Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от iHerb?
Как мога да получа по-ниска цена на доставка от iHerb?
Как мога да се свържа с iHerb за помощ при въпроси относно моята поръчка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от iHerb?
За да пазарувате от iHerb, ще ви е необходима валидна банкова карта (VISA, MasterCard или American Express), действителен имейл адрес и регистрация в iHerb.com. Можете също да платите с PayPal. По време на процеса на пазаруване добавете продукти в кошницата си, въведете код за отстъпка, изберете метод на доставка и натиснете „Плащане“.
-
Как мога да получа по-ниска цена на доставка от iHerb?
За да получите по-ниска цена на доставка, изберете/добавете продукти от марки като Solgar, Life Extension, Thorne Research, Enzymedica, Nature's Plus, Nordic Naturals и Real Techniques. Сайтът ги препоръчва, но има и други налични. Освен това можете да използвате предоставените кодове за отстъпка както за първата си поръчка, така и за последващи поръчки.
-
Как мога да се свържа с iHerb за помощ при въпроси относно моята поръчка?
-
Как мога да освободя пратката си от митницата?
-
Как мога да променя или анулирам поръчка от iHerb?

, аз тоя го знам но единствено ме възпира, че гледам че се взема два пъти на ден на гладно, а аз няма къде да вместя втория път. Вечерта ми е заета и от спортни добавки и другите за цикъла, та просто на гладно нямам никаква дупка вечер. Преди пробвах да вземам по две наведнъж на Reserve Age, обаче при мен страничния ефект беше страшно главоболие. На мен на стомах не ми се отрази, но на главоболие ме изби. Спрях го, махна се главоболието. Почнах пак по 2 да вземам и пак главоболие. Търсих из нета, не видях някой да се оплаква от главоболие точно, но при мен си беше отявлено от ресвератрола. Намалих на една капсула и по веднъж и всичко е наред.