цвят!

Сникърси Reebok, номер 38, стелка 24.5 см, цена 87.00 лв.

Reebok Zig Kinetica 21, номер 38.5, стелка 24.5 см, 129.00 лв.

Маратонки Adidas solar boost 3 W, номер 38, цена 159.00 лв.

Спортни обувки Bugatti, плетена горна част, леки и удобни, гъвкава подметка, антистрес стелка. Номер 38 стелка 24.5 см, цена 75.00 лв.

Нова чанта от естествена кожа сафиано - Lia Biassoni.
Размери: 30/32/12.
С удобно разпределение, разполага с 1 вътрешен джоб с цип и един външен с цип. Има и дълга презрамка и противопрахова торба. Цена 125.00 лв.

# 2 420
  • Пловдив
Здравейте! Предлагам тези Adidas, които дъщеря ми така и не обу. 38-ми номер, с етикет, без кутия, 55лв.

# 2 421
elitanik Може ли повече снимки на чантата или линк да я разгледам.Благодаря!

# 2 422
elitanik Може ли повече снимки на чантата или линк да я разгледам.Благодаря!
mama.iv, изпратих на лично съобщение!

# 2 423
  • www.bg-mamma.com
Уважаеми потребители,

Съгласно новите разпоредби в законодателството, платформите, предоставящи възможност за публикуване на обяви, продажба на стоки и/или предлагащи услуги срещу заплащане са задължени да предоставят на НАП информация за всички продавачи/предлагащи услуги.
Съгласно дефинициите платформа е програмен продукт, например Интернет страница, който позволява свързване на предлагащи стоки и услуги с други потребители с цел пряко или непряко извършване на относима дейност за тези потребители.

Искаме любезно да напомним, че BG-Mamma e платформа за комуникация, в която, съгласно разписаните правила, НЕ се допускат обяви за покупко-продажби от всякакъв вид (вкл. автомобили, имоти, животни и др.), обяви за търсене и предлагане на работа, услуги, посредничество, размени и др.
В платформата не изискваме персонализиращи лични данни, които да могат пряко да идентифицират физическо или юридическо лице, което публикува обява, предлагаща продукт/услуга, което не би позволило на “НЕГ.БГ” АД да изпълнява законови задължения, касаещи публикувани обяви.

На база гореописаното Ви информираме, че за в бъдеще няма да бъдат допускани никакви теми и публикации, предлагащи продажба/размяна на стоки и предоставяне на услуги.
Настоящата тема ще бъде заключена за нови коментари и в рамките на до един календарен месец ще бъде изтрита.

Общи условия

Активация на акаунт