Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 57

• 47 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета в 8 месец съм бременна..
Днес ми стана мнооого нервно без причина направо имам чувството, че нещо ми стиска гърлото ужасно е
Дали и на вас ви се е случвало?
Същата история, края на 7ми месец. И рев до сега и се изнервих страшно много на мъжа ми. Направо като паник атака. Ужасно е.
същата съм...
Ужасно е все едно нещо ми застава на гърлото от нерви сигурно вече изпаткваме с напредването на бременноста..

# 466
Момичета, подариха ми електрическа помпа за кърма Medelа mini Electric. Споделете, моля, с какви по-точно нови консумативи трябва да се снабдя, за да си я използвам, ако се наложи

# 467
Виж фунията дали ти е точна (има различни размери спрямо големината на гърдата). Иначе би трябвало да имаш в комплекта шише и друго не ти трябва.

# 468
Здравейте, днес използвах Гиназол и минаха около 6 часа и забелязах че освен него изтича и някаква течност като вода.. Така ли трябва да е, нормално ли е или се шашкам излишно 😐

# 469
Според мен, течността е от лекарството, защото се разтваря. Не си ли слагала досега глобули?

# 470
Според мен, течността е от лекарството, защото се разтваря. Не си ли слагала досега глобули?

Не, за пръв път ми е и за това се притесних

# 471
Здравейте, не знам дали тук е мястото, но да попитам... Нормално ли е да имам гъсто бяло течение в съвсем ранна бременност?
Имам няколко теста с насищащи се втори чертички, трябваше по принцип да ми дойде днес, но сега се появи това течение и ме притеснява, тъй като по принцип се появява при мен няколко дни преди да ми дойде...

# 472
Здравейте, не знам дали тук е мястото, но да попитам... Нормално ли е да имам гъсто бяло течение в съвсем ранна бременност?
Имам няколко теста с насищащи се втори чертички, трябваше по принцип да ми дойде днес, но сега се появи това течение и ме притеснява, тъй като по принцип се появява при мен няколко дни преди да ми дойде...
Случва се заради хормоните. Но като отидеш при АГ искай си и микробиология.

# 473
На някой случвало ли му се е като се изпишка и се забърше да чувства, че има още да пишка и така пак и пак и пак след забърсване. Чудя се дали е проблем с бъбреците (не ме болят) или просто има някакво притискане на пикучния мехур и не може да излезе наведнъж урината. Някой да знае нещо? Звъннах на лекарката и ми изписа на допел херц витамини за уринарния тракт

# 474
По време на бременност се отпуска  мускула там и за това се получава,не се притеснявай толкова,а и си е натиск на пикочния мехур постоянно.Радвай се,че не ходиш и пишкаш,че и такива варианти има.Като родим ще правим упражнения и ще си укрепим мускулите,пък до тогава ще изтърпим някак.

# 475
По време на бременност се отпуска  мускула там и за това се получава,не се притеснявай толкова,а и си е натиск на пикочния мехур постоянно.Радвай се,че не ходиш и пишкаш,че и такива варианти има.Като родим ще правим упражнения и ще си укрепим мускулите,пък до тогава ще изтърпим някак.

Ох, много ти благодаря за успокоението. Много се бях притеснила, започнах да си мисля че камък ми е запушил уретрата и какво ли не 😀

# 476
Ако е камък,мисля че трябва да има и болка.Бъбреците също щяха да те болят.Като малка имах някакви песъчинки,(незначителни)ами превивах се от болка.Та мисля,че не е това,но няма лошо да споделиш със следящия те лекар,за най-компетентно мнение.А по време на бременност тоалетната ти става най-често посещаваното помещение,та не се притеснявай.На края ще ти идва да си седнеш там и да не излизаш,че направо няма смисъл.Ха да излезеш и пак ти се пишка.

# 477
Някой знае ли дали може да се ползва Канеспор крем (против гъбички) по време на бременност? Четох листовката и пише,че няма доказани противопоказания, това означава, че може да се ползва?

# 478
На някой случвало ли му се е като се изпишка и се забърше да чувства, че има още да пишка и така пак и пак и пак след забърсване. Чудя се дали е проблем с бъбреците (не ме болят) или просто има някакво притискане на пикучния мехур и не може да излезе наведнъж урината. Някой да знае нещо? Звъннах на лекарката и ми изписа на допел херц витамини за уринарния тракт

В коя седмица си? В напреднала бременност матката притиска пикочния мехур и оттам се създава усещане за пълнота, съответно чувство че ти се пишка. Това е и причината бременните през последния триместър да ходят често до тоалетната и да не могат да стискат дълго. Може да се получи и изпускане на урина.

Ако при теб има парене при уриниране или, все пак, имаш съмнение за инфекция, може да да пуснеш една стерилна урина за успокоение.

# 479
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
През последните дни имах доста неприятности и изхабих доста нерви... А и усещам че от началото на бременноста съм доста изнервена и избухлива.... В началото сякаш усещах и бебето, а сега не (може и да съм си въобразявала).... Утре съм на преглед и съм много притеснена(в 17г.с+4дни съм)
Та мисълта ми е как се справяте с тия нерви и изобщо случвало ли ви се е? 😑☹️😕😕

Общи условия

Активация на акаунт