Звездни компромати - 393

• 72 733
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Rock & Roll feeling ...
Не проследявам цирка на Мегз... Някой накратко може ли да каже за какво става дума ?

# 511
Не знам точно тази снимка дали качихте на Антония...
Но изглежда олеле малеле с това роклЕ и обущА
https://www.instagram.com/p/BspaRCGBw5Q/?utm_source=ig_share_she … hid=10dh1wafshrwd

# 512
Мегз станала съдружник на гаджето си в две от фирмите му. Капиталът на фирмите е 5000 лева, тя участва с по 2600 във всяка. Обаче виждам, че фирмите са имали запори на дружествени дялове, но запорите са вдигнати в края на миналата година. Може Каканашева да е изплатила задълженията, кой знае. Но във всеки случай насилствено нищо не е станало, всичко е доброволно.

# 513
  • Пловдив
missNoir, то не може да се разкаже, трябва да се види
цялото и представяне беше fail
https://www.youtube.com/watch?v=YLTygWErhVU&
Трябва да се гледа, това нещо не може да се разкаже, повярвай.По време на видеото и дълго след това мандибулата ти виси 😁

# 514
И каква е драмата, след като тези прехвърляния/съдружие не може да станат без знание и съгласие на двете страни ?

От инстаграма на Антония лъха голяма посредственост и напън.

# 515
Megz е моята зодия,мухахахаха! Grinning
Определено не сме наред с тиквите,то и затова най-бруталните убийци са зодия Рак,а в затворите е най-често срещаната зодия Grinning
Ние сме навсякъде Grinning

# 516
Жанета Осипова
Скрит текст:

# 517
И каква е драмата, след като тези прехвърляния/съдружие не може да станат без знание и съгласие на двете страни ?

Драмата е, че се събрали тъп, по-тъп и най-тъп. И тези хора бизнес правят. Жива да не бях наистина!

# 518
Megz е моята зодия,мухахахаха! Grinning
Определено не сме наред с тиквите,то и затова най-бруталните убийци са зодия Рак,а в затворите е най-често срещаната зодия Grinning
Ние сме навсякъде Grinning
Обичам хора зодия " Рак" , умни,забавни,интуитивни. Мегз е  Neutral Face... просто не мога да разбера умишлено ли е такава или наистина и си вярва...

Драмата е, че се събрали тъп, по-тъп и най-тъп. И тези хора бизнес правят. Жива да не бях наистина!
Joy

# 519
Двете фирми имат активи за над 8 млн.лв.(сграда, тирове и дължими суми от клиенти).

# 520
Тази с нищо не ми е интересна, наистина не разбирам интереса към нея. Само лаладжийстване и схеми. Намерила си е ниша, нека си я пълни.

# 521
Двете фирми имат активи за над 8 млн.лв.(сграда, тирове и дължими суми от клиенти).
Къде го видя това?

# 522
Пишеше го по статиите. Напълно възможно е, имат много камиони.
Със сигурност не е заради развод, в България нищо от фирмите не се полага на жената.

# 523
Във всички статии по въпроса. Признавам обаче, че не съм проверявала отчетите в ТР, защото чак толкова не ме интересува драмата им.

# 524
МеГЪЗ да не стартира напълно нов бизнес, нова модна линия или подобно и това да е ПР?!?
Ще я призная за капацитет тогава.

Общи условия

Активация на акаунт