Звездни компромати- 398

• 69 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Стара снимка на Меган и кралицата, но е много изразителна. Joy
Скрит текст:

# 61
Аз като невежа да питам, тия стягащи колани и корсети дето ги рекламира, не е ли препоръчително да минат 2-3 седмици от раждането преди да се слагат?
По принцип да, но сега много от лекарите, включително и моя , ги отричат. Правят мускулите лениви и после лесно се отпускат. Родих секцио и без колани ми се прибра за около 2 седмици, а имах огромен корем 2 път.
Според мен Александра кофти рекламира тези корсети..но все пак пари трябва да вади, че не съм убедена колко добре се справя с това Даниелчо.

# 62
Скрит текст:
Аз като невежа да питам, тия стягащи колани и корсети дето ги рекламира, не е ли препоръчително да минат 2-3 седмици от раждането преди да се слагат?
По принцип да, но сега много от лекарите, включително и моя , ги отричат. Правят мускулите лениви и после лесно се отпускат. Родих секцио и без колани ми се прибра за около 2 седмици, а имах огромен корем 2 път.
Според мен Александра кофти рекламира тези корсети..но все пак пари трябва да вади, че не съм убедена колко добре се справя с това Даниелчо.

а, от доста години се отричат тези колани и гащуря.

# 63
В болницата, в която раждах, лекарите от визитациите, бяха “за” коланите и ми разрешиха да нося на втория ден след раждането. Така че не се изсилвайте, че са отречени, защото не са. Както с всичко, мненията са разнопосочни.

Така и не разбрах как ще станат мускулите лениви, след като въпреки колана мускулите работят.

# 64
  • София
Даниелчо го мернах онзи ден на Витошка, преследваше хората с един микрофон. Ми не ми харесва на живо, само дето е висок. Александра е много красива.

# 65
А, аз не знам, за това питам, просто не ми се стори много ок. Той Даниел винаги е бил грозноват, това не е от вчера

Бионсе
Скрит текст:
Даутцен
Скрит текст:

Една дама с клип, страшна е от всеки ъгъл...
Скрит текст:

# 66
  • където ми харесва
"Новата на Башар" май я мернах в Черешката на тортата? С какво е известна?
ДО тука стигнах, извинявам се Wink
Тя ме готвеше ли точно в неговия дом?! Wink

# 67
Bella Hadid
Скрит текст:

# 68
  • Countryside
Аз пак да кажа за Рами Малек, ако ще и Оскар да му дадат, ролята му като Фреди не струва. Според мен наградите са за Фреди, не за Рами Малек. Не се прави лесно такъв филм, но има много успешни автобиографични филми. Примерно Мерил Стрийп като Маргарет Тачър беше брилянтна. Можеше да се постараят малко все пак, та това е Фреди for God's sake!

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 11:01 от Сиренце

# 69
  • При децата ми
Кой беше казал, че Синди остарява хубаво?
Нищо подобно! Брус Дженър номер две @
Аз, и винаги ще го твърдя!
В моите очи си остава разкошна жена!

Страхотна е Синди!

# 70
  • София
Из турнето на Бохемска рапсодия..

Добре, де аз не разбрах какво е това? Какво е това турне, този кой е?

# 71
Аз пак да кажа за Рами Малек, ако ще и Оскар да му дадат, ролята му като Фреди не струва. Според мен наградите са за Фреди, не за Рами Малек. Не се прави лесно такъв филм, но има много успешни автобиографични филми. Примерно Мерил Стрийп като Маргарет Тачър беше брилянта. Можеше да се постараят малко все пак, та това е Фреди for God's sake!

The Doors (1991) и La Bamba (1987) също.

# 72
И аз не разбрах кой е на турнето. Питах, дори снимката постнах...

# 73
  • София
Записвам се с една Кейт
Скрит текст:
Скрит текст:

# 74
  • Варна
Страхотна Александра! И Кая, и Синди! Лил Ким и Андреа са пълен потрес. Вече умам чувството, че Андреа ни гледа сеира дали ще открием грешките по снимките й.

Общи условия

Активация на акаунт