Една глупава ситуация..

• 12 844
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Е крайно ли е невероятно да си представите, че за някои млади хора и най-скромната сватба е затруднителна?

Пак казвам, ако толкова авторката мрази сватби, да откаже. Ама да се намират кусури на млади хора, решили да се оженят.... тъпо е.

# 151
  • Другата България
Авторке, самия факт, че умишлено не ми отговаряш на въпросите само затвърждава убедеността ми, че съм права в предположенията си.
Не е коректно в такъв случай да изпишеш толкова...повтарящи се смехории.
Лично мнение.
Звучиш лицемерно. Сладкото слънчице, което много обичаш и уважаваш, а в същото време говориш със злоба и пренебрежение за един от щастливите му поводи в живота.
Да не дадеш заем е твое право, да има такъв парадокс- също, но не е морало издържано.
Peace

# 152
Айде сега.
Ферарита и замъци 😅
Уляхте се.
Според мен не става дума за повече от 2000-3000 лв максимум.
Но не това е важното.
Ахааа, такава значи била работата. 2-3 бона нищо пара не било.
Имам 600 лв задължение по кредитната карта, а искам да я закрия. Очаквам да ме подпомогнете. Да ви дам сметка?

# 153
  • София

Нина, съфорумките са много щедри, хеле пък с чужди пари. Любопитно ми е ако утре брат'чед им дойде и поиска 3000 лв., дали ще се бръкнат да дадат без да попитат защо му трябват? Щото на мен ми се е случвала ситуацията.

Давам за операция, образование и всякакви смислени каузи, Човечето ги изброи добре. За парти - не, сори.

Защо изкривяваш фактите?

Говорим за брат, който иска заем и не крие за какво ще употреби парите.
Не говорим за "братчед", който иска да му подариш едни пари.

Представям си, ако пък някой се опита да ти поиска пари за кауза, как ще ти се откъснат безвъзмездно от сърцето. Mr. Green

# 154
Все ми се струва, че се искат тези пари, не само защото просто ще се вдига сватба.
Братчето е притиснато от девойчето. Така си мисля. Тя казва- моите ще помогнат. Той какво да прави сега? Ами няма в момента човека, не достигат. Родата на момичето сигурно вече знае, че ще има сватба, чака се развитие...И момчето към кого, ако не към брат си да се обърне .
Родителите на момчето, нещо за тях?

# 155
  • Другата България
Айде сега.
Ферарита и замъци 😅
Уляхте се.
Но не това е важното.
Имам 600 лв задължение по кредитната карта, а искам да я закрия. Очаквам да ме подпомогнете. Да ви дам сметка?
Досадно става вече. Tired

# 156
Ако толкова искаш сватба/брак  дори и подпис в Ритуалната зала ще ти е достатъчен с кумувете и семейството. И пак може всички да са облечени добре за повода. Винаги ли трябва да е помпозно и грандиозно..

# 157
Кой какво и как... аз тази тема ще я запомня с това, че има семейни жени с деца, които... мразят сватби! Честно, потресена съм. Едно е да си против брака за себе си - ОК. Ама брата на мъжа ти да се жени и пак да си против.... моля, извинете. Не е ОК за мен.

# 158
Айде сега.
Ферарита и замъци 😅
Уляхте се.
Но не това е важното.

Не съм казала никъде,че е ,,нищо,,. Но не се равнява нито на ферарита,нито на замъци. Самата авторка каза,че сумата не е голяма ( което от своя страна идва да каже,че няма да е голямо перо от бюджета им).
Щях да ти дам , ама не обичам хора,които ползват кредитни карти. 😅

# 159
  • София
Явно е крайно невероятно да си представите, че тогава просто могат да отидат и да подпишат, без иху-аху.

Абсурт, всъщност за кауза съм давала неведнъж, за болни деца, за роднини, изпаднали в истинска нужда. И все още давам, вероятно за разлика от теб, ежемесечно за едно дете - осигурявам му храна, дрехи и възможност да се изучи. Ето това е, лично за мен, смислена кауза - да промениш животът на един човек, който няма нищо. А не да хвърля едни пари, които съм изкарала, за да напоя 50-100 човека. Сега по-ясно ли ти стана? Гледай си твоите сметки, не бери грижа за моите.

# 160
Авторката, кажи поне за каква "крупна" сума става дума, че започнахме да фантазираме?

# 161
Ми тогава да даде братски съвет- Слънчице,нямаш пари за сватба, скромна церемония направете, ние и без това не държим да дойдем, ако сте в скромен състав,ще е по евтино.
Но тука акцентите бяха други. Това ми беше странно.

# 162
Нищо не ми е невероятно, Тайс. Девойката си иска сватбата. И щом кандидат младоженеца иска заем, няма да е само подписи. Но и никой не твърди, че ще е пищна, помпозна или някаква мега скъпа.

# 163
Айде сега.
Ферарита и замъци 😅
Уляхте се.
Но не това е важното.

Не съм казала никъде,че е ,,нищо,,. Но не се равнява нито на ферарита,нито на замъци. Самата авторка каза,че сумата не е голяма ( което от своя страна идва да каже,че няма да е голямо перо от бюджета им).
Щях да ти дам , ама не обичам хора,които ползват кредитни карти. 😅
Лош човек си значи, не даваш 😁
Между другото, вече е просто кредит, ОББ префасонираха продукта заради злоупотреби. Картата иначе я направих за буфер преди 2 години, когато ми бавеха заплатата с по седмица. Смея да твърдя, че това е най-бруталното извозване, което съм си причинявала.

3 бона са ми заплатата за 3 месеца, едва се закрепям, но - пари като вестници, ще даваме. Брат ми идва на гости другия месец, отсега подготвям програмата.

# 164
Кой какво и как... аз тази тема ще я запомня с това, че има семейни жени с деца, които... мразят сватби! Честно, потресена съм. Едно е да си против брака за себе си - ОК. Ама брата на мъжа ти да се жени и пак да си против.... моля, извинете. Не е ОК за мен.

Никога не съм казвала, че съм против да се женят!!! Дори не съм го намеквала.
Казах че не искам парите ми да отиват за чиято и да било сватба...

Общи условия

Активация на акаунт