Азиатска козметика и грим 7

• 47 786
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Получих си поръчката от розата.
Скрит текст:
Не знам къде да ги съхранявам, засега в метална кутия за бисквити...

Catalano, ползвах quinoa, за мен не беше нещо уау, но ми хареса, сега съм поръчала още няколко на A'PIEU и Mamonde, ще чакам и твоите отзиви.
Получих поръчката от nowzenit, пусната на 21-01, изпратена на 24-01 и днес пристигна.
Поръчах SULWHASOO Overnight Vitalizing Mask Ex и JM SOLUTION Marine Luminous Pearl Deep Moisture Eye Patch Pearl
Поръчката ми от розата са я изпратили днес, пусната е на 23-01, това беше най-дългият срок за изпращане.

# 496
Минимум специален шкаф ,по възможност хем широк, хем дълбок Satisfied

Снощи пробвах за първи път от тези маски които са от материал като бинт-нещо като плетени са, уж тънки,уж последно поколение ,тринтири минтири, обаче не ми харесаха и няма да взимам повече от тях.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 18:31 от michelle_ma_bell

# 497
  • Prismatica Aerie
Еми,  аз не съм впечатлена от Мамонд, пробвала съм само с нар и вечерна иглика, но нищо особено. Самата тъкан е малко твърда и доста се набръчква, колкото и да намествам.
Обаче не знам къде съм бляла с JMsolution Lacto Saccharomyces Golden Rice Mask Rice - сега си отворих една и видях минерално олио на второ място в състава. Яд ме хвана, уж чета и проверявам състави...

Скрит текст:
Минимум специален шкаф ,по възможност хем широк, хем дълбок Satisfied
Ама скоро ми слагаха допълнителна лавица Smile Ще започна да освобождавам гардероба, то...за какво са ми дрехи, с това ослепително лице Trollface Впрочем много харесах състава на твоя слънцезащитен на Инисфри, хубави съвременни филтри - бих се радвала, ако споделиш повече инфо как се държи при теб Blush

# 498
Мнение за PURITO Deep Sea Pure Water Cream   и Sleeping Mask на MAMONDE   или да взема на SULWHASOO ?

# 499
  • София
Еми,  аз не съм впечатлена от Мамонд, пробвала съм само с нар и вечерна иглика, но нищо особено. Самата тъкан е малко твърда и доста се набръчква, колкото и да намествам.

Други съм поръчала, като ги получа и пробвам, ще споделя.
Поръчах и микса на JMS, от тях до сега съм ползвала само прополис, имам цяла кутия, многоооо серум остава, направо се чудя какво да го правя... и затова не ги ползвам редовно.

# 500
Впрочем много харесах състава на твоя слънцезащитен на Инисфри, хубави съвременни филтри - бих се радвала, ако споделиш повече инфо как се държи при теб Blush
Хм, сега като ми обърна внимание за филтрите и погледнах, наистина не са физически.
Инисфрито го купувах началото на декември заедно с tonymoly UV Master Kids & Mom Sun Cream SPF35 PA+++
http://cosdna.com/eng/cosmetic_a03f377541.html
и ги избирах и двата по състава, и явно съм запомнила грешно, Тони Молито е с физически.
Както и да е,
Инисфрито представлява нещо като емулсия, с много светло бежово прозрачен цвят,
при нанасяне се топи върху кожата,много е приятно,
Не оставя white cast, не оставя цвят на лицето,не лепне, не прави кир ефект,не ми пречи нито на козметиката отдолу,нито на кушъна отгоре.
Мирише на нещо като Нивея класическия ролон примерно,нещо свежичко и чисто, но върху лицето не се усеща.
Хидратира и успокоява при мен, но без да има някакво усещане за филм върху лицето.
Съдържа серамиди и ХК.
Не знам какво друго бих могла да искам от слънцезащита.Освен да направят по-голяма опаковка Smile

Още преди 2-3 седмици ми пристигна на Klairs новия слънцезащитен, но нямам никакво желание в момента да му обърна внимание, нито на Тони Молито.

--
Защо не ви харесват на Мамондето маските?

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 22:47 от michelle_ma_bell

# 501
  • Prismatica Aerie
Еми, компресирана маска или тампончета от тънките, да пуснеш в плика със серума от маската?

Мишел, супер, благодаря ти за описанието - мисля, че ще ми хареса! Филтрите са Uvinul A Plus, Uvinul T 150, Tinosorb S Heart
Маските на Мамонд не, че не ми харесаха - аз и нямам кой знае каква база за сравнение. Просто на моята много суха кожа не са достатъчно хидратиращи.

# 502
Мишел, супер, благодаря ти за описанието - мисля, че ще ми хареса! Филтрите са Uvinul A Plus, Uvinul T 150, Tinosorb S Heart
Аз си ги избирам от съставите от cosdna http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_82f8401948.html
Гледам да няма октокрилен и да са в рамките на оценка 2-3.
Е , и да има интересни допълнителни съставки.
Не мога на всяко съединение да му запомня различните имена. Flushed

# 503
LOTUS Hug
Задължително ще я чекна лелката Simple Smile

Catalano, Мария беше казала, че някои от новите серии не са с много хубав състав, и специално за Lacto Saccharomyces Golden Rice Mask Rice, че е с минерално масло, но пък имала страхотен ефект плюс много допълнителни хубави съставки Simple Smile Според мен няма от какво да се притесняваш толкова -ако може да се избегне, супер, но ако е добре формулиран продукта не е болка за умиране. Ако все пак ни ти е ОК просто измивай след като престои маската- мин.масло може да е проблем, когато остава дълго време върху кожата.
Primera seed&sprout са много хубави.

Всички маски съхранявам в голяма картонена кутия (от тези за складиране на документи и багаж), разделени по видове и в килера на хладничко. В хладилника държа само 5-6 броя за непосредствена употреба и ги подновявам периодично.

# 504
Тази директор пи, наистина е жена без възраст, вчера малко я загледах, но ще намеря време да я изгледам, че ми хареса.

Отказвам се от шиийт маските, вчера пак слагах една, то тече, после 2 часа попива, откъм времетраене и ефект вече не ми се полагат усилия, ще калам само с тези кремообразните. Ще изразходя сигурно каквото имам, но скоро не мисля да купувам.

Чудя се да правя ли пейпал, заради nowzenith.

# 505
  • София
Вчера взех 3 пратки от Nowzenith, една от розата, една от Jolse и една от Ebay

Благодаря на Виола за препоръките  Heart Eyes

# 506
Lodsi - красота, чакаме отзиви.

# 507
Тази директор пи, наистина е жена без възраст, вчера малко я загледах, но ще намеря време да я изгледам, че ми хареса.
Не че е лоша Директор Пи, обаче да твърдиш че минералното масло е канцерогенно ми е в повече, искам да знам на какви изследвания се базират тези бомбастични заключения.

Ксения е направила хубаво видео за EGF, малко е дълго, но хубаво е обяснила нещата.
https://www.youtube.com/watch?v=WezKEEoPJu8

Зари , Винаги изстисквам маските в пакета, не бъркам с ръце, а докато са в горната половина ги стисвам между страните на опаковката, като вадя нищо не тече, слагам, после ако ми се види сухо или да кажем след 5 минути, сипвам в шепата от серума и нанасям върху маската,
Държа точно 15 минути!
Махам  и изхвърлям маската, ако има останала течност в пакета, прибирам в хладилника и ползвам на следващия ден на мястото на серум/есенция.
На мен ми е по-бърза процедурата с шийт маските, защото после не измивам както с повечето маски в тубички.

# 508
# 509
  • Prismatica Aerie

Catalano, Мария беше казала, че някои от новите серии не са с много хубав състав, и специално за Lacto Saccharomyces Golden Rice Mask Rice, че е с минерално масло, но пък имала страхотен ефект ...
Потвърждавам Simple Smile Лицето стана като детско Simple Smile Мария я гледах доста през уикенда и в понеделник влетях в стая с англоговорящи с "ребята всем привет" Grin
Минералното масло не ме притеснява особено, а и аз нямам склонност към запушване на пори, пъпки и пр.,  все пак това е маска, която дори не се прави всеки ден. И определено си заслужава.

Благодаря и аз ! Flowers Hibiscus Би било добре тази дама да сложи описания на английски на видеата, цяла вечност ми отне да открия видео за слънцезащитата Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=NUYzuO-7GBs
Стикове:
https://www.youtube.com/watch?v=23pr2U3BdNk&t=76s

Общи условия

Активация на акаунт