Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Колко често мога да ползвам хининова вода?

# 301
  • Бургас
За измиване гел мога да похваля и Биотен с памук, като крем е, не изсушава, а хидратира кожата, много подходящ за суха кожа, за по-мазна Измивна гел на Cien е също много добър.

# 302
За измиване гел мога да похваля и Биотен с памук, като крем е, не изсушава, а хидратира кожата, много подходящ за суха кожа, за по-мазна Измивна гел на Cien е също много добър.
И аз харесвам Сиен, преди 2-3 години използвах и двата вида (скраб и гел)...

# 303
Момичета ,какво ще кажете за този лак за нокти на ГР?

# 304
  • Перник
Момичета ,какво ще кажете за този лак за нокти на ГР?

За цвета или за марката/серията? Цветът не е точно от моите, но това е любимата ми серия на ГР. С широка четка, покривни, трайни.

# 305
За цвета или за марката/серията? Цветът не е точно от моите, но това е любимата ми серия на ГР. С широка четка, покривни, трайни.
Да ,точно това ме интересуваше.
Дали е траен ,покривен изобщо дали е хубав....
Благодаря за бързия отговор 😊
Просто тази снимка сложих....
Имат на ГР и бързосъхнещ.
Имат много видове....
Значи ще си купя от този...
Има хубави наситени цветове 😍

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 12:53 от bubanka

# 306
Хубави са лаковете, много ги харесвам.

Искам да се оплача от Мицеларната вода на Бевола с розов етикет. Не чисти грим и дразни на очите. Струва 3 лв  , но не си заслужава дори 1.

# 307
Извинете, че така "нахлувам" в тази тема, но за да не отварям нова искам да попитам дали има тема за DIY неща за лице като скраб за тяло, устни и тн?

# 308
За устни формулата е зехтин и кафява захар.

# 309
Тема май не съм срещала, но аз си правя кокосово масло, мед и кафява захар. Примерно.

# 310
Новия измивен гел на Нивеа, дали вече го има в дрогериите ???

# 311
Здравейте дами. Бих те ли ми препоръчали маска за коса, моята коса е с мазни корени и супер изтощените крайща. Благодаря.

# 312
  • Перник
Здравейте дами. Бих те ли ми препоръчали маска за коса, моята коса е с мазни корени и супер изтощените крайща. Благодаря.

Масла. Стимулант за коса на Икаров, масло Тричуп. Колкото и да не ви се вярва, балансират омазняването, а за изтощените краища, по-добър лек не знам Simple Smile

https://apteka.framar.bg/18002991/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE … 125-%D0%BC%D0%BB-

https://apteka.framar.bg/30038385/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE … 100-%D0%BC%D0%BB-

# 313
Момичета,препоръчайте ми маска за мазна коса.Повечето хидратират много и ми правят косата още по - мазна.

# 314
От Лидл-1.99лв.за брой.

Общи условия

Активация на акаунт