Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 48 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Айре  Heart Eyes една от друга по-хубави новинки днес   Peace
Дива  Hug много се радвам, значи в петък си на кино, завид, завид  Laughing Ще разказваш  Peace
Алинка  Heart Eyes е, няма фраг, ще ни се напукат петичките  Wink Май пак откъс от серията ще ни покажат  Peace
Невероятен образ е близнака на Киво  hahaha Като го гледам ми се ще да го погладя по коремчето  Joy Joy Joy Joy
Ирка  Heart Eyes благодаря, мило!  bouquet Радвам се, че се обади  Peace Чакаме и твоя коментар  Peace
Хелънче  Heart Eyes  Joy Joy Joy  Peace

# 481
Хубава вечер и от мен, момичета!
Днес си останахме без фраг, както изглежда....
В очакване на четвъртъка - лека нощ!

# 482
е няма фраг...утре ще е...както озет и снимки Peace
а в сряда-2 откъса Wink

Хел Hug, утре сме на линия, ако ти се мрънка за ДК Laughing
Фенче Heart Eyes, кво ще кажеш за инфото, което дадох на Ирка за снимката....много съм добра bowuu Joy Joy Joy

и от мен лека вечер Hug

# 483
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes видях, видях, много си добра  Peace Wink
Фифка  Hug ми се губи по трасето от вчера  Rolling Eyes
Хелънче  Heart Eyes за теб!  Peace

# 484
Добро утро, момичета Hug

Фенче HugHeart Eyes, обожавам визията му на Джесур....
    Разбира се, не само външно, но пък си имам позиция, че неговия характер и образ са по-стойностни и завършени, отколкото тези на Сюхан. Кълна се, на 75 серия съм (във варианта по бтв), а още не мога да я разбера Джесур обича ли го истински, ама истински, мъжката дето се казва... Заради нейния образ забравих да гледам Къванч. Вглеждам се във всяка нейна постъпка и жест, опитвам се да съм безпристрастна. Ама не би.... Съжалявам, но ще догледам филма докрая на инат, а и ще ме яд заради Къванч. Той прави страхотна роля, не мога да се нагледам... Всички емоции се четат в погледа му, успява да ме накара да почувствам болката му, страданието, щастието, любовта. А на Сюхан не вярвам, не я съдя (Туба прави добре ролята), но аз съм друг тип човек и такива като нея не харесвам. Това, разбира се, са си мои разсъждения Simple Smile
    Оп, пак се разприказвах, простете Simple Smile

# 485
Хелоуу Hug
Фенче Heart Eyes мерси за кафенцето bouquet

Цитат
Когда спросили Йылмаза Эрдогана, как он убедил Кыванча Татлытуга играть в фильме #Organizeİşler2, он сказал: «Сначала мы украли его машину, а затем сказали, если хочешь вернуть свою машину, ты будешь играть в этом фильме» 😂
Как ЙЕ е убедил Къванч да играе във филма. "Откраднахме му колата и му казахме, ако искаш да си върнеш колата-ще играеш във филма "

дали е вярно?? Joy Joy Joy

Хел Hug
какви събития са в 75 серия??
Цитат
Заради нейния образ забравих да гледам Къванч.
аааа това не е добре Joy, майтапя се Wink
а според фенките на Туба- Джесур гледаше само отмъщението и не обичаше истински Сюхан Wink Joy

...........

как са се барнали и двамата, много хубави! Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 11:19 от Airra

# 486
  • София
 bouquet HugДобро утро на всички.
Хелън, това по-горе все едно съм го писала аз.
Сюхан до края не ми стана симпатична. Според мен беше формен егоист.  Туба или е много добра актриса и го изигра много добре, или й е било много лесно да изиграе себе си. Може и да греша, но имам усещането, че тя е такъв човек. Разбира се нямам доказуеми причини да мисля така, но така я чувствам. Струваше ми се, че и Къванч и Джесур се опитваха да събудят в нея някакви чувства, но уви, не успяха.  Може би накрая нещо стопли сърцето й. Не знам.

Желая ви приятен ден.  Hug Hug bouquet

# 487
аз пък не съм толкова крайна спрямо Сюхан....  Whistling
и за Туба -въобще не съм съгласна.....
от това, което съм гледала с нея в реала-мисля, че е много земна, добросърдечна и мила Peace
да не говорим пък как се отнася с децата, страхотна е!!

# 488
Марабаа кукундрелки  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Много ангажименти, много нещо тия дни  ooooh! прочетох ви малко по диагонал, ама да сработя малко и ще се върна за по-обстоен прочит  Peace

Вай беееее, най го обичам Киво с тва перчемче леко настрани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (мразим коги го правят все едно кравата го е лизнала  #Cussing out)

Не е ли вече четвъртък?  newsm45

# 489
  • София
Е, как се отнася с децата. На снимки.  Какво трябва да направи, за да помислиш друго. Не казвам, че е изрод. Просто на мен ми излъчва егоизъм. Това е. Нямам ли право да кажа?

# 490
Фиф Hug wavey
Цитат
мразим коги го правят все едно кравата го е лизнала  #Cussing out)
като Кузей го правеха така, в първи сезон Joy Joy Joy

Кет, ок, всеки с мнението си Peace и разбира се, че имаш право да се изкажеш!!! както и аз Wink
снимките с Туба и децата са от инициативи на Уницеф...всичко е на добра воля....и защото й идва отвътре Heart Eyes

# 491
Хелънче  Heart Eyes о, да ! Киво в тази роля наистина показа всевъзможни човешки емоции безобразно добре. Е, имаше и такива, които не успяха да го оценят, но те са обсебени от Туба, та им е простено  hahaha Ние, за разлика от тях обаче, гледаме и оценяваме и колегите му  Wink А Туба за мен наистина изигра противоречивия образ на Сюхан страхотно!  Peace И не защото е такава и в реала, Кети  Hug, просто си е много добра актриса. За мен поне, в тази роля ме убеди. Както показваше студенина и надменност, така беше невероятна, когато показваше любов и състрадание. Единствено не и се удаваха сцените, в които крещеше, не успях да и повярвам, че е толкова бясна. Той и гласът и е толкова нежен, че ... чак на фалцет избиваше  Laughing Но, и аз като Айрето  Heart Eyes я усещам като много мила, земна, сладка жена в реала. Разбира се, ти си имаш твоите усещания, никой не ти ги отрича, просто споделям моите  Peace Аз например винаги преценявам хората по очите, а нейните за мен са добри  Heart Eyes Колкото до децата ...  никой не може да ги излъже, повярвай! Wink

Айре  Heart Eyes уаууу, какви хубави снимки си донесла, супер!  Peace Радвам се, че отново ще го видим комисар Хайдии в действие  Peace Много са хубави Зейно и Кадир  Heart Eyes

Хмм ... Керем се е срещнал с Демир  newsm78 Дали знае, че той е щял да убие майка му  newsm78  Според мен Джемре се е обадила на баща си и той именно е предотвратил убийството на Серпил,  да видим дали ще позная  Thinking

Йълмаз  hahaha е голям сладур, сигурна съм, че се бъзика  hahaha Но, предполагам и че му се е наложило да го убеждава поне малко, че ще се справи  Peace И добре, че се е навил  Laughing
Фиф  Hug веднага се почувства липсата ти, да знайш  Laughing  Хайдии, бачкай и да се отчетеш подобаващо после, ще чакам  Laughing
Е, не е четвъртък за съжаление Laughing
Пожелава ви хубав следобед!  Hug

# 492
За Тюба- дълго се въздържах да гледам филма с Къванч даради нея. После ме грабна и го “смлях” за няколко дни. Играе си добре жената. Много хубав филм!

# 493
Фен  Hug Айре  Hug  bouquet Heart Eyes
И за всички останали  Hug Hug Hug Hug

Гледам, че развивате личността на Туба...
Аз да си призная съм я гледала само в едно... Сърце?!, огнено ли беше какво беше не помня.
Там играеше циганка. И то не съм гледала много съсредоточено, но определено ми хареса. До прословутата Аси така и не стигнах. Та от СМ стигам да извода, че Туба,  както и Киво, е много социално ангажирана. Вярно, че лоша реклама няма, но както казва Фенчето децата не можеш ги излъга.
Та в този ред на мисли я харесвам. По-скоро образа на Сюхан ми е доста противоречив въпреки невероятната химия с Киво, но Сюхан не е Туба, а само роля. Та не си вадя изводи от образа Сюхан за човека Туба.  Peace

И по същество: тамън си докарам някви приемливи изводи от фрага и вие пак ме метате в оркестъра  Crossing Arms Дали верно Джемре спаси бъдещата свекърва?!  newsm78
Иначе видимо отбора на амебите се увеличава. Ма то гълъб с гълъб....  #2gunfire

# 494
bouquet HugДобро утро на всички.
Хелън, това по-горе все едно съм го писала аз.
Сюхан до края не ми стана симпатична. Според мен беше формен егоист.  Туба или е много добра актриса и го изигра много добре, или й е било много лесно да изиграе себе си. Може и да греша, но имам усещането, че тя е такъв човек. Разбира се нямам доказуеми причини да мисля така, но така я чувствам. Струваше ми се, че и Къванч и Джесур се опитваха да събудят в нея някакви чувства, но уви, не успяха.  Може би накрая нещо стопли сърцето й. Не знам.

Желая ви приятен ден.  Hug Hug bouquet

Кети, абсолютно съм съгласна за образа на Сюхан. Не я знам каква е в живота, не съм и гледала други нейни дизита и филми. Но в ДК ме изкарва от обувките направо... Сега съм точно в моментите, когато разбра, че баща й е неизлечимо болен... Да, предполагам, че е тежко, опитвам да я разбера - родител е, баща й е, не я укорявам, че го защитава. Ама Джесур кога така го защити? Кога избра него бе да му се невиди? Още мълчи, че е бременна, а той изгаря в мъка, че е убила детето им и пак я гледа с всичката любов на която е способен... Ами как му съобщи, че е направила аборт - толкова надменна и студена, ето тогава щях да си разбия телефона в стената! Angry... А сега е в комбина и с Ръза.... Айде спирам.
Фенче, верно Кузей го зализваха напред Grinning
На мен Туба също не ми допада в ревливите сцени.

https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1092752151754010624?s=09

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 13:53 от helen 2605

Общи условия

Активация на акаунт