Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 56 767
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Marto,  Варна е с рекорден бюджет 500 млн, трябва да се усвоят, да се симулира дейност

# 61
Не се накрадоха и не се наядоха, ами и народа да страда в прахоляк и задръстване.

# 62
  • Варна
Бюджета си е за 2019г. Тоя булевард са го подкарали от 2 години. Правителството отпусна някакви над 80млн лв, които разбира се се оказа, че няма да стигнат и ще трябват още не се знае колко. А всички други ремонти на булеварди, градинки и не знам какво са все по някакви проекти, още от времето на Киро, но пък той не беше 'правилния' човек и парите нещо/някой ги спираше. Но пък това не пречи на г-н кмета да се бие в гърдите, че видиш ли той е главния виновник за всичко това, а пък че няма една улица, която да не друса е отделен въпрос, уж прясно асфалтирани... Пълен погром е. И не искам някой да ми казва, че трябва да търпим и не знам още какво да правим, че всичко отнемало време. Отнема, но да ги правят нещата на части, а не 2-3 години подред транспорта да е в пълен колапс. Аз по трасето на ремонта работа нямам, но пък всички хора, които ползват ГТ и разписанията ще са само по книга, за тях не ми се мисли, ще има да закъсняват всеки ден за работа...

# 63
Тестват търпението на хората.

# 64
  • Варна
Путин построи Кримския мост за две години (който не знае за какво става дума, потърсете в нета и вижте колко е мащабен този проект), пък във Варна един умрял булевард по суша го мъдрят и мъдрят, аман!

Тази сграда във Виница май не е пускана, излезе ми във фейса: https://apartamentivinica.bg/

# 65
Стаматко я пусна тази сграда. Коментирахме, че е бюджетен вариант.

# 66
Марто,ти сега работа по това трасе може и да нямаш, но като ти стане блокът - ще ти се наложи 😂

# 67
  • Варна
Ели, така е. Ама все се надявам, че всички големи ремонти ще са приключили, когато ми се наложи да бръмча към Младост. Wink

Дори ми хрумна идея за линковете. Може да са разделени по квартали, ако някой ги събира и ги пише, да го има предвид, че така ще е много по-удобно. Grinning

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 09:37 от MapTo_D

# 68
Нали се разбрахме, че никой няма да пише никакви линкове  Grinning

Новите да се оправят! Да търсят и да не ги мързи. Ние си имаме вече апартаменти  Wink Така де, няма да им даваме наготово информация. Времето и инфото в днешно време се заплаща! Ето фирмите как без да си мръднат пръста, рекламират НС и после водят клиентите при строителя за подписване на договор, а те си вземат комисиона  Peace

# 69
На мен пък ми се струва, че тука само се обсъжда новото строителство, да вземете да я преименувате темата на Пазарът на новото строителство във Варна Wink Пък всички станахте големи баровци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
Марто, този във Възраждане за 1000 евро го пуснах аз за разнообразие, ама вие ще комплексирате хората, тези дето търсят старо няма да смеят да се изкажат с думи от рода "мухливи панелки" и т.н  Smile И в тази връзка имаше един апартамент в Младост 1 , точно на бул. Цар.Освободител до спирка Възраждане, на 1 ет. , 60кв. ,краен в който преди време бяха убили една баба, даваха случая по тв ако се сещате, как един психопат чупи стъклото на терасата от съседния апартамент, минава през нея, убива бабата и се самоубива с ток. Беше преди по-малко от година и се чудих ще се продаде ли , и онзи ден минавам от там , правят ремонт, погледнах в имот.бг обявата я няма. Та мухлива панелка както казвате, на 1ет. краен, на булевара си се продаде за няма и година. Цената тръгна от 50000, намалиха на 45000. Става въпрос, че и панелките се купуват здраво, ама явно тук във форума не смеят много да се обсъждат Simple Smile

# 71
  • Варна
А, обсъждат се 'мухливите' панелки, ама явно по-рядко. Пък някой наистина може да го е страх да пита, няма страшно, хора. Grinning Wink
Панелките вървят, в блока, в който сега живея миналата година се пуснаха 3 или 4 и заминаха много бързо. Та има си пазар и за панелките. Моето мнение е, че в 40 годишен блок не бих купил, но Мария и Иван може да искат панел, защото имат 2-3 деца и искат да има място за всички. Simple Smile)

# 72
Ето ти пак изказване, "Аз в 40 годишен блок не бих купил" , ама "Марийка и Иван ще купят". Е добре кажи как Марийка и Иван да се изкажат ся, като така ги иронизираш? Rolling Eyes

# 73
  • Варна
Ще се изкажат разбира се, защото за тях, моето мнение е без значение, защото си е мое. Това е. Аз също живея в панел в момента, т.е. цял живот съм живял в такова, не е лошо. Simple Smile)
И НЕ ги иронизирам!

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 12:55 от MapTo_D

# 74
На мен пък ми се струва, че тука само се обсъжда новото строителство, да вземете да я преименувате темата на Пазарът на новото строителство във Варна Wink Пък всички станахте големи баровци Stuck Out Tongue Winking Eye
Въобще не съм съгласна с мнението ти, че като гледаме НС сме баровци 😁
По стечение на обстоятелствата всички покрай мен си търсят жилища... И повечето гледат СС.. Колкото новото може да ти донесе проблеми още с влизането, толкова проблеми може да има и в старото... Аз да си купя панелка с 3 4 стаи, с панорама към морето на супер изгодна цена, пък нека другите са баровци Wink

Общи условия

Активация на акаунт