Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 57 248
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Понеже заговорихме за училища в района Неофит Бозвели как е? Гео Милев може да е добро, но не ме устройва заради занималнята която е до първи или втори клас.
Лъки ти къде си учила?

# 511
Понеже заговорихме за училища в района Неофит Бозвели как е? Гео Милев може да е добро, но не ме устройва заради занималнята която е до първи или втори клас.
Лъки ти къде си учила?
Неофита беше Вела Благоева и беше ОК, но сега не знам. Геото беше добро по мое време.
Аз съм завършила Пушкин.

# 512
Малко темата отива в друга сфера, ама...
Вапцаров е празно на половина. Дано след ремонта наемат и малко млади и свежи учители. От там до Оркид и Сезони са не 5, а 3 минути пеш. Не може да се каже, че е далеч. Ама не е в това въпросът, защото нивото е много ниско. Гео Милев е претъпкано с по 30 и повече деца в клас. Всички искат там, заради стара, но отминала слава. Дисциплината е занемарена, учителите не се справят.
Ако искате детето Ви да е в добро училище си сменяйте адресната регистрацията в района на желаното училище по-навреме. И от Възраждане може да се стигне почти навсякъде за 10-тина минути (ако тръгнеш достатъчно рано Wink ). Споделям опит, че съм го играл това вече. Благодарение на новия бул. Левски вече пътя до и от Възраждане е отпушен. До сега пътувахме 20-25 минути, а сега 10.

А за Сезони-те - СТАРХ са архитектурното студио, ЕКО Фураж са инвеститора. Комплексът ще е по-луксозно изпълнение и съответно цените са малко по-нагоре. За изпълнителя нямам инфо, но сигурно няма да е някакъв загубен. За такъв проект предполагам, че ще се набляга поне малко на качеството, а не на пестенето на всяка стотинка. Много ме радва парното и постоянното наличие на топла вода Grinning
Иначе казват, че щяло да е изпълнено на нивото поне като ВарнаУейв. А тя вече е построена и в експлоатация, така че може да се огледа и да се направят изводи.

# 513
Не вярвам СЕЗОНИТЕ да са толкова уау. Дори в момента имат отстъпка, а отсреща в ренесанса подаряват паркомясто.

# 514
  • Варна
Строителя на "Сезони" за грубия строеж е "Тодоров и син". За довършителни работи още не е избран изпълнител.

# 515
So Lucky*, "посъбрах" инфо и написах мое мнение в пост #500, по зададения от теб въпрос.
Дано е достатъчно, за да вземеш решение дали да рискуваш.
(Не само за етаж, а  въобще за виртуална сграда.)  Hug
Нека и други да изкажат мнение, запознати със строителния бранш във Варна.
(за строителна фирма регистрирана в Бургас...)

# 516
Много притеснително инфо излезе. Благодаря много.

# 517
Малко темата отива в друга сфера, ама...
Вапцаров е празно на половина. Дано след ремонта наемат и малко млади и свежи учители. От там до Оркид и Сезони са не 5, а 3 минути пеш. Не може да се каже, че е далеч. Ама не е в това въпросът, защото нивото е много ниско. Гео Милев е претъпкано с по 30 и повече деца в клас. Всички искат там, заради стара, но отминала слава. Дисциплината е занемарена, учителите не се справят.
Ако искате детето Ви да е в добро училище си сменяйте адресната регистрацията в района на желаното училище по-навреме. И от Възраждане може да се стигне почти навсякъде за 10-тина минути (ако тръгнеш достатъчно рано Wink ). Споделям опит, че съм го играл това вече. Благодарение на новия бул. Левски вече пътя до и от Възраждане е отпушен. До сега пътувахме 20-25 минути, а сега 10.
Не искам да спамя, но след като ще живея във Възраждане училището за мен е важно. Добре кои училища стават, изобщо не съм запозната, а ни предстои.

# 518
Здравейте всички във форума, следя го от известно време. Евала.....за пръв път срещам толкова интересен форум касаещ недвижимите имоти във Варна.
Имам конкретен въпрос и моля за помощ . Сградата на СТАРХ която ще строят в кв. ЧАЙКА

http://citybuild.bg/news/sgrada-razpereno-krilo-ptitza/39024

Решили сме да се включим макар и на проект.... това което ме притесняа е инвеститора РИД ООД , няма други сгради , никога не съм чувал за г-н Чернев / управител/  Ще продават БУЛИМОТ  , Имат  разрешение за строеж до колкото виждам в сайта на общината, но вече месец не строят ?  Притеснява ме дали ще си завършат сградата...Вие как мислите . Дочувам , че ЕКОФУРАЖ / срадатаСЕЗОНИ/ са зад тях, но никакви индикации за същото. Имам нужда от вашата помош с оглед крайно решение дали да се включим към обекта .

# 519
е инвеститора РИД ООД , няма други сгради , никога не съм чувал за г-н Чернев / управител/ 
на РИД ООД управител е ПЕТРАНКА СТОЯНОВА СТОЯНОВА
https://tr.bivol.bg/view.php?guid=148146585
Относно сградата, за която питате, то е обсъждана и подмината в темата.

# 520
За тази фирма говоря
https://tr.bivol.bg/view.php?eik=124550740
Знам че е обсъждана ...по скоро ме интересуват мнения за инвеститора . Надежден ли е за подобен строеж

# 521
За тази фирма говоря
https://tr.bivol.bg/view.php?eik=124550740
Знам че е обсъждана ...по скоро ме интересуват мнения за инвеститора . Надежден ли е за подобен строеж
Малеее   Hug
Да, надежден е инвеститора, прочитайки името Дико Балчев Михов!
Дико Михов е световно признато име в математиката.
Съучредител на "Американска Фондация за България",
подкрепяща и насърчаваща таланти от България.
http://afbulgaria.org/6/page.html
(Съученик ми е от ПМГ"Иван Вазов"-гр. Добрич.)
Скрит текст:
http://pmg-dobrich.com/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B6%D0%B … 0%B8%D0%BD%D0%B8/
ПП В мои постове през годините съм го упоменавала.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 00:43 от Анонимен

# 522
  • Варна
Скоро минавах, има нещо като ограда на парцела. Мисля, че не трябва да се притеснявате, че все още не са започнали строителстео. Сградата, която строят от другата страна /където беше пазарчето/ също беше забавила старта с няколко месеца след получаване на разрешително.
Покупка на зелено винаги крие някакъв риск. Но точно на това място да не я завършат, нещо не ми се вярва.

# 523
Има ли някъде чертеж с разпределенията на тази сграда ЕОС. Много ми е интересно в каква форма са апартаментите?
Иначе освен естественият прираст трябва да се отчита и механичният. Преди време обсъждахме, че голяма част от купувачите са от други градове следователно тези хора имат деца и картинката се променя.

# 524
В Чайка триъгълника ще го направят, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт