Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 675
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,а кой бихте ми препоръчали от Монталите Muchallat или intense tiare,кой е по удачен за на сляпо.Обичам сладникави аромати,но да не е накъртващо и натрапчиво.До сега най ми е допаднал Dark purple,но знае ли човек.Поръчах Aoud lagoon,но още ме сърбят ръцете ужас.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 19:31 от renji

# 586
И аз пуснах поръчката към Елинор - Montale Embruns d´Essaouira и Salvatore Ferragamo Casual Life, дано в крайна сметка съм доволен от избора.

# 587
Някой поръчвал ли е Chanel от Elinor? Моя приятелка чу за намалението и иска да й поръчам Chanel Gabrielle, дали си заслужава риска? Цената е 207.00 лева, нямам представа колко е в официалните магазини.

# 588
  • София
Да, поръчвала съм при предишната промоция, за черния петък, Allure EDP с 20% отстъпка. Всичко му е наред.
От тази промоция поръчах тестер Bvlgari Goldea the Roman night.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 19:42 от Lizia

# 589
Аз имам Шанс о вив от Елинор, наред си е.

# 590
Откакто следя темата поръчвам неща, свръх бюджета си 😊
Та... И в Елинор се отчетоха покрай великденското намаление, че и до безплатна доставка докарах 🤪
 Bvlgari Omnia Paraiba, Armani Acqua di Gio,
Montale Paris Embruns d´Essaouira и още някои дребни неща...

# 591
  • София
Много се радвам, че е имало хубав пазарен ден Smiley Честито и дано всеки остане доволен от новите придобивки Hands Plus1
Стискам палци на взелите Montale Paris Embruns d´Essaouira да останат доволни Yum

# 592
Някой поръчвал ли е Chanel от Elinor? Моя приятелка чу за намалението и иска да й поръчам Chanel Gabrielle, дали си заслужава риска? Цената е 207.00 лева, нямам представа колко е в официалните магазини.
243 или 247  едно от двете беше стотицата, ако не е на зор сефора често правят различни намаления и може да си го вземе оттам. Грубо около 15 % и е намалението.

# 593

Миналият Черен петък взех Mademoiselle EDP за точно 171лв 100мл в опаковка. Брутална цена. Навсякъде беше и продължава да е около 240-270лв - масовата цена.

Така че, устройва ли те, купувай, няма ментета. Ако нещо те усъмни, драсни, ще помагаме Wink. Но се съмнявам.

Цената на Gabrielle е добра, нищо, че съм го виждал и под 200 - 189-195, но пак добре.
Не питай в "официалните" колко е, около и над 300  Mr. Green.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 23:18 от FragranceFanatic

# 594
Само аз ли не мога да открия в Нотино L Artisan parfumery?
Valentino също не намирам като марка.

# 595
  • Бургас
Факт,Коко Мадмоазел/Интенз/ 50-ка е 199лв. в магазин,200мл е към 420лв.Дано ако поръчаш дойде читав Шанела.

# 596
И не мога да устоя на montale от Елинор. Колебая се между pure gold и intense roses. Може ли някой да ме посъветва? Никога не съм имала нищо на montale, съвсен на сляпо ще рискувам Simple Smile

# 597
Това е цената в сайта на шанел.
https://www.chanel.com/us/fragrance/p/120425/gabrielle-chanel-ea … -de-parfum-spray/

Който има път по чужбините, където има магазини на шанел, препоръчвам да си купува оттам, приятно изживяване е.

# 598
Това е цената в сайта на шанел.
https://www.chanel.com/us/fragrance/p/120425/gabrielle-chanel-ea … -de-parfum-spray/

Който има път по чужбините, където има магазини на шанел, препоръчвам да си купува оттам, приятно изживяване е.

Тествал съм. И то на няколко места. Не се различават от на Нотос продуктите, а пък тези на Нотос от всичко, каквото съм купувал от "изпитан сайт" Wink.

100-ца е 135USD, което е грубо 230лв, но това е грубо, знаем, че онлайн ритейлърите имат маржови споразумения или техни си врътки, а не че стоката им е менте.

Излишно е да казвам, че който купува висок клас парфюм, е удачно да се запознае на живо с него в магазин няколко пъти - "сок", развитие, бутилка, детайли.

Извод : ще продължавам да плащам, когато може, където може максимално ниска цена за един и същ артикул.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 23:41 от FragranceFanatic

# 599
Някой знае ли до кога е намалението в Елинор?

Общи условия

Активация на акаунт