Звездни компромати- 397

• 76 251
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Emma Roberts
Скрит текст:

# 466
Някой ще гледа ли Папараци?
Люската Иларионов пак е стана необятен Simple Smile
Нещо като рус Мон Дьо.
Имам чувството,че ще закуси с тази никаква певица Ани Хоанг.А тя ще е закусила с куче преди това Simple Smile

# 467
  • София
Никол Станкулова и Герито Малкоданска в Банско на ски, обаче не мога да постна снимките от инстаграм. Пийват и някакви шотчета. Не кърмят ли тия жени, там се изцеждат ли, с бебетата си са там ли, ей такива въпроси ми се въртят, но не за да ги оплюваме, ами просто се питам аз как не можех да се оправям така като детето беше толкова малко?!?

# 468
  • София
постнати са снимките им.
следете темата акуратно.
чакам баджовците и на тази страница.

# 469
Люси Иларионов май пак е загладил косъма.. ама колко ми е мазен тоя..
А мъжът на Преслава защо е със замазано лице на репортажа в Папараци?

# 470
  • До морето
Да не го разпознаят от прокуратурата 🙄

# 471
# 472
Имам една такава приятелка, която хойка всяка седмица някъде, а детето при бабите. Онзи ден ми направи забележка, че бебето ми било на 8 месеца, пък не сме се разделяли и за два часа. Какъв млад човек на 24 съм била като си стоя при детето денононо?! А какви майки сте вие се питам аз? Дано звездните бебета да са зад кадър, а не далеч от майките си.

# 473
Айде на Пачотитеее:

# 474
Бая грозни обувчици.Какво им се радва толкова не знам.Амма на него ще му отиват,ако ме разбирате...

# 475
антончо стефанов е не излезнал от килера ми направо от гаража на ндк. пожелавам му готин мъж за новата година.

# 476
Бая грозни обувчици.Какво им се радва толкова не знам.Амма на него ще му отиват,ако ме разбирате...

На червения бански ли?! Joy

Скрит текст:

# 477
  • Варна
Бая ми харесват/на мен/
Амма на него няма да му отиват..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Вчера прочетах , че Христо  Калоферов, бил гей. Това е водещият на новините по нова
Заживял с зъболекар,никога не съм го подозирала, ама ето пише , че не се криел
Май във хотнюз го четах

# 479
Кога е станал гей? Нали живее с мадамата от клипа "Гълъбо"?

Общи условия

Активация на акаунт