🎤 Гласът на България - сезон 6

• 44 682
  • 848
  •   1
Отговори
# 750
Браво на Атанас ! Чувствителен и искрен, път на такива хора, заслужават шанс в живота 👌👍🙌

# 751
Поне една песен ще му направи Графа. А и 50 000лв са си пари

# 752
Някой да знае на Камелия роклята на кой дизайнер е?

# 753
Честито на Атанас, според мен заради дуета си с Графа събра повече гласове, а разликата беше голяма в гласовете. Камелия има голяма заслуга за загубата на Тино.

# 754
  • Варна
Че то гласуват ли все още хората? Дотук един глас от Тайга засекох. 😄

И то напразен Grinning
Сега ме е яд, че го пратих Grinning

# 755
И аз гласувах,за Наско,много се радвам че той спечели.Много по-добър е от Тино.

# 756
  • София
Изгледах ги. Но нещо не ме хванаха, май ми беше и скучно, след като ставах, сядах, поглеждах...общо за мен слаб сезон. Да му е честито на Наско, добре се представи момчето, раздвоена бях м/у него и Тино, но Тино ми се видя скучен и еднообразен, нямаше развитие в него, винаги едно и също очаквах, докато Наско беше по различен, хареса ми. Дано да продължи да се учи, Наско,  това няма да му е достатъчно  което се видя до момента, ако иска да направи кариера трябва да се развива.

# 757
  • София
Аз пък се дразня на журналисти, говорители, певци и като цяло хора, явяващи се по телевизията, които не могат едно Р да кажат.
Този Тино май не може да пее много добре. Стела, с която пяха wonderful world, пя по- добре и той трябваше да отпадне още там.
За мен най- доброто изпълнение в сезона си остава дуетът на Николай и Сергей.
Бях за Ива. Според мен прави най- малко певчески грешки.

# 758
Даа, дуетът на Никеца и Сергей е велик. Отвяха крещящата кака в оригинал. Това май е единственото значително нещо случило се в това предаване.

# 759
Тази година всички полуфиналисти (и финалисти, разбира се) заслужаваха победа. Надявах се и любимката ми Надя да стигне до последния етап. Ако трябваше да избирам накрая... Тино е експресивен, пълен с енергия, но Атанас някакси ми е по на сърце. Радвам се че спечели. Общо взето, от Атанас, Тино, Никеца и Вениамин може да събере нова банда. Ще бъде много популярна.

# 760
  • IC 1101,Abell 2029
 Наско ми беше фаворит на финала и напълно очаквах този избор.Момчето е може би с най-разпознаваемият глас от всички в този сезон,пък и Графа добре използва уникалният му талант.За съжаление други от фаворитите ми се представиха зле,напълно обезличени от най-калпавият ментор в шоуто Михаела.Това са Надежда и Християн.Най-потресаваща за мен бе метаморфозата с Надежда.В това шоу няма ли стилисти,които да се грижат за външният вид на участниците?Надежда бе една от най-впечатляващите на кастингите и като визия и като изпълнение.А сега на какво е заприличала?Направо нямам думи.

# 761
Атанас е лесен за харесване - симпатично момче, стругарче, разчувства се в точния момент, пусна една-две сълзи, как да не го хареса човек и да не пусне някой есемес за него. Simple Smile Вокалните му качества са ограничени - харесах някои от изпълненията му, но на моменти въобще не му достигаше глас. Изпълнението му на Impossible за мен беше много слабо и на моменти фалшиво. Ако иска да се занимава и занапред с музика, трябва да инвестира част от петдесетте хиляди лева за уроци по пеене. Simple Smile Силно скептична съм по отношение на музикалната му реализация.
Тино е странният глас, труден е за приемане, аз съм много приятно изненадана, че въобще стигна дотук. Имаше момент на разочарование у мен, когато изпя песен на Камелия. Но тази вечер ми хареса много и ме спечели отново. Той е единственият, който би могъл да направи някаква кариера, още повече че си има собствена банда - участието му в "Гласът..."  вероятно ще му донесе позитиви.
Най-доволна съм, че не спечели някоя от девойките - и двете са много гласовити, но само глас не е достатъчен. Нищо че форматът е "Гласът...". Simple Smile

# 762
Гледам Надежда в ютуб. Страхотна е! Това момиче защо не беше на финал!

Редактирам се - Надежда от кастингите и Надежда на финала са коренно различни. 🙄 На финала я бяха докарали на симпатично момиченце, което пее разни лигави песнички. 🤨

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 22:47 от Humpty Dumpty

# 763
Още януари,в бара в който пее,колежката му като каза,че ще участва знаехме че ще е на финал.Толкова пъти сме го слушали,сигурни бяхме.Изобщо не съм изненадана от победата му.

# 764
Здравейте, направих този профил специално, за да изразя мнението си относно финала на таз годишния сезон. За мен победителя не беше нищо повече от поредното обикновенно момче предизвикало съжаление у масата народ. Искам да кажа, че той не е чак такъв нечуван талант, не случайно и миналогодишната победителка притежаваше така заветния дрезгав глас и спечели шоуто. Но мисълта ми е следната той е най-обикновенно момче, ще вземе парите и "евентуално" ще ги вложи в създаването на авторска песен. Пак казвам евентуално. Второ през цялото време той пееше песни без да се опита да остави отличителен белег в тях. Общо взето всеки може да бъде имитатор.Трето това шоу се казва ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ, това че просто можеш да пееш не те прави гласът. Трябва да  избереш човека , които ще бъде представен като таланта на годината, а просто поредния ентусиаст. Не казвам , че другите са върхът, но поне Тино остана верен на себе си и показа доза индивидуалност. Нещо , което мен много ме впечатли в това момче беше неговата скромност. Той нито един път не каза гласувайте за мен. Той винаги казваше да изпратим Sms , защото каузата си струва. Докато всички бяха превзети и "гласувайте за мен". Това показва колко много той е над тях като манталитет и държание. Но естествено трябваше да бъде избран победител, които просто да му се даде наградата. Както от всички предишни сезони , аз победител не съм видяла, които да стигне най-малко до радиото. Ето това е истината , всеки избира този, които смята, че му е симпатичен. Никой не съди по гласови данни, държание, артистично поведение и харизма, а не ли точно това което един човек го прави звезда. Само да отбележа , лесно е да пееш високо, всичко става с упражнения, но да пееш ниско и дълбоко никъде не се учи. Вокален съвет😉. Звучи като хейт, но не това е самата истина. Благодаря за  отделеното време!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 22:58 от Bea Shades

Общи условия

Активация на акаунт