Звездни компромати - 395

• 82 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Но пък в лице е голяма свежарка! Жалко, че у тях няма огледала, можеше да смени завесата.
Младите гаджета действат освежаващо

# 391
  • софия
Мен пък ме кефи цялата, завесата си е точно в неин стил и ми харесва - отиват си

# 392
LaughingLaughingLaughing Много е комична. Мога да повярвам, че има фобия от огледала. Laughing

# 393
Много добре изглежда , на колко години е?

# 394
  • Пловдив
Чичо Гугъл казва, че миналата година юли е станала на 51. Вижте нея, вижте (анорексичната) Селин. Кой каквото да ми казва, жените над 45 трябва да тежат поне с 5 кг повече, отколкото като са били на 20,за да изглеждат добре. Иначе, Памела като дойде в Бг за ББ като че ли не беше толкова свежа. Браво на нея!

# 395
  • Варна
Селин тук е доста по-женствена, Instagram я показа така днес:
Скрит текст:

# 396
Не съм сигурна дали това инфо е за компроматната тема, но аз бих се зарадвала да прочета нещо така позитивно. Кристиян Костов участва в китайски музикален формат, ще излъжа за името, Singer China 2019 май беше, и се представя много добре! Доста k-pop визия докарва!

https://vimeo.com/kristiankostovworld

Скрит текст:

# 397
Алисия
Скрит текст:

# 398
Селин Дион наистина изглежда много сбръчкана като за 50 годишна. Една Кристина Димитрова, която е на 58 години изглеждаше много по-млада и свежа от нея (справка Черешката на тортата миналата седмица).

# 399
Като сушена кайсия е в комбинация с този странен тен. Мазнинки й липсват, че направо дехидратирана изглежда така.

# 400
  • Sofia
На Ася/Алисия/ластика на гащите ли се види?

# 401
Такава е модата, Доли!

# 402
  • Viena
Ако не ти се вижда ластика на гащите Диор, не си певица на Пайнер.
Коко Динев!

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 20:10 от janaa777

# 403
  • София
Селин Дион 50г.
Скрит текст:

Кристина Димитрова 59г.
Скрит текст:

паралелът естествено е изцяло и само визуален.
природата е приятел на едната, талантът е приятел на другата;)

# 404
  • До сърцето...
Много хубава новина за Кристиян Костов!

Оф, чак ме заболя, като видях Селин. Дано да е щастлива с младото гадже, но имам чувствата, че тая сухота идва точно от желанието да му се хареса (имам предвид, че при някои жени слабостта е критерий за красота).

Общи условия

Активация на акаунт