Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 941
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 825
Това с гивауеите е за мен леко унизително,подаряват ти неща,които не им трябват.Малко ми е проявяване на неуважение към феновете си.
Нз защо се сещам за практиката на фармацевтите да продават мостричките на козметика от аптеките,предоставени за клиента.
Ако става на въпрос и викането на Дама пика си беше модерно,Блъди Мери ии нкв човече,живеещо в часовниците,което те убивало докато спиш ако го извикаш.Неща,на които като деца сме се връзвали.
Сега е Момо и Син кит,които децата от чисто любопитство биха "сърчнали".

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 19:02 от BaklavaTa

# 3 826
Cherry Lady, мила на пазара,

Искаш да кажеш, че е глупост смърта на 15 годишно момиче , а СНН са лъжци.  newsm78

# 3 827
Не знам дали е работил през целия сезон на Фермата, но когато имаше битки снимаха как се слагат едни дървени конструкции и той беше там, според мен е бил част от екипа и е помагал на предаването.

Не, имаше някаква рубрика с него, май! https://fermata.btv.bg/article/news/vanja-dzhaferovich-i-goran-z … aliti-na-btv.html

# 3 828
 Пепе с ново видео - НЕ КЪРМИ И НЯМА СКРЪНЧИ. Ще си сипя по тоя повод, чиърс 😁🍷

# 3 829
Пак ли шампоанче са ѝ пратили?
Нека, има нужда.

# 3 830
Значи, не твърдя, че ги разбирам тия неща ама.... мамологичен преглед повреме на кърмене дали може да се прави?

# 3 831
На мен ми казаха , че трябва да са минали поне 6 м след като съм престанала да кърмя.
Ни предполагам мануален преглед не е проблем.

# 3 832
Ами, прегледа е с ехограф, така че мисля, че не е походящ.
Не твърдя,че разбирам.
Аз отидох 3 месеца след спиране на кърменето

# 3 833
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен ми казаха , че трябва да са минали поне 6 м след като съм престанала да кърмя.
Ни предполагам мануален преглед не е проблем.
На втория месец от кърмаческия ми стаж бях на преглед при мамолог, гинеколога ми предположи запушени канали, но исках да съм сигурна. Прегледаха ме с ехограф.

# 3 834
Е, няма как да не похваля "любимката" си Пепе този път. Както и преди съм споменавала, съм обективна, макар и понякога да изглеждам прекалено хаплива.

Радвам се, че засегна темата за превантивните прегледи за рак на гърдата, както и тази за осиновяването на непородисти кучета /самата аз отглеждам едно такова/.

И двете теми са ми близки и смея да твърдя, че тук в България се неглижират. Така че тук имаш палец горе от мен, Пепе.

Ако престанеш да показваш толкова много децата си, цена няма да имаш.

P.S. Знам, че четеш тук. Радвам се, че си си взела бележки. Simple Smile

# 3 835
Амин, сестро. Тя е чула молитвите ми да я видя в клипче, в което не кърми. И с пусната коса. Уау. Просто уау. Силно ме впечатли. Определено е чела тука и си е взела бележки. Браво.

# 3 836
  • Пловдив
МимитУ Георгиева чак пусна лайв преди премиерата на новото и видео понеже получила ПР пратка и ще прави giveaway 🤦‍♀️ Доживя и тя да се впише някъде 😅😅😅😂😂😂

Не можах да го изгледам цялото видео .Не ми стигнаха нервите да бърка в кашони и да казва колко били хубави продуктите...
Понякога ги гледам, но ме дразнят...

# 3 837
Ах, много са милички двете в началото Relieved

Цитат
Ами, прегледа е с ехограф, така че мисля, че не е походящ.
Не твърдя,че разбирам.
Аз отидох 3 месеца след спиране на кърменето

Никакъв проблем не е ехографът, какво друго би се ползвало? Даже често е за предпочитане пред мануален преглед (чисто като усещане, не по обективни показатели)

# 3 838
МимитУ Георгиева чак пусна лайв преди премиерата на новото и видео понеже получила ПР пратка и ще прави giveaway 🤦‍♀️ Доживя и тя да се впише някъде 😅😅😅😂😂😂

Не можах да го изгледам цялото видео .Не ми стигнаха нервите да бърка в кашони и да казва колко били хубави продуктите...
Понякога ги гледам, но ме дразнят...

И аз така.

Между другото, ръцете на Савата са потресаващи

Знам, че няма срамна работа, но някой има ли идея с какво се занимава Милото?

# 3 839
  • Варна
Автомонтьор?

Общи условия

Активация на акаунт