Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, има ли Б12 метилкобаламин за инжекции в България? Някой ползвал ли е? Не можах да намеря в нета. А в Турция?
В България няма. В Турция аз лично намерих само хидроксикобаламин. В България метилкобаламин си бях купила от едно момче, което ги поръчваше от Германия.

И аз не намерих в Истанбул вчера, даже не съм сигурна дали хидроксикобаламинът, който ми предложиха беше инжекционен. Имаше цианкобаламин, ама има и в България, ако на някой изобщо върши работа...

Ако те интересува, мога да снимам моя хидрокси, който купих  от Турция (за инжекции е).

Благодаря ти, хидрокси и аз намерих в Истанбул, но не ме интересува. Ако изобщо слагам инжекции, ще е метилкобаламин.

# 541
Здравейте момичета! Искам да попитам в Бахчеджи дават ли някаква оценка на бластоцистите или снимка? Понеже на нас само ни казаха, че е много добро качество? Thinking

# 542
Здравейте момичета! Искам да попитам в Бахчеджи дават ли някаква оценка на бластоцистите или снимка? Понеже на нас само ни казаха, че е много добро качество? Thinking
Без ПИД така или иначе нищо не може да се каже.
Не го мисли! Доколкото знам - дават снимка, както определят и качеството.
Но това не е гаранция, че ембрионът е здрав и няма хр. аномалии.
Стискам силно палци! Heart

# 543

На мен след трансфера ми дадоха снимки на ембрионите и какво качество са.

# 544
Да така е пид , но на нас док ни каза , че понеже съм на 33г. и не иска да правим. Така,че послушахме док. Чудя се на нас защо не ни дадоха нито оценка, нито снимка ? Ако поискам дали ще ни дадат накаква информация за това? Само казаха много добро качество?

# 545
Да така е пид , но на нас док ни каза , че понеже съм на 33г. и не иска да правим. Така,че послушахме док. Чудя се на нас защо не ни дадоха нито оценка, нито снимка ? Ако поискам дали ще ни дадат накаква информация за това? Само казаха много добро качество?
Ще ти дадат оценка, но щом са ти казали, че кач. е много добро,
значи наистина е така! Изобщо не се съмнявай в това!
Пиши на Хафизе, тя ще ти каже най-добре.
Късмет! Heart

# 546
На мен в деня на трансфера дойде ембриолог, който ми обясни какво качество ембриона даде ми и снимка не знам дали защото правих ПИД процедира така или е практика.

# 547
Добре ще и пиша за това! Благодаря ви! ❤

# 548
Добре ще и пиша за това! Благодаря ви! ❤
Аз настоях на Хафизе да ми даде инфо за ембрионите, иначе не ми дадоха. Може би защото не съм там на място и комуникираме по вайбър и пропускат. Но не ми отказа, ходи пита ембриолозите и ми даде информацията. Но и аз установих, че въпреки доброто качество не е гаранция за аномалии, без направен ПИД.

# 549
Да така е гаранция никога няма! При нас в бг се получи почти същата ситуация имах 4 ембриона на 3ти ден ми ги върнаха обаче. Забременях , но в 5 г.с. направи спонтанен аборт! За това попитах за пид, но док не го препоръча. Поне за сега!

# 550
Имах 2 бх при перфектни на вид ембриони и доктора пак не препоръча пид. Тогава се ядосвах, но после разбрах че е бил прав. ПИД не е панацея!

# 551
Имах 2 бх при перфектни на вид ембриони и доктора пак не препоръча пид. Тогава се ядосвах, но после разбрах че е бил прав. ПИД не е панацея!
Една жена наскоро писа за перфектен ембрион и ПИД без аномалии и непоследвала бременност. Всичко е на късмет и какво ти е писано сякаш. Аз бях против ПИД , а излезе че и 2 та са с аномалии.

# 552
В Бахчеджи ,ако доктора препоръча бихме направили ПИД,но в България,като че ли нямам доверие на ембриолозите.

# 553

На мен ми дадоха нещо като епикриза на ембрионите в запечатан плик- пише кои са радителите, колко яйцеклетки са пунктирани, колко са се развили и качеството в скала на двата ембриона, коото ми върнаха и че имам още замразени
Снимка нямам, но на мен ми се падна да ме посети главния ембриолог на Бахчеджи, с който имах много прекрасен разговор преди процедурата и ме увери, че е с добро качество (4AAA)
И да, факт сега съм в 16 седмица

# 554
    Така е има много случай и след пид с аборт и бх и т.н. Явно никога не е сигурно на 100% 🤔
Аз също имам плик, но там пише само BLAST 2!!! Незнам какво значи! Нямам букви след това...

Общи условия

Активация на акаунт