На море в Турция - тема 58

• 76 479
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
здравейте, някой може ли да препоръча хубав хотел 4 звезди в Мармарис, да е близо до морето и да няма аквапарк и съответно много деца в него

Някакъв бъджет няма ли да определите или да изреждаме наред хубавите хотели?
Marti La Perla - добър хотел в Ичмелер, много спокоен, само за възрастни, много хубава храна.
Sentido Sea Star - чудесен хотел, отново в Ичмелер, отново само за възрастни. Високо ниво обслужване и храна.
Marmaris Park - още един добър 4-звезден хотел. Той е между Ичмелер и Мармарис и разположен в красива гора. Има голяма (като за Мармарис) територия, сериозна денивелация, плажът всъщност е платформа и въпреки това е един чудесен хотел като храна, обслужване, територия.
Tropical също е чудесен хотел, който е много спокоен и предпочитан от семейства без деца. Няма анимация. Намира се на около 15-20 минути пеша от центъра на Мармарис. Много добра храна.

Това са 4-звездните, които без притеснение бих препоръчала на всеки. Ако не са ви ок като цена, напишете бюджет, период, брой почиващи, транспорт и ще търсим други варианти.

# 256
  • Пловдив
melina-GR, всички хотели Voyage са на много, много високо ниво, нареждат се сред най-добрите за морска почивка в Турция. Voyage Bodrum не прави изключение, а това, че е само за възрастни го прави особено подходящ за двойки без деца.
От La Blanche Island се разкрива толкова пленителна панорама, че бих седяла на някоя от терасите с часове само, за да гледам. За плаж, басейни и пързалки ще ми трябва отделна почивка Simple Smile Един от добрите хотели в Бодрум на поносими цени. Което за Бодрум е важно уточнение, защото там хубавите хотели са с безумни цени, а повечето икономични са доста незадоволителни, да не говорим, че и има пълни дупки.
Xanadu Island и той е страхотен, и той създава усещането за уединение на остров. Като обслужване и храна също е на високо ниво.
Много Благодаря за насоките, още малко мисля и ще запазвам. Само не разбрах, какво означава само за възрастни, защото няма анимация предполагам или?

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 15:57 от melina-GR

# 257
  • ВАРНА
Какво е положението в този хотел в Мармарис....

# 258
melina-GR, във Voyage Bodrum не настаняват лица под 16 години. Той е ориентиран към семействата, които търсят тишина и спокойствие. Voyage Torba пък е точно обратното - много подходящ за семества с малки деца, защото има хубав мини клуб, има и лунапарк. В хотелите Voyage има за всеки според вкуса му.

Печикамъков, не съм била в този хотел, но разглеждахме други около него и ни казаха няколко думи. Мъничък хотел, няма собствен плаж, ползва обществен, стаите са малки, локацията е прилична - близо е до главния път, по който минават долмушите и на който има сувенирни магазини и Мигрос.

# 259
  • Пловдив
За LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5* има отзив на първа станица, бях там през пролетта на 2017, ако имате допълнителни въпроси питайте.
Чисто, спокойно, хубава храна. Плажа не е много хубав, но вие щом ще ходите през месец май така или иначе ще е хладно за него, басейните са чисти и със страхотна гледка.
Благодаря за мнението, казвате че е хладно. Аз не влизам във водата, но предполагам за препичане на плажа времето ще е подходящо/5 май/

# 260
Здравейте, моля да ми препоръчате хотел в Кушадасъ или Дидим за двама възрастни и 2 деца на 3 и 7г. Не държа да е 5*. По желание на децата трябва да е с пързалки (може да са 2-3, а не цял аквапарк). Периода е 29.06-06.07, а бюджета е около 2000лв. без транспорт. Имам оферта за Ramada Resort Akbuk, но чета не толкова добри отзиви. Пуснах запитване и за CLUB TURAN PRINCE WORLD 5* - горе долу ни е в бюджета, но ни идва далече със собствен транспорт. За пръв път ще пътуваме до Турция на почивка и определено ни е необходима помощ Simple Smile

# 261
......Този хотел не беше ли доста отдалечен от Кушадасъ или бъркам ?
Отдалечен е. На около 35-40 км.

Може ли за информация има ли редовен транспорт от Атлантик холидей клуб до Кушадасъ и обратно - долмуши или нещо подобно? Бихме ли могли самостоятелно да отидем до там? А вечерно време има ли транспорт или е за предпочитане  дневна разходка?

# 262
Здравейте! Разглеждам почивки в Турция и попаднах на форума.Може ли да ме ориентирате става ли водата за къпане в началото на юни ? Бюджета ни е 2000 лв. за 2 възрастни с две деца на 10 и 7 години.с включен транспорт ако може.Период 01.06 за пет или 7 нощувки.Искаме да си починем ,децата да се забавляват, по възможност ако става водата да е с пясъчна ивица плажа.Курорт нямам идея да ни е топло и приятно за началото на юни.

# 263
  • София

Може ли за информация има ли редовен транспорт от Атлантик холидей клуб до Кушадасъ и обратно - долмуши или нещо подобно? Бихме ли могли самостоятелно да отидем до там? А вечерно време има ли транспорт или е за предпочитане  дневна разходка?
Предполагам не иде реч за Атлантик. Той е на 10 мин. от центъра. Долмушите са дет се вика един през друг.

# 264

Shark, в тази публикация коментираме Club Yali, той е доста по- отдалечен докато Атлантик е доста по-близо Simple Smile

# 265
здравейте, някой може ли да препоръча хубав хотел 4 звезди в Мармарис, да е близо до морето и да няма аквапарк и съответно много деца в него
[/q
ELLITE WORLD MARMARIS само за възрастни

# 266
Благодаря, Valerko и MaManaSaMi! Объркала съм се явно 🙄🙂
От Атлантик има ли подходяща алея примерно за разходка пеша до центъра?

# 267
  • Варна

Има линия на долмушите от Кушадасъ до село Давутлар и минава зад целия плаж Лонг Бийч.Минава и през аутлет Флора който е далеч по нов и богат от Соке.

# 268
  • София
Благодаря, Valerko и MaManaSaMi! Объркала съм се явно 🙄🙂
От Атлантик има ли подходяща алея примерно за разходка пеша до центъра?
До центъра ще се изприщите от ходене. Поне 6-7 км е. Има крайбрежна алея, но на нея няма нищо интересно. Хващате долмуш #6 и за 10-15 мин сте там. Да хапнете кюнефе, страхотен оргазъм на небцето е.

# 269
За LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5* има отзив на първа станица, бях там през пролетта на 2017, ако имате допълнителни въпроси питайте.
Чисто, спокойно, хубава храна. Плажа не е много хубав, но вие щом ще ходите през месец май така или иначе ще е хладно за него, басейните са чисти и със страхотна гледка.
Благодаря за мнението, казвате че е хладно. Аз не влизам във водата, но предполагам за препичане на плажа времето ще е подходящо/5 май/

Началото на май в Бодрум си е хладничко, 21-23 градуса, да слънчево е и става за препичане, свежо е времето и приятно, но не е за плаж. Басейните ще са ледени, макар че има и вътрешен топъл басейн, който е на добро място. Ние като бяхме в този хотел в края на май беше много спокойно, все още имаше доста малко гости и персонала ни обръщаше голямо внимание.

Общи условия

Активация на акаунт