Звездни компромати - 393

• 72 815
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • София-в сърцата на моите деца
Вчера я срещнах, какво правиш, бе Цветелина, викам. Нещо много тъжна ми изглеждаш.  Диамантите ти чак са изкривени от мъка. Ох, остави се, ми вика тя, много съм зле. С тази охрана ужасно некомфортно, такова неудобство са тези хора, как може, бе, все на мен ли! Е, викам й, нищо бе, срамно и гадно е да те охраняват, на един трамвай да не можеш да се натъпчеш поне, малко да се поомачкаш, на сардела да заприличаш, но ще изтърпиш, какво да се прави, щастието и комфорта не са писани на такива като теб. А какво дрънчи зад мерцедеса ти, питам я. А, вързала съм златната си клетка да я поразходя, че и тя свят да види. Все сама, сама, сама. Живот ли е това? Ми не е живот, бе мила. Как ме разплака тази жена значи.
hahaha

А наистина потвърди ли се че са заедно  Thinking То това пак май мистерия или...?
Потвърди, но вика предай на бг мамите, че е ужасно тъжно да живееш с мъж, който върти една България на пръста си. Просто е тъжно и самотно, особено когато пътуваш в частния си самолет.
Мъкаааа.....Жива да я ожалиш...

# 331
  • София
Вчера я срещнах, какво правиш, бе Цветелина, викам. Нещо много тъжна ми изглеждаш.  Диамантите ти чак са изкривени от мъка. Ох, остави се, ми вика тя, много съм зле. С тази охрана ужасно некомфортно, такова неудобство са тези хора, как може, бе, все на мен ли! Е, викам й, нищо бе, срамно и гадно е да те охраняват, на един трамвай да не можеш да се натъпчеш поне, малко да се поомачкаш, на сардела да заприличаш, но ще изтърпиш, какво да се прави, щастието и комфорта не са писани на такива като теб. А какво дрънчи зад мерцедеса ти, питам я. А, вързала съм златната си клетка да я поразходя, че и тя свят да види. Все сама, сама, сама. Живот ли е това? Ми не е живот, бе мила. Как ме разплака тази жена значи.
Чета понякога темата, само заради твоите срещи! Simple Smile

# 332
Не, най-обикновена съм аз. 😊

Joy
Иванка Курвоазие, това Вие ли сте?

# 333
Дъщерята на Искра Радева

Скрит текст:
Избягвам крайни изказвания, но отворих снимката по инерция (по принцип я избягвам) и отивам да си купя сериозно количество дезинфектант. Гнусно същество.

# 334
Чета понякога темата, само заради твоите срещи! Simple Smile
Аз също, по инересни са ми и от компроматите

# 335
Едни намират комбинацията "Пеевски + богаташки живот"  за завидна, други пък смятат, че дори и най- скъпият Шанел на гърба , носен в най- луксозния хотел в Дубай, няма да компенсират липсата на свобода и нормални човешки усещания- да обичаш и да бъдеш обичан, да хванеш партньора си за ръка и да се разходиш някъде свободно.

Като си представя, че се возя в частен самолет, заобиколена от лукс, но до мен седи Пеевски и върти на пръста си цялата държава, обаче аз все пак трябва да си легна с него- ами доревава ми се, да ви кажа.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 14:39 от Veracruz

# 336
А трети си мислят, че само двама души знаят какво чувстват, независимо дали живеят в коптор или пък на Добай.

# 337
А трети си мислят, че само двама души знаят какво чувстват, независимо дали живеят в коптор или пък на Добай.

Искаш да кажеш, че Янева е толкова духовно извисена, че ѝ е все тая дали е на Луната или в Бг, само и само да е с Пеевски ? Моля те..
Но наистина си права, че само тя си знае какво ѝ струва.

# 338
  • Mediterraneo
Дъщерята на Искра Радева

Скрит текст:
Избягвам крайни изказвания, но отворих снимката по инерция (по принцип я избягвам) и отивам да си купя сериозно количество дезинфектант. Гнусно същество.

Абе гнусна не бих я нарекла, но е същия кич като майка си.

# 339
Ех кила..та кила,айде замислете се в реалния живот, колко двойки познавате в които единия е   не лицеприятен с наднормено тегло а другия е гадже та дрънка.Не говорим с годините да надебешееш..да се разболееш а да са се взели е така на база либоФ.
На мен па ми се доповръща..при мисълта Пеевски гол до тая мадама..

# 340
Няма значение тук кой какво си мисли и какво си представя на мястото на Янева.
Щом това си е избрала, значи за нея е ок и не я притеснява как изглежда мъжа й, каква душа носи и какво върти на пръста си.
Ако не беше доволна от връзката си с него, нямаше да му ражда деца. Не виждам поводи за съжаление тук.

# 341
Еее, браво бе - успяхте да излъскате образа на свинята Пеевски и връзката с наложницата му, поздравявам ви!

# 342
Искам да кажа, че ако някой ще бъде по-щастлив от факта, че жените до много богатите мъже са нещастни и плащат висока цена, то нека е щастлив този някой.
Ясно е, че бедните мъже са честни, смели, красиви, с коса, с плочки и думата шкембе при бедния мъж е свързана с научната фантастика.

# 343
Много от богатите ходят с охрана, страх ги е наистина. Те повечето пъти спазват дистанция и не се набиват на очи.

Ама тази охрана вие (българските данъкоплатци) я плащате...

"Държавата дава половин милион лева за охраната на Пеевски"
http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/dyrzhavata-dava … ranata-na-peevski

# 344
Искаш да кажеш, че Янева е толкова духовно извисена, че ѝ е все тая дали е на Луната или в Бг, само и само да е с Пеевски ? Моля те..
Но наистина си права, че само тя си знае какво ѝ струва.

Може и да е, но по принцип няма нужда да си духовно извисен, за да се чувстваш щастлив с накой пълен или грозен мъж/ жена. Кагато  ги няма парите и властта на Пеевски, тогава не е съмнително 

Общи условия

Активация на акаунт