Антре и облицовка на стените

• 5 052
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Има толкова много вътрешни дизайнери. За 50 лв ще ви направят 3д проект по всички ваши изисквания , цвят , материал , разположение.
Даже и цената на материалите които са ви нужни ще сметнат.
Така поне ще видите , поне на картинка това което искате.
Един приятел преди време искаше банята с определени плочки , които си бяха доста скъпи и на бройка , не на м2. На 3д проекта му сметнаха точният брой които му трябват.
Е плочките излязоха 800 лв за баня 4м2 , но стана перфектно.

# 16
Има толкова много вътрешни дизайнери. За 50 лв ще ви направят 3д проект по всички ваши изисквания , цвят , материал , разположение.
Даже и цената на материалите които са ви нужни ще сметнат.
Така поне ще видите , поне на картинка това което искате.
Един приятел преди време искаше банята с определени плочки , които си бяха доста скъпи и на бройка , не на м2. На 3д проекта му сметнаха точният брой които му трябват.
Е плочките излязоха 800 лв за баня 4м2 , но стана перфектно.
може ли да ми пратите контакт на такъв дизайнер.

# 17
  • EU
Вили, видях схемата която е приложена. В старото ни жилище беше много подобно антрето, на букавата Т и тъмно. Не те съветвам да слагаш ламперия дори и Светла. Под нея се развъжда какво ли не- от плесени до насекоми. Боята е най добро решение, чисти се лесно с белина и вода, ако е Бяла.  Задължително увеличи осветлението. Може и вградени луни на тавана ДС сложиш.  Зад врата може да сложиш малка пейка с дълбочина не  повече от 35 36 см, над нея закачалка с полица за шапки и кутии. В малката чупка в дясно, която се вижда винаги когато се отвори врата, малка масичка, тип нощно шкафче, но високо, поне 60 см . На него саксия с хубав букет понеже нямаш светлина, може да избереш. Изкуствено, но да не е най- евтиното, все пак това е първото нещо което се вижда като отвориш врата. На стената в малката чупка, някакв приятна снимка или просто красив надпис HOME Happy always и др.

# 18
  • EU
Това са само примерни снимки, имай предвид, че ако са в една гама и от един същ материал, мебелите изглеждат най- добре. Понеже пода е мраморен, аз бих заложила на златисти цветове. Ако те устройва варианта за конзолана маса и огледало зад врата ще е най- добър вариант

На стените няколко снимки или рисунки в рамки в същият цвят, ще направят антрето завършено и гостоприемно Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 15:52 от evi99

# 19
В нета има всичко. Контакти нямам лични. Но сега е зима едва ли са се скъсали от поръчки. Няма ли подфорум за дизайн тук ? Ще има поне 10 дизайнерки там.
Но под стени и таван в еднакви или близки цветове не , в никакъв случай. Ще преправяш после и ще излезе мин двойно. Отиди при специалист , не слушай кой какво ти пише да не плащаш двойно за чужди недомислици. Толкова от мен.

# 20
  • sofia
Вили, видях схемата която е приложена. В старото ни жилище беше много подобно антрето, на букавата Т и тъмно. Не те съветвам да слагаш ламперия дори и Светла. Под нея се развъжда какво ли не- от плесени до насекоми. Боята е най добро решение, чисти се лесно с белина и вода, ако е Бяла.  Задължително увеличи осветлението. Може и вградени луни на тавана ДС сложиш.  Зад врата може да сложиш малка пейка с дълбочина не  повече от 35 36 см, над нея закачалка с полица за шапки и кутии. В малката чупка в дясно, която се вижда винаги когато се отвори врата, малка масичка, тип нощно шкафче, но високо, поне 60 см . На него саксия с хубав букет понеже нямаш светлина, може да избереш. Изкуствено, но да не е най- евтиното, все пак това е първото нещо което се вижда като отвориш врата. На стената в малката чупка, някакв приятна снимка или просто красив надпис HOME Happy always и др.

Супер идеи 😉, благодаря

# 21
От доста време исках да сложим ламинат на стените в коридора, едва миналото лято успяхме да реализираме тази идея и изобщо не съжалявам. Съжалявам, че не сме го направили по-рано. Чисти се лесно и бързо, което е голямо предимство, особено ако има постоянно лепкащи се малки ръчички по стените. Според мен стои красиво Simple Smile

# 22
  • sofia
От доста време исках да сложим ламинат на стените в коридора, едва миналото лято успяхме да реализираме тази идея и изобщо не съжалявам. Съжалявам, че не сме го направили по-рано. Чисти се лесно и бързо, което е голямо предимство, особено ако има постоянно лепкащи се малки ръчички по стените. Според мен стои красиво Simple Smile

Може ли снимка?

# 23
  • София
Здравейте, моля за вашите съвети и помощ :
 Ще правим ремонт на антрето, което е много, много малко и тъмно и имам нужда от съвети.  Пода е бял мрамор , който ще си остане. Питането ми е какви да са стените и какво да сложа като обзавеждане? Не знам защо, но съм се насочила към ламинат за стените, но не знам дали би станало хубаво... По-късно ще мога да пусна скица и размери на антрето.

Вариант с много светли стени, бели врати и прагове и огледало на вратата на банята ще даде усещане за простор, мисля - нещо такова например: https://www.houzz.com/photo/102488665-where-beauty-and-function- … ransitional-entry
Ето и вариант с тапети, който поне на мен много ми харесва: https://pp.userapi.com/c850124/v850124577/302c5/OhvrNjRYsFM.jpg

# 24
Тези тапети с райета, създават усещане за по-висок таван.

# 25
  • Най-красивата страна

Ето едно малко антре.
Не знам дали това е ламинат,но прилича...

Ето още едно.

# 26
  • София
Винилови тапети ги наричат.
Мисля, че нагоре за тях ставаше дума.
https://www.home-max.bg/interior-i-dekoraciya/interior/tapeti/tapeti-vinil/

# 27
Не, за тапети на текстилна основа ставаше дума. Мнго са лесни за лепене и се отлепват лесно. Едни такива меки са на допир. Дори могат да бъдат махнати от стената и залепени на друго място после.
https://www.carpetmax.bg/tapeti/fliz/

# 28
Текстилните тапети се почистват много лесно. Веднъж една продавачка ми направи тест с лютенца на бял текстилен тапет - изми се чудесно.

# 29
  • София
Същото е..
В описанието на твоите пише
Материал:
Винил на флиз основа, Флиз

Общи условия

Активация на акаунт