Звездни компромати - 395

• 82 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • о`майна лунна нощ е
Костюмът е отвратителен, а съчетанието с тия лъскави чепици от пазара в Столипиново е потресаващо. Издънка отвсякъде.

# 511
Мадам ми харесва.
Ако може по-често да се появява така.

# 512
# 513
  • София
Много е красива.

# 514
По новините дадоха, че са раздадени филмови награди. Лейди Гага пак беше в бяло. В последно време само с такива рокли я виждам

# 515
# 516
  • София
На Джулиън Мур ли й казвате красива? При тази ужасна кожа дето я има, абсурд да мине дори за симпатична по моите критерии.

# 517
И на мен Мадам този път ми харесва. Обичам подобно миксиране на стилове, а случаят/ протоколът явно го е позволявал при конкретната визита, на конкретното място. Пък и за ръчичка се държат. Сладури!  Laughing

# 518
  • Разпиляна във въображението
Ще има ли Бг участник тази година на конкурса?

Не.

# 519
ужасна е бабетката, нелепа.

# 520
Някой гледа ли снощи Папараци? Пълна трагедия и безвкусица, пак гадатели. Явно Венета не си е взела поука от края на Горещо, пак залитна към паранормалното.

# 521
На Джулиън Мур ли й казвате красива? При тази ужасна кожа дето я има, абсурд да мине дори за симпатична по моите критерии.
Специално разглеждах снимките да видя, но лоша кожа не видях. Може би не харесваш лунички.
За щастие всеки човек си има различен вкус.

# 522
  • На морето!
Някой гледа ли снощи Папараци? Пълна трагедия и безвкусица, пак гадатели. Явно Венета не си е взела поука от края на Горещо, пак залитна към паранормалното.
И на мен ми направи впечатление, че вече внесе простотията си с ходжи, баячи и вчера астролози. "На кафе" ще й отива повече на нея.
Обсъдихме ли понеделника Стрина? Правилно ли виждам, че е седнала върху масата за хранене на ултра якия си ресторант с листа на чакащи?
Скрит текст:

# 523
  • Viena
Вчера Венета с кой говори по телефона, ако не с Мис Тоца! Както вече знаем как се казва, как е родила и кога са й изтекли водите, скоро ще я видим и при Венета за по - подобробно, по часове ако може! Joy

# 524
Гледах го ей сега на запис Папараци, мнооого я влече Венетка тази област. Чак една луда (според мен) кани да говори за царичината дупка.
И естествено разговор с Антония която поне три пъти повтори за нормалното раждане. Отивам да и правя медал, така че след обяд не ме чакайте.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 13:57 от Няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт