Мнения за неелитни училища след седми клас в София

• 72 759
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Много благодаря!

# 691
  • България
Благодаря ви за мненията. С 125 го проучвах и ще го пишем в първите места. Учителката по мат с Англ. 31 я познавам и е супер като човек и излъчване и само защото не ми е много удобна локацията няма да ни е началото на желанията

# 692
  • София
Някой с нови впечатления от НТБГ- профил Електронна търговия
Видях, че от тази година ще има още една паралелка- не с АЕ ,а с РЕ
Моя синковец променя мнения и желания на 360 градуса в последния момент

# 693
  • Sofia
Вчера госпожата ни по математика / преподава по физикма във 22 ро/ ме разпитва как сме наредили списъка за кандидатстване . Синът ми се е насочил към биология или физика в НПМГ , но малко се поизложи на НВО-то и съм наредила отдолу други паралелки с биология . Сложила съм и 7СОУ.  Когато чу 7мо , тя каза веднага да го махна от списъка , имало нещо нередно в това училище и масово след първата година децата го напускали .

# 694
  • Sofia
Здравейте,
Бихте ли споделили мнение и впечатления за 79 СУ Индира Ганди - паралелката е софтуерни и хардуерни науки?
Като цяло искаме в 51 СУ да приемат детето, но май няма да стигне балът, очаквахме по-добри резултати, но ...

Или да препоръчате друго добро училище със софтуерни и хардуерни науки?

Предварително благодаря за отговорите!

# 695
От  79 СУ Индира Ганди си преместих детето още във втори клас - изключително нетолерантно отношение към децата и дори към родителите. Децата бягат от там, но информацията ми е за 4-6 клас. Завършилите 7 клас отидоха в други училища, нищо че е същата специалност. Освен това ръководството на гимназиален курс е друго, но поради горчивия опит от начален курс не бих си го причинила втори път, нито на детето...

# 696
И аз се интересувам от паралелки с програмиране и/или немски.

# 697
Здравейте, дъщеря ми учи в 127СУ.Доволна е, аз също. Попадна на добри учители. Не знам за другите деца, тя все има за учене Simple Smile.От 9 кл два разказвателни предмета се учат на английски език. Завърши 10 кл. с успех 5.80.Нейна съученичка, която не е много по ученето казва, че много лесно се минава и изобщо не се учи. Тя завърши с 4.00 Simple SmileДецата са различни.
Преподавателите си преподават и се занимават с децата, на които им се учи. Другите успешно минават между капките😉. Ако имате конкретни въпроси за 127СУ и 31 СУЧЕМ-питайте

# 698
Аз имам въпрос за 31во. Всичко ме интересува. 🙂

# 699
За мен също е любопитно защо в 125 след 7 клас няма наплив
Ние от там избягахме.Преподаване - зле, изисквания -до небето. Всичко трябваше сами да си го правим дОма, там само оценяват с рязане. Тотални се демотивира младежа. От нашия клас 10 момчета се изнесоха. Та и до 7ми е зле.

# 700
  • София
Здравейте всички!
Знам, че за родителите е изключително трудно да преценят и подредят желанията, отчасти защото имаме недобре организирана система, по която да има възможност да се влезе в час при съответен преподавател и да се прецени мотивирано. Аз обаче ви каня на виртуална разходка в дейностите на нашите китайски паралелки от 138 СУЗИЕ (Средно училище за западни и източни езици) "Проф. Васил Златарски". Клипът касае това, което сме направили само в последната година. Ако детето Ви прояви дори леко трепване по посока на китайския език, аз ще развия този трепет в силна мотивация и самодисциплина. Ако няма никакво желание, не настоявайте, защото езикът е специфичен и изисква любопитство и целенасочен труд. Ако имате въпроси за паралелката, заповядайте и в специализираната тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1092940
Успех при подбора на училище и не се тревожете излишно! В България все още има чудесни учители!

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 14:13 от Zanda Ksurik

# 701
31 СУЧЕМ
Добра подготовка по немски  и английски език в 8 клас. Испанските паралелки нямат  преподаватели, непрекъснато се сменят. От 9клас няма разказвателни предмети на английски и испански. За немски нямам инфо. Дисциплината е добра, нивото на преподавателите добро, изключвам тези по испански.
Децата получават добра подготовка, ако им се учи разбира се. Ако искате да наблегнете на чужд език, за жалост трябва да се насочите към допълнителни курсове.

# 702
Почти няма мнения за 35-то. То не се ли включва в тази група?

# 703
  • София
А има ли някой лични впечатления от 22 соу?

# 704
  • В царството на игрите:)
Стана ми интересно за 7мо... Много е категоримно това мнение, а не става ясно какъв е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт