Звездни компромати- 394

• 74 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • София-в сърцата на моите деца
Tоци,дукеса на Перник,знае че името се съобщава по-късно,също както прави родата й от английския кралски дворец.Спазва традициите и мисля,че днес,с официално писмо,ще бъде анонсирано името на първородния наследник на тяхните земи.
Толкова нетърпелива не съм била и с раждането на Джордж.Все пак,къде Кейт,къде наша Тоци..
Вероятно ще има снимка пред родилният дом с наследника на ръце и наша Тоци , без грам излишни килограми
/ съвсем като Кейт английска /

# 166
Ма вие клюкарки нищо не казвате къде е родила, как?

# 167
наша лейди Мара била имитирана :
Скрит текст:

# 168
  • Rock & Roll feeling ...
Как така Тоци да се прее*е и да не роди с оргазъм??!
Joy ми не е толкова сензитивна, жената ... 

Моника да вземе да фотографира и озвучи 3те неща за които си ползва задника и да кротне. Това последното клипче,като че ли сме задник не виждали...  Пък той и да беше хубав.  Гнусна е.

Ако раждането на Тоци е планирано,защо не на 13ти ? Нали това им била съдбоносната дата,ако не бъркам ...

# 169
  • Бургас
наша лейди Мара била имитирана :
Скрит текст:
Кимката сън не спи да гледа снимките на Мичето отпреди 10 години и да я копира.

# 170
иска й се на лейди Мара 🤣🤣🤣

Iris Law (дъщерята на Jude Law)
Скрит текст:

# 171
След Деси Банова-Плевнелиева никой не може да ме изненада с "оригиналност" при избора на едно име на двете си деца.

Аз имам една приятелка, която също си кръсти двете деца с едно и също име /момиче и момче/. Като я питах "Защо?" ми отговори, че много ѝ харесва името.  #Crazy

# 172
И аз имам познати( не са българи), децата им са породени момче и момиче. Момичето е Никол, момчето Никола.

# 173
  • ВАРНА
 Тоцка може да вкара и едно Уест поясняващо района на живеене.Нека бъде факлоносец за България!Бионсето хич да не ми се прави на интересна.
Благовест-Уест Антоан Батинков.

# 174
Тази женица получи прекалено много внимание в темата. Сигурна съм, че е получила оргазъм ако не преди и по време, то със сигурност след раждането, четейки колко е популярна и обсъждана. И двамата с мъжът й не са ми симпатични, но в името на малкото човече им желая щастие и се надявам да не прекалят със...нищо. Нито с име, нито с каквото и да е. Макар че като гледам "звездните" бг майки напоследък, съм в потрес...абсолютен потрес.

# 175
Ей, тва  сте като стадо хиени .... като захапете някой и няма пускане Joy. Оставете я Тоца, дайте нещо по -петъчно... Heart Eyes

# 176
  • София-в сърцата на моите деца
Ей, тва  сте като стадо хиени .... като захапете някой и няма пускане Joy. Оставете я Тоца, дайте нещо по -петъчно... Heart Eyes
Тоцка , докато не каже името на принц Пернишки няма да мирясаме. Satisfied

# 177
Явно съм единствената, за която не е странно да си кръстиш разнополовите деца с едно и също име. Йоан и Йоана ми се струва съвсем ОК.

# 178
Ужасно досадни са Петканови... Сякаш имат общо 3 мозъчни клетки - една за равновесие и две за поддържане на ФБ и ИГ...

Новото гадже на Мел Гибсън на 28 години и Мел Гибсън

# 179
Ново гадже ли? Че не му ли роди дете тази девойка.

Общи условия

Активация на акаунт