Знам кой е

• 7 089
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
Аз винаги си завършвам изреченията с многоточие. Освен това Simple Smile Но като не знам какво още да допълня и ги праскам многото точки Simple Smile И усмихнатото личице ми е станало също навик в края на изреченията Simple Smile

Сори за офф-а, стрелче, какво точно има между краката на девойката от аватара :ти ) Simple Smile Simple Smile

Сори ,че се намесвам ,но да отговоря,ако не са ти писали де WinkТова е топка , на Адидас.

# 106
Сега, четейки из другите форуми ми прави впечатление една мама, чиито отговори се състоят от цитат и  Peace  Не е един или два пъти, а системно.

Да не е alabala?

# 107
Сега, четейки из другите форуми ми прави впечатление една мама, чиито отговори се състоят от цитат и  Peace  Не е един или два пъти, а системно.

Да не е alabala?

the sun ?

# 108
Аз пък винаги мога да позная една мама по писането. Винаги пише в телеграфен стил, няма постинг, по- дълъг от 2-3 изречения, прости. Пише винаги с ужасно много правописни грешки и супер ме дразни. Close А е с доста публикации и от по- старите форумки май.

туй вече трябва да е мимка

# 109
 Аз съм разпознала и един двама потребители, когато пускат анонимен пост,  определено има хора с типичен стил. Вероятно и аз съм разпознаваема, нищо че не съм особено впечатлилен потребител Grinning

# 110
Ника й с "И" ли започва?

Аз пък винаги мога да позная една мама по писането. Винаги пише в телеграфен стил, няма постинг, по- дълъг от 2-3 изречения, прости. Пише винаги с ужасно много правописни грешки и супер ме дразни. Close А е с доста публикации и от по- старите форумки май.
А на тази с "Д"?

Laughing

# 111
Обърках тука цитатите, не мога да изтрия, писах по-надолу

# 112
Ника й с "И" ли започва?

Не, но по-горе е разпозната.

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 09:31 от Madeline

# 113

А на тази с "Д"?

Laughing
И аз се сетих за "Д", отговаря на три от посочените черти, но пък не е с  грешки. 
Може да бъркаме, искаш ли очна ставка на Кю? 

# 114
Верги, на бач съм, тук не ми се занимава да свалям кю, щото съм по заместване и за малко. Ако искаш на лични?

# 115
  • При хората, които обичам
Не може на лични - вчера и се напълни пощата Joy

# 116
Не може на лични - вчера и се напълни пощата Joy

Разчистих аз, щом е за информация  Twisted Evil

# 117
  • До хладилника, който обичам
Мююриеееееееель, ето ти цитат:
Цитат
То добре, че животът няма общо с розови романи и латино-сериали, че иначе ще настане една лепкаво-розова мъгла наоколо ни...Всичко би било непоправимо зле (О, Мария-Лусинда, баща ти никога няма да ни позволи да заживеем заедно!), или страхотно-прекрасно (Антонио-Хосе, ти си мъжът на моя живот! Още щом те видях, когато бях на 5 години, разбрах, че искам да съм майка на децата ти! Разбира се, може да си родим и наши, общи!).
Нещо ми куца романтиката на мен...  Mr. Green

Можеш ли да познаеш на кого е?
Тъй като не можем да влизаме като гости, предлагам да ползваме цитати без имена.
Който познае получава похвала пред строя Wink
Ако е рижа и прекрасна,какво печеля?... Grinning
ДЕ ВАня и nia_r, надявам се, че ме споменавате с добро Mr. Green

nad_tab винаги ползва емотикона Sick и обикновено - не по предназначение. Мисля, че има предвид Close (т.е. ядосана, а не повръщаща...)

# 118
  • При хората, които обичам
Рижа прекрасница, ама ти се съмняваш?! Този пост особено много ми хареса и затова си позволих да те цитирам. Peace

# 119
..........едва ли бих объркала стила , а и цвета на секси кака сакри Laughing, болдването на пере, а и също много често взима отношение в типично женски въпроси Wink, цвета на експрес, много показателен е стила на Реза(винаги точно и на място написано Heart Eyes), също така не бих объркала иронично-саркастичния стил(ако темата е секс-а най-вече) на Biby, нейният постинг е изчерпателен,без излишни драми в стил латино сага Grinning, да не забравя и един потребител който много отдавна не се е разписвал тук Sad BeaZtiE-почерка му е Уникален Sunglasses, има и др.но сега ме мързи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт