Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 819
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета. Честит 8ми Март.
Днес си пуснах нови изследвания и смятам че доста добре нараства чхг-то.
Резултата ми е 3596.
Пуснах си и тсх 3.32. Май е високо. До сега пиех еутирокс 25. Най вероятно ще трябва да вдигна дозата.

# 466
Резултата ми е 3596.
Пуснах си и тсх 3.32. Май е високо. До сега пиех еутирокс 25. Най вероятно ще трябва да вдигна дозата.

Честит празник и благодаря за чудесната  новина:blush:Flowers Hibiscus

# 467
Направихме първата стъпка към Бахчеджи. Записахме се за прегледите в София на 23 март.
Нямаме изследванията на хормоните, които се изискват за мъжа. До сега отговорността за всичко падаше върху мен - хормони, качество на ембрионите.

# 468
  • София
Честит празник, момичета!

# 469
Честит 8 март
Да сте живи и здрави

# 470
# 471
Честит Празник на всички!
Бъдете здрави и все така силни духом!!!

Една от вас съм от Декември, когато срещнах др Карликая за първи път след 2 год загубени в БГ.
Чакаме резултат след ЗЕТ, първият опит беше неуспешен фреш и сега стискаме палци и се надяваме.

# 472
  • София
Честит Празник на всички!
Бъдете здрави и все така силни духом!!!

Една от вас съм от Декември, когато срещнах др Карликая за първи път след 2 год загубени в БГ.
Чакаме резултат след ЗЕТ, първият опит беше неуспешен фреш и сега стискаме палци и се надяваме.

Успех!

# 473
Благодаря и стискам палци на всички вас!

# 474
Резултата ми е 3596.
Честит празник, борбени момичета !
Пожелавам сбъдване на най- съкровената мечта !
Относно посоченото ТСХ, не искам да те плаша, но е доста високо, особено за старт. Абсолютно задължителна консултация с ендокринолог (горещо препоръчвам д-р Начев), и коригиране на дозата Л- Тироксин.
Пожелавам късмет, и успешен пухкав финал. Relieved

# 475
Ел,аз бих вдигнала хормона още сега на 50. В първите месеци бебето взима хормон от майката и е важно ТСХто да е в норма.Като се видиш с ендокринолога ще уточните дозата. Изисквай всеки месец да следиш ТСХ,за да можете да коригирате дозата,ако има нужда.
Много се радвам за теб!

# 476
Ел, и аз да си кажа. Не бих чакала!!! Това ниво на ТСХ в първите седмици е безумно високо!!!!
Вдигни дозата и обезателно на ендокринолог още в понеделник!!!
До края на 3-ти триместър ТСХ трябва да е ниско, дори под 1. Не искаш да знаеш какви са рисковете. Просто ме послушай за доброто на децата.!!!♥

Аз бих вдигнала на 75. По чхг продължавам да смятам, че са 2 бебетата. Дори и на Карликая да питаш и той ще ти каже да вдигнеш хормона.

# 477
Благодаря ви момичета. Още утре ще го вдигна на 75.

# 478
Здравейте момичета! Днес Хафизе ми писа ,че са размразили 4те емриона! Три се развивали добре, а едно малко по-бавно! Как са нещата според вас? Развълнувана съм! Казаха,че трансфера ще е утре или в понеделник, но вай-вероятно в понеделник! Дано всичко е наред! Господ да е с всички нас!❤

# 479
Добре са нещата.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт