Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 834
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Tedka* сериозно ли вярваш на тези щуротии с превъртане, баене и т.н?!!! Аз почвам да се смея свеки като почне да ги върши такива  Laughing Дано да се оправи детенце, те на тази възраст бързо забравят  Hug
Slan4ogled много благодаря за пожеланията за Еньовден, изкарахме супер! Бяхме в Бургас с Яна, в Морската градина, само че до плажа не стигнахме, защото беше точно след 12 в най-голямата жега.  Sad После на риба на скара хехехе размечтахте ли се?  Party Joy
Не знам дали сте се разделяли с детенце за по-дълго, на мене ми е много мъчно, къщата ми е празна.  Cry Ходим през седмица до свеки, Пантелей пътник ставаме, ама какво да се прави, до септември ще бъде така.  Rolling Eyes
На всички, запътили се към морето, приятно изкарване!  bouquet

# 16
се  мислехме с мъжо днес да я заведем да и баят,но свекъра се обади и го извика да ходели на село да събират сеното....и сега се 4удя дали утре няма да е късно да и баят?!...  newsm78

Tedka, това с баенето и за мен е щуротия. По-добре заведи детенцето в църква и се помоли за него. Нека Бог да пази щурите ни февруарчета! Толкова са палави наистина, че трудно им се смогва на щуротиите.

# 17
Мами Ема е с конюктивит от слънцето........дали ще иска да носи слънчеви очила  newsm78 И сега си седим в къщи излизаме чак вечер......

# 18
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 19
И аз да се разпиша, че след малко пак заминаваме. Този път на море newsm44 и после директно на планина, така че скоро няма да се разписваме във форума /не че напоследък бях много редовна Wink/. От сега съм се подготвила психически, че ще е голяма лудница,тичане и гонене по плажа, дивотии, тръшкане и пр. А като се сетя миналата година какъв благодат беше-спинкаше си в количката под чадъра на плажа, спокойствие... все едно бяхме без дете.
slan4ogled, tedka, как са дечицата? Оправяте ли се?
Anaise, не знам Ема дали ще търпи очила, но моето диваче категорично не ги иска. Миналия ден ходихме да мерим очилца на Чико, че постоянно налита на моите, но дори не успях да видя как й стоят.

От близо месец ходим на гърне и девойката си казва "ак" и "чиш", но от няколко дни я оставям по голо дупе вкъщи и от тогава имаме само 1 попадение в гърнето. Мисля си, да я оставя по гащички, че поне да усети мокрото, а не да въздиша по локвичките по пода.
Вие как действате?
Другото ново при нас е, че след кръщенката намрази да се къпе, а до тогава не можехме да я накараме да излезе от ваничката. Пробвах какво ли не, вкл. да я взимам с мен под душа, но не и не - рееев. Сега съм й хванала цаката-направо под чучура на душа-1-во мием краченцата, ръчичките, после постепенно личицето, гушката и накрая, докато тя се заиграва с една лейчица я сапунисвам с една детска гъбичка и докато се усети, започвам да я плакна. Пак поплаква, но по-малко.
Аз май се олях, но явно компенсирам за неписането в последно време.

Поздрави на всички и приятно лято!

# 20
Току що пратих снимка на Ема за протеста.

вчера бяхме навънка без памперс - напика се 4 пъти и все бяга от мен и тича да се напишка права - сандалите и подгизнаха а са нови
не си казва че има пиш или ако

# 21
И аз пратих на Йоана снимка, даже се чудя дали ще успеем утре да се вклчючим в протеста от Бургас.

# 22
и аз пратих снимка на Деби,но със сигурност ще бъда утре на протеста в Бургас.

# 23
  • София
ние бяхме на шествието с мъника,има ни във вестника даже-Труд на 6та страница:)))))))))))))))

# 24
  • Sofia
Привет от нас!
Завърнахме се и сега се адаптираме криво-ляво  Rolling Eyes
Липсва ни голямата компания, която си имахме месец и половина  Sad
Влади само повтаря: "баба, диди, кака" и ходи по стаите да ги търси  Sad
Сега ще се " запознава" пак с тукашните си баба и дядо  newsm78
Аз се дипломирах успешно и отлично  bowuu, най- накрая, че срамота- одъртех вече, пък се намърдах с младежта на защита на дипл. работа  Embarassed
Сега мерим алеите пак из парка, който се вясва там да свирка, да си акомпанираме  Laughing
Към края на месеца ще направим вдна семейна почивчица с наши приятели и тяхното момченце (на 2 год.), най-верочтно във Велинград.
А, мин.сседмица и Влади беше на антибиотик, с ангина.Най-вероятно от морето или от басейна я е лепнал , ама вече е здрав  Hug
Поздрави и хуава почивка на всички плажуващи и планинарстващи!
П.С. Ходим си бодро с памперс ние, не съм се наканила да се учим на гърне.Затова не ързам, ама бибата трява да махаме, че зъбчетата му са щръкнали на моя юнак  newsm78 Пък ще е голям зор  Thinking
Водили ли сте вашите деца на зъболекар вече? newsm78 

# 25
Хехе хее Laughing радвам се че ви харесва заглавието на темата. Казах на мъжа ми да измисли нещо и накрая това се получи от съвместните ни  Flutter усилия. Е, не и без помощта на Митунчо, който през това време си вършееше както винаги  Crazy

Бързо оздравяване на болните мъници  Praynig Аз да чукам на дърво от зимното време не съм видяла АБ , сиропи... Praynig Ама той моя лудият спира ли се ,та да го хване някой вирус   Crazy

Gena, от известно време се чудя относно зъболекаря, да отидем за да го погледне , да каже нещо относно пасти-четки за зъби и там каквото трябва, че ВЕЧЕ и седми зъб си има малкото юначе... Thinking за сега сме само на сирене  newsm78

# 26
Здравейте и от нас  Hug

Вече си имаме христианче, кръстихме Яна на именния й ден 24 юни. Много добре се държа детето, плака само като я извадиха от водата  bishop

Бързо оздравяване желаем на болните мъници  Praynig Слава богу Яна все още не знае какво е лекарство, дано така е по-дълго време! С гърнето сме скарани, не ще това дете и това е..ще си ходим с пампите още, пък и аз нямам зор..
Ние ще духнем към морето на 1 август и сме там цял месец   grinning039 Уговорихме бабите да идват и да гледат малечка на смени, а ние с татито да можем да бръмчим напред-назад с кумовете и с други приятели  newsm68 Ако някой ще ходи в Слънчев бряг, да свирка да спретнем срещичка с биричка  newsm24 cheers

# 27
Здравеите!Ние днес ходихме на консултация мерките нещо ми се струват малко нереални но 10кг. и 80см. са мерките на Елизабет/мислех,че са повече/.Биха й ваксина и беше гооооолям рев.Все още не е проходила имаме напредък с гърнето,пробиха й 2 кътника с гооооляма мъка,сега пробиват кучешките 2-та отгоре вече леко се показаха.Кръщането още го обмисляме нямаме си нито кандидат кръстник,нито кандидат кръстница.Ами това е за сега,ще гледам скоро пак да пиша.Желая ви само хубави неща да ви се случват!!!!

# 28
Мале откога не съм писала в тази темичка ooooh!
Две бременни имало вече,кои майчета се престрашиха Crazy

А относно миенето на зъбките,аз на Симона й ги мия от 8-мия,9-тия месец(вече не помня),а пампата от време на време я слагам и доста често се разписва вътре Party,но аз съм малко нередовна и по рядко я слагам,ама вече ще взема по често,хем да и подишва повечко дупенцето Hug

# 29
здравейте мами на февруар4ета......  Hug
моята мома ве4е 2 седмици не спира с кашлицата и сополките....
днес я водихме да и вземат носо-гърлен секрет и в понеделник ще излязат резултатите....  Rolling Eyes
ина4е ве4е смес 10 зъба...избиха и 2 кътника....с адски мн зор...и са 4удя тез сополки дали не са от това  newsm78  сега 4акаме и ку4ешките,4е да му олекне на детенце...др излизали по-безболезнено  Praynig

4естито на новата християнка    bouquet

ние нашето кръщене го направихме ,когато Деби беше на 8м...държа се мн геройски,само малко поплака  Laughing

еми това е засега покрай нас... целувки на вси4ки малки и големи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт