За всички Юли е далече, но бебетата гъделичкат вече

• 40 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Цвити,ти ме учудваш 🤔 За всякакви неща бях чувала , но от ФК да ти се гади ...Не Simple Smile
Смята се , че Прогестерона и естрогена са причината за тези неразположения.

# 121
  • София
Здравейте нови и “стари” мами Grinning ,
Днес бях на ЖК - изписаха и на мен аспирин, вит Д и Q10. Вече си пия истински коктейл... от витамини.
Според д-рката е момиче... пак. Някоя от мамите с повтарящи момчета ако е навита може да ги менкаме Joy  Дъщеря ми е хипер щастлива от новината, а ние с мъжа ми си викаме: “Важното е да е здраво!” (което е така де).
За сватба - и аз се жених бременна, но в 5 месец и хич не ми личеше тогава. Цяла нощ танци-манци. Но в 35гс по-скоро не бих го направила.
На 2 ФМ съм в 19+ гс.

# 122
Цвити,ти ме учудваш 🤔 За всякакви неща бях чувала , но от ФК да ти се гади ...Не Simple Smile
Смята се , че Прогестерона и естрогена са причината за тези неразположения.
И аз не вярвах, че може да ми се случи от ФК да ми си гади и повръща, но си беше така. 😀 Наложи ми се да пия прогестерон, но нямах никакъв проблем с него.
Като се замисля имам много странна бременост 😀

# 123
Здравейте нови и “стари” мами Grinning ,
Днес бях на ЖК - изписаха и на мен аспирин, вит Д и Q10. Вече си пия истински коктейл... от витамини.
Според д-рката е момиче... пак. Някоя от мамите с повтарящи момчета ако е навита може да ги менкаме Joy  Дъщеря ми е хипер щастлива от новината, а ние с мъжа ми си викаме: “Важното е да е здраво!” (което е така де).
За сватба - и аз се жених бременна, но в 5 месец и хич не ми личеше тогава. Цяла нощ танци-манци. Но в 35гс по-скоро не бих го направила.
На 2 ФМ съм в 19+ гс.
Ей това чаках! Сменям го веднага момчето! 😂😂😂
Толкова много исках две момиченца, всичко бях избрала! Дрехи за изписването, легло, стикери за детската момичешка стая! Кът за играчки, с какво ще са облечени на първия рд на бебето, име и изведнъж БАААМ! МОМЧЕ! Ако нямах гости щях да се разрева... Хахаха! Разбира се, че е важно да са здравички децата, ама си беше мъка. Сега вече свиквам лека полека.

# 124
  • САЩ
И на мен все още ми се гади, изобщо не е намаляло, даже съм станала много избирателна за какво мога да "понеса" да ям, без да го повърна.
Не ям много, не съм наддала, нито намаляла, само коремът ми вече се очертава.
Купих си панталон за бременни и се родих!
Сега си търся и бикини за бременни, ама в България няма номер XXL...

# 125
Момичета, вчера ми взеха материал за микробиология и цитонамазка и днес още имам кафеникаво зацапване.
Случвало ми се е и преди такова зацапване (когато не съм била бременна и съм правила цитонамазка) и е отминавало за ден два. Затова си мисля, че е и сега е от това и е нормално, все пак ми е доста притеснено. На вас случвало ли ви се е?

# 126
Здравейте момичета! Като ви чета и си се червя ей така (🥵), понеже аз съм с цели 6 кг. нагоре, а съм едва 16 г.с. Може би съм от късметлийките, които не им е ставало лошо, и си ям всичко от самото начало. Искам вече да усещам бебо, но той май е на друго мнение, колкото и да го ръчкам и да го подканвам.

# 127
Най-добре звънкай на доки да му кажеш,той ще ти даде най-адекватен отговор Simple Smile

# 128
Най-добре звънкай на доки да му кажеш,той ще ти даде най-адекватен отговор Simple Smile

Да, консултирах се междувременно и действително е възможно да е от вземането на материал. Исках да споделя и да попитам и тук дали има такива случаи, защото някак продължавам да се притеснявам.
На вас правили ли са ви цитонамазка откакто сте бременни?  Четох, че миже да не е безопасно, както и да не даде точен резултат в този период, но не съобразих, че мога и да откажа това изследване.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 22:27 от edna0112

# 129
  • София
Здравейте момичета! Като ви чета и си се червя ей така (🥵), понеже аз съм с цели 6 кг. нагоре, а съм едва 16 г.с. Може би съм от късметлийките, които не им е ставало лошо, и си ям всичко от самото начало. Искам вече да усещам бебо, но той май е на друго мнение, колкото и да го ръчкам и да го подканвам.
Не си сама 😁 аз съм +6 кг в 17г.с. Също не съм имала "екстри" в началото и не съм спирала да си ям. Отностно усещането и аз го чакам с нетърпение. 😍❤️

# 130
Здравейте, не съм много активна тук, ноо нека се включа вече🤗 Да не казвам голяма дума, но с повръщането и гаденето се сбогувах още във втория месец. Бебчето ще е момче според Ф.М. +7 кг. съм във 17 г.с., но само на корем, а бебчо го усетих усезаемо на 27-ми Януари. На втора фетална съм на 13.03 в Добрич при Красимир Стоилов.

# 131
Аз съм + 3 кг  в 16 г.с

# 132
здравейте относно киограмите съм качила 4 а съм в 19 седмица с гаденето и повръщането се сбогувах в 3 месец а за фм ми казаха 20 седмица затова съм на 15.02.2019 в фемина за пола ни казаха с сигурност момче каза аг на последния преглед

# 133
И аз мисля, че съм качила доста. 18г.с. а съм с 5кг. отгоре. Дори и в началото имах доста апетит въпреки гаденето и повръщането.

# 134
здравейте относно киограмите съм качила 4 а съм в 19 седмица с гаденето и повръщането се сбогувах в 3 месец а за фм ми казаха 20 седмица затова съм на 15.02.2019 в фемина за пола ни казаха с сигурност момче каза аг на последния преглед
При кого си на ФМ във Фемина?

Общи условия

Активация на акаунт