На пазар във Варна - Тема 52

• 44 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте, може ли някой да ми каже къде в града мога да открия парфюмите Сансиро, Лорис или Заг зодиак? Благодаря, ако някой се отзове 💖 Хубав ден
На Сансиро и Лорис няма във Варна. На Заг - на колхозния пазар - по реда на алуминиевите бараки, срещу магазин Мръвка.

# 571
Някой знае ли къде във Варна има магазин за сладкарски принадлежности,и по скоро готови фигурки от захарно тесто?

# 572
Фигурки съм купувала от Крамер и Неделя

# 573
  • Варна
Коя оптика може да препоръчате за поръчка на очила, да има избор от рамки и добро съотношение цена-качество?

# 574
  • Варна
Леонардо и Оптикласа.

# 575
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Крамер продават, но изроч о пише, че трябва да купите тяхна торта. На свободно не може.

# 576
Някой знае ли къде във Варна има магазин за сладкарски принадлежности,и по скоро готови фигурки от захарно тесто?
Фигурки съм виждала в сладкарница
“Маргарита” зад пощата.

# 577
Крамер продават, но изроч о пише, че трябва да купите тяхна торта. На свободно не може.
Отдавна не съм купувала. Явно са променили нещата

# 578
Фигурки има и на  Амбелино-на Генералите.

# 579
В малки кутии фигурки за украса на торти и сладкиши видях в Кауфланд

# 580
Някой може ли да сподели мнение за супера Булмаг в Grand Mall Варна? Поръчвала съм онлайн и съм доволна, но сега мисля да напазарувам от мола.

# 581
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нормално си е. Когато се правят онлайн поръчките минава служител по щандовете и събира поръчката. Не се прави поръчката от склад, а от наличното изложено. Работила съм там на щанд.

# 582
  • Варна
Някой може ли да сподели мнение за супера Булмаг в Grand Mall Варна? Поръчвала съм онлайн и съм доволна, но сега мисля да напазарувам от мола.
Ние сме доволни от този магазин.

# 583
Ние сме доволни от този магазин.
Най-любимият ми магазин!

# 584
Къде предлагат оригинално опаковане на подаръци?

Общи условия

Активация на акаунт