Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 585
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София, България
Днес минах през Хуманата до СУ, леле мале! Блузки по 35 лева, разбирайте тениски. Smile
Вътре се носи една нежна, префинена музика, давам им точно 1 месец максимум и ще затворят кепенците.

# 271
  • Пеликания
10лв.

# 272
 Къде има магазини за качествени дрехи втора употреба?

# 273
  • София
Много е хубава. От къде е?

# 274
  • Пеликания

Благодаря.
От една ВУ от Силистра, така че едва ли е много полезна информацията, дори не го знам как се казва магазина.

# 275
  • София
Големите ми дъщери си купиха подобни (едната е в черно и бяло, а другата е в червено и бяло) от H&M. Намалени от 44 лв. на 22 лв., но те връщаха дрехи и ползваха допълнителна отстъпка. Излязоха им по 18 лв. едната. Моделът мисля, че е в постоянния им асортимент и само сменят десените. Има подобни и също на много прилична цена в Уйкики.

# 276
  • Под Слънцето
Момичета, издирвам дънки и панталони на Buena Vista. Ако някой от Варна попадне на находка, моля да сподели.

# 277
  • София
Здравейте, и аз често пазарувам от ВУ, нямам никакви предразсъдъци. Родом съм от града, от който тръгват тези магазини ( Казанлък). Нашите и до сега си купуват страхотни неща оттам, цените им са по-ниски и има наистина качествени стоки. Имат и доста неща за дома, например огромна прекрасно работеща кафе машина с кана за 10 лв. Живея в София и близо до нас има Шик Шик, както и Мания ( тази в Халите). От Мания не купувам почти нищо, но на Шик Шик съм абсолютен фен, особено за детски дрехи. Та, в Шик Шик, който се намира близо до джамията, в момента има 50% началение, който е наблизо, може да види. Аз днес ще ходя да ровичкам.

# 278
Аз мног охаресвах да си намирам неща, но в събота и в двата магазина които минах намерих само боклуци, сякаш извадени от софийските кофи, една блуза беше цялата в пърхут по раменете ...  и се учудих защо така ниско нивото. Дано се сетят да слагат и по интересни неща.

# 279
  • Пловдив
Някой чувал ли е за нов магазин за втора употреба в кв. Тракия, Пловдив?

# 280
  • София
Здравейте,момичета.
Знае ли някоя от вас къде мога да намеря хубави пердета в магазините ВУ в София?

# 281
  • Mostly in my mind
Наскоро реших за подменям пердетата и се разгледах из ву. Ми те ми резнаха по-скъпи, отколкото в Икеа, откъдето си и купих.
От днес. Чисто нови боксерки и слипчета за мъника.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 23:57 от Лолита

# 282
  • София

Аз съм намирала хубави пердета в Мания и то в зала Б. Чак други обзавеждах

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 07:01 от Earth80

# 283
Някой чувал ли е за нов магазин за втора употреба в кв. Тракия, Пловдив?

Fancy point нова верига, в Тракия на бул.Шипка 1

# 284
Ами че това е бившата La fiesta, която се беше преименувала на DressYou, а сега става Fancy Point  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт